Citește Descrierea Oficială

Termen limita de aplicare: 30 iunie 2015

Publicarea listei celor selectate pentru interviu: de 16 iulie 2015

Interviuri: de la douăzeci-24 iulie 2015 Programul Internațional de doctorat în emergente Tehnologii digitale este un full-time, prezență obligatorie, program de trei ani rezidențial cu conotație extrem de interdisciplinar, care implică cursuri structurate și supravegheat de cercetare rezultând o disertație originală să fie discutate cu un examen de stat. Studenții se pot specializa în una din următoarele curriculum:

  • Embedded Systems, cu accent pe sistemele în timp real și de gestionare a resurselor.
  • Perceptual Robotics, cu accent pe telerobotics, robotică cognitive și medii virtuale.
  • Fotonice Technologies, referindu-se în special la fotonice integrate circuite, senzori, comunicații și rețele.
  • Solicitanții care dețin un Master of Science (MSc) diplomă sau o calificare academică similare obținute în străinătate pot lua parte la procesul de selecție pentru admiterea la curs.

La finalizarea cu succes a programului, premiile Scoala elevilor cu "doctorat" (Filosofie Doctor) Gradul. Ph.D. program ofera prezență curs și trecerea examenelor aferente, activități de cercetare, participarea la seminarii și școli de vară și perioadele în străinătate.

La sfârșitul Ph.D. program, studenții vor poseda abilități științifice și de inginerie solide, capacitatea de a concepe și realiza proiecte de cercetare originale, și un spirit de antreprenoriat autonom.

6 poziții cu bursă

Pozițiile care fac obiectul concursului sunt împărțite între curricula, după cum urmează:

  • curriculum Embedded Systems: 2 pozitiile
  • curriculum fotonice Tehnologii: 2 pozitiile
  • curriculum Perceptual Robotics: 2 pozitiile

Înainte de începerea cursurilor, pot fi de asemenea activat:

  • posturi dedicate activităților specifice de cercetare industrială, în parteneriat cu organizații și companii private; - posturi destinate contracte de ucenicie, dacă este cazul, în conformitate cu articolul 11 ​​din Decretul italian Ministerial nr. 45/2013 și articolul 5 din Decretul legislativ italian 167/2011 (nivel ridicat de ucenicie de doctorat); - posturi rezervate pentru angajații companiilor care desfășoară activități de cercetare și dezvoltare și au intrat în acorduri specifice cu Școala, în conformitate cu articolul 11 ​​din Decretul italian Ministerial nr. 45/2013 (industriale PhD).
Program predat în:
Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Scuola Superiore Sant'Anna »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date