Program De Doctorat în Istorie și Civilizație

European University Institute (EUI)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Program De Doctorat în Istorie și Civilizație

European University Institute (EUI)

Programul de doctorat în Istorie și Civilizație

Departamentul de Istorie și Civilizație (HEC), oferă un program distinctiv al istoriei europene transnaționale și comparative într-o perspectivă globală. Activități de studiu și de cercetare sunt structurate într-un doctorat de patru ani Programul, care este una dintre cele mai mari și mai de succes din Europa. Programul de predare pentru doctorat în Istorie și Civilizație include departamental, de formare și seminarii de cercetare, precum și alte activități, cum ar fi conferințe, ateliere de lucru, prelegeri și.

Facultatea oferă îndrumare în metode de cercetare și consultanță cercetători cu privire la pregătirea dizertații lor.

Finanțarea este destinat pentru misiuni de cercetare a lucra în arhive și biblioteci, iar cercetătorii pot primi, de asemenea, sprijin financiar pentru a prezenta lor de lucru în curs de execuție la conferințele internaționale.

Supraveghere de doctorat este o prioritate la IUE, iar viitorii cercetători sunt binevenite pentru a explora dacă interesele lor se potrivesc cu cele susținute de facultate HEC.

Teme de cercetare

În cea mai largă de termeni, cercetare se concentreaza pe formarea Europei moderne; istorie intelectuală și istoria științei; putere, societate și ideologie; și istorie imperiale, coloniale și la nivel mondial.

Transcenderea paradigme națiune-stat, departamentul nostru analizează construcția de granițele Europei și diversitatea și complexitatea experiențelor din cadrul acestora.

Această abordare se reflectă în cercetare la nivel înalt și tezele produsă de departamentul nostru.

Termen de aplicare

Termenul limită pentru cererile pentru anul universitar 2015-2016 este 31 ianuarie 2015. Formularul de aplicare, propunere de cercetare, scrisori de referință și a altor documente necesare trebuie să fie primite de la miezul nopții (ora Europei Centrale), la acea dată.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Information
Deadline
Ian. 31, 2019
Locations
Italia - Florence, Tuscany
Data începerii: Oct. 2019
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2019
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Italia - Florence, Tuscany
Termen limită de aplicare Ian. 31, 2019
Data terminării Contactează şcoala