Program de doctorat oficial în arhitectură și urbanism

Generalități

Programul de descriere

arc

Introducere

Programul oficial Doctorat în „Arhitectură și Urbanism“ Acesta este organizat de Universitatea din A Coruña. Fiind un singur grad în sistemul universitar din Galicia este destinat să colecteze activități de cercetare în aceste discipline în comunitatea autonomă Galicia, dar fără a renunța la extinderea la nivel național și internațional.

Programul are drept scop de a instrui medici în diferite discipline de Arhitectura si Urbanism. După cum este de a răspunde la întrebări foarte diferite domenii, programul are șapte linii de cercetare care abordează domeniile arhitecturii proprii și cunoștințe de planificare urbană și formează cunoștințele elevului și masterat. Acestea sunt:

 • Spațiu și Arhitectură de proiect
 • Structuri în arhitectură
 • Geneza, Limbă și Reprezentare Arhitectură
 • Matematică aplicată continuul Mecanică
 • Teoria patrimoniului și istoria arhitecturii
 • Planuri și proiecte. Planificarea peisajului și City
 • Reabilitarea, sisteme de construcții noi și dezvoltarea durabilă în arhitectură

Scopul acestei multitudini de linii de cercetare este de a colecta toate posibilitățile unei teze de doctorat în domeniul arhitecturii și urbanismului, orientate fie domenii ale cunoașterii proprii, astfel încât oferă posibilitatea cercetării orice arhitect.

De ce studia gradul

Scopul acestui program este de a permite studenților care aleg să realizeze abilitățile necesare pentru o teză de doctorat. Aceasta include atât aspecte metodologice și tehnici specifice care permit dezvoltarea unor cercetări originale și un nivel suficient pentru a fi prezentat și apărat.

Obiectivul principal al arhitecturii este și, probabil, va fi întotdeauna crearea unei opere care rămâne în primul rând pentru valorile lor artistice. Arhitectura este una dintre artele plastice și, astfel, crearea și procesul de creație sunt esențiale. Dar, în timp ce arhitectura nu este o artă imaterială, ci trebuie să fie susținută de o serie de elemente de material cu proprietăți foarte specifice, care afectează în mod inevitabil procesul de proiectare. De aceea, cercetarea în linii mari, este un proces care este tot de fapt arhitectural. Și este necesar să se investigheze formele, funcțiile, materiale, procese, construcții, instalații sau sisteme structurale, științele de bază, etc. De asemenea, în aspectele legate de istoria arhitecturii, atât pentru cunoștințe și pentru a ghida potențiale intervenții.

În plus, arhitectura este legată de inevitabil construirea cele mai importante din sectorul de activitate economică a țării. Prin urmare, cercetarea, dezvoltarea și inovarea în acest domeniu este de cea mai mare importanță și constituie o provocare și o oportunitate de carieră pentru absolvenții noștri.

Ce ai învățat

Practic ai învățat să facă o teză de doctorat. Dar realizarea acestuia cere ca doctorandul încetează să mai fie un simplu destinatar al informațiilor pentru a deveni un generator de ea. Aceasta este de a transforma cercetător de student. Acest lucru va permite, în viitor, pentru a aborda provocările de inovație în domeniul arhitectural sau urban, care sunt scopul final al programului de doctorat.

linii de cercetare

Acestea sunt liniile de cercetare a acestui program de doctorat:

 • Space și Project Arhitectura.
 • Structuri în arhitectură.
 • Geneza, Limba și Reprezentarea Arhitectură.
 • Matematică Aplicată continuum Mecanică.
 • Teoria patrimoniului și istoria arhitecturii.
 • Planuri și proiecte. Planificarea peisajului și City
 • Reabilitarea, sisteme de construcții noi și dezvoltarea durabilă în arhitectură

suplimente de formare specifice

În cazul în care studentul doctorand îi lipsește formarea prealabilă completă cerute de program, admiterea la programul va fi condiționată de depășirea suplimente de formare specifice care pot fi subiecte sau module și masterat. Ins atribuite aceluiași student de doctorat nu poate depăși 15 de credite ECTS și pot fi efectuate înainte sau simultan înscrierea în supravegherea academică sub formă de program.

În cazul studenților de performanță simultane trebuie să se înregistreze pentru aceste suplimente la momentul înscrierii în programul de supraveghere academică, care trebuie să fie depășite într-o perioadă maximă de trei semestre consecutive. Imposibilitatea de a face acest lucru, studenții din program vor fi eliminate.

complemente

 • Tehnici de cercetare tehnologică în domeniul arhitecturii.
 • Cercetare Tehnică și Arhitectură Documentație
 • Teoria și Metoda generală și planificare urbană.
 • Inspecția structurilor.
 • Ridicarea de reabilitare Tehnici Grafic si restaurare.

Activitățile de formare Programul de

Având în vedere că Programul de doctorat va încuraja studentul, sub supravegherea tutorelui și / sau a superiorului său, să efectueze activități de formare care vizează completarea formării lor, în special:

 1. Participarea la conferințe și reuniuni științifice.
 2. Scrierea lucrări științifice în arhitectură și urbanism.
 3. Stays la alte centre de cercetare.

ieșiri profesionale și academice

Programul actual înlocuiește programele anterioare, care au fost legate de Scoala de Arhitectura, cu termen mai lung și ne permit să se obțină date concrete. Până în prezent, ETSA a format prin programe diferite pentru mai mult de 50 de medici. Multe dintre ele au fost încorporate în învățământul universitar, în conformitate cu această cerință. Dar mulți dintre ei au dezvoltat activitatea in afara de lucru universitar în poziții de mare responsabilitate în conducerea companiilor internaționale.

profilul recomandat

Persoanele cu gradul de arhitect (titlu de extincție), a absolvit Arhitectura (terminare din titlu), sau studii postuniversitare în arhitectură și Master în arhitectură.

În mod excepțional, doctoranzi cu alte calificări conexe vor fi admiși la arhitectura, potrivit Comitetului Academic. În acest scop, curriculum și de cercetare academică solicitanții vor fi luate în considerare în fiecare caz.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Citeste mai mult

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Citește mai puţin
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Mai mult Mai Puțin