Program de doctorat în managementul și organizarea internațională

Generalități

Programul de descriere

Programul de doctorat în Management Internațional și Organizație

Programul de doctorat în Managementul și Organizarea Internațională a lui Peter B. Gustavson oferă studenților restanți posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile și capacitățile pentru a le permite să contribuie la vârful de gândire al managementului. Provocarea și stimularea, programul este conceput pentru a dezvolta o competență individuală în cercetare, precum și în predare pentru a pregăti candidații pentru o carieră productivă academică.

Programul nostru de doctorat în Managementul Internațional și Organizația este strâns legat de viziunea și strategia stabilite de Școala de Afaceri Gustavson, care pune accentul pe o abordare internațională, integrată, inovatoare și social responsabilă / durabilă a educației. Absolvenții programului nostru de doctorat vor fi instruiți în teoria și metodologia managementului pentru a crea perspective care să poată fi publicate în cele mai importante reviste de management academic din lume. Doctoranzii vor învăța despre cele mai recente progrese în teoria și practica afacerilor internaționale prin cursuri de bază și vor putea, de asemenea, să-și adapteze educația prin electives.

Facilităm relațiile strânse dintre doctorand și facultate pentru a crea o mentoră experimentală pe care credem că este critică pentru succesul academic. În plus față de oferirea de oportunități bogate pentru studenții noștri doctoranzi pentru a-și dezvolta cercetarea și abilitățile de predare pentru a deveni educatori încrezători și respectați, programul nostru oferă, de asemenea, oportunități de a deveni implicați îndeaproape cu liderii de afaceri prin intermediul industriei noastre Practicum și cu o rețea de cercetători internaționali de afaceri prin schimbul nostru internațional de cercetare.

Structura programului de doctorat


Scopul nostru este de a dezvolta candidații cu o perspectivă integrată asupra preocupărilor legate de management, care le vor ajuta să abordeze problemele globale complexe. Accentul nostru se pune pe Business International, unul dintre domeniile noastre principale de specializare. În plus, candidații la doctorat pot lua cursuri specifice de conținut pentru a obține experiență în domeniile tradiționale de interes special pentru studenți și supervizori.

Programul de doctorat va necesita aproximativ patru ani pentru a finaliza. Doctoranzii ar trebui să se aștepte la doi ani de cursuri formale. Pregătirea tezei și apărarea apar de obicei în următorii doi ani.

Domeniile programului PhD

  • Cursuri
  • Disertație
  • Cercetare internațională de schimb / oportunități de practică în industrie
  • Instruirea cadrelor didactice

Admitere Procesul


Doctoranzii sunt admiși în fiecare an, în septembrie, de către Comitetul de Program Doctorat.

Admiterea necesită, în mod obișnuit, absolvirea unei diplome de master (sau echivalent) de la o instituție acreditată și recunoscută. În general, candidații la program vor avea o diplomă de masterat în administrarea afacerilor sau alte diplome de masterat (de exemplu, în economie sau sociologie) și experiență în cadrul unei organizații.

Elevii fără un MBA sau o experiență semnificativă în cadrul unei organizații pot fi obligați să urmeze anumite cursuri MBA înainte de admiterea completă în programul de doctorat. În plus, elevii care nu au cerințele necesare pentru a intra în cursurile de masterat de nivel metodologic pot fi, de asemenea, obligați să ia cursuri suplimentare.

Evaluarea candidaților se bazează pe educația, experiența în muncă și viața lor, declarația personală, referințele și scorurile GMAT sau GRE.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Founded in 1990, the Gustavson School of Business is well-known for its unique educational approach, inspired teaching and excellence in research. As a leader among the world’s 12,000 business schools ... Citeste mai mult

Founded in 1990, the Gustavson School of Business is well-known for its unique educational approach, inspired teaching and excellence in research. As a leader among the world’s 12,000 business schools, we are one of just 97 to attain accreditation with both AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) and the European Foundation for Management Development through its European Quality Improvement System (EQUIS). Citește mai puţin