Citește Descrierea Oficială

Notificare Vide nr: VTU / ACA / 2006-07 / 2538 din data de 12/07/2006, IFIM Business School), a fost permisă de la Universitatea Tehnologică Visvesvaraya (VTU), Belgaum pentru a oferi un program de doctorat în Management. Astfel, IFIM Business School are distinctia unica de a fi printre puținele Institutele autonome în țara care urmează să fie acordat această recunoaștere de către o universitate.

SOLICITAREA Ph.D

  • Completați formularul de cerere (sa ne contactati pentru mai multe informatii).
  • După completarea de la informațiile cu caracter personal, candidatul trebuie să vină în jos pentru a IFIM situat în orașul de faza I electronic pentru discuții cu-ghid facultate.
  • Împreună cu aplicația candidatul trebuie să descrie cu precizie într-o scriere de până despre subiectul lor de cercetare respective și aduceți-l pentru discuții cu ghidul.
  • Vă rugăm să asigurați-vă că îndeplinesc cerințele de bază să se înregistreze pentru doctorat cu VTU. Unul trebuie să fie supuse doctorat proba de aptitudini VTU, după depunerea cererii prin IFIM (Test este oferit de 2 ori într-un an).
  • Un centru regional VTU la facultate RV profesorilor în Jayanagar poate fi contactat pentru orice clarificare cu privire la formularele de cerere sau teste.
Program predat în:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date