social

Introducere

program Doctor în științe sociale și comportamentale Ea are o lungă tradiție în formarea medicilor și a medicilor, prin diferite departamente și domenii ale cunoașterii participanților la Facultatea de Sociologie, iar cele cinci domenii ale Departamentului de Psihologie care se bazează în cadrul Facultății de Științe ale Educației .

Aceasta implică profesori grupuri de cercetare ECRIM (Criminologie, Psihologie juridice și a justiției penale în secolul XXI), diagnosticul molecular și comportamentale aplicate sănătății (DICOMOSA), Grupul de Cercetare de Psihologie Experimentala (GIPE), a FLU (Grupul de Cercetare Persoana de Mediu) Departamentul de Psihologie, The ESOMI (Echipa Sociologia migrației internaționale), EEG (Grupul de Studii teritoriale), OSIM (organizații sociale, instituții și piețe) sau Grupul de analiză și Sociopolitics prospective (SPAN).

Acest program integrează 6 apartamente și 11 domenii de cunoaștere. Domeniile sunt:

 • Antropologie socială
 • Științe Politice și Administrative
 • Drept Internațional Public și Relații Internaționale
 • Analiza economică
 • Istoria gândirii și a mișcărilor sociale
 • Metodologia de cercetare de Stiinte comportamentale
 • Personalitate, Evaluare și tratament psihologic
 • Psihobiologie
 • psihologie de bază
 • psihologie socială
 • sociologie

De ce studia gradul

Acesta este singurul program de doctorat care acoperă UDC în ansamblu Științe sociale și comportamentale. Comparativ cu alte mai axat pe aspecte specifice, în acest cele mai multe domenii de cercetare ale ambelor științe sociale și comportamentale abordate.

Prezenta propunere de doctorat în științe sociale și comportamentale urmează o reorganizare și integrare a ofertelor anterioare de la Universitatea din A Coruña, care vizează formarea medicilor și medicilor. Aceste programe anterioare sunt atribuite diferite departamente și domenii de cunoștințe care au fost din cauza diviziunii academice și administrative anterioare, dar au devenit inadecvate și depășite atunci când ceea ce scopul este de a atinge alte obiective, ca o formare multidisciplinară de cercetători și de cercetare în complex teme de cercetare cu care se confruntă în prezent Social Science și de comportament, o creștere a liniilor de alimentare de cercetare, și a redus-centralizarea a aparatului administrativ.

Acest program de doctorat propus stabilește, de asemenea, un cadru care încurajează cercetătorii de la universitatea noastră pentru a îmbunătăți cantitatea și calitatea producției, precum și consolidarea rețelelor de colaborare cu alte universități din Spania și din străinătate (în special în Europa) și instituții de cercetare non-universitar.

linii de cercetare

Acestea sunt liniile de cercetare a acestui program de doctorat:

 • Stiinte comportamentale
 • Științe sociale

suplimente de formare specifice

În cazul în care studentul doctorand îi lipsește formarea prealabilă completă cerute de program, admiterea la programul va fi condiționată de depășirea suplimente de formare specifice care pot fi subiecte sau module și masterat. Ins atribuite aceluiași student de doctorat nu poate depăși 15 de credite ECTS și pot fi efectuate înainte sau simultan înscrierea în supravegherea academică sub formă de program.

În cazul studenților de performanță simultane trebuie să se înregistreze pentru aceste suplimente la momentul înscrierii în programul de supraveghere academică, care trebuie să fie depășite într-o perioadă maximă de trei semestre consecutive. Imposibilitatea de a face acest lucru, studenții din program vor fi eliminate.

Activitățile de formare Programul de

Fiecare elev va merge până la platforma doctorale activitățile sale, și care sunt cerute de program, și apoi specificat. Aceste activități vor fi evaluate de către tutore atribuit studentului. Nici o formare suplimentară este avută în vedere, din moment ce nu a considerat necesar. Se estimează că calificările necesare pentru admiterea se asigura că elevii au cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a fi admiși la programul de doctorat.

Acestea sunt specificate mai jos pentru a fi efectuate în timpul perioadei de formare a activităților de doctorat:

 • zi Orientare (4 ore)
 • Formarea în căutarea de informații și documentare în domeniul științelor sociale (10 ore)
 • Formarea în planificarea cercetării și fezabilitatea acestora (1 oră)
 • de dezvoltare a abilităților de cercetare în domenii științifice (20 ore)
 • Prezentarea publică a progreselor în domeniul cercetării (1 oră)

ieșiri profesionale și academice

Academic de ieșire este cel mai clasic, constând se califică în mod competitiv locuri care aduc universități. Pentru aceasta este practic posesia esențială a unui grad de doctorat. În acest sens, este deosebit de interesant pentru a se referi la RES / ESN (Rețeaua europeană sociologică). Universitatea din A Coruña au semnat un acord pentru punerea în aplicare a studiilor în Rețeaua Europeană de Sociologie. Acest program academic se bazează pe o rețea universitară care acoperă mai multe țări europene, cu scopul de a coordona grade duble în toate cele trei cicluri de studii (licență, master și doctorat) și oferă studenților șansa de a câștiga titluri în acest context universități RES / ESN (Rețeaua Europeană sociologică) din diferite țări europene. Prin urmare, din moment ce al treilea ciclu este unul dintre nivelele academice implicate, punând un nou doctorat în științe sociale oferă mai multe oportunități de dezvoltare a studenților și intensificarea cooperării academice între universități este promovat.

profilul recomandat

Fie că orice student care îndeplinește cerințele prevăzute la articolele 6 și 7 din Decretul regal 99/2011 din 28 ianuarie, prin care doctorat oficiale reglementate pentru a asigura formarea corespunzătoare a studenților și a criteriilor succesul programului de doctorat, un număr de criterii de admitere prioritare, care nu exclud orice solicitant care îndeplinește cerințele din Decretul regal stabilit.

De asemenea, ei au acces preferențial pentru a programa studenții cu titlul de DEA obținute prin programele pe cale de disparitie sau stingerea legate de departamentele care alcătuiesc Facultatea de Sociologie a UDC și Departamentul de Psihologie și psihologia dezvoltării și Indice Educație.

DPCA evalua adecvarea formării candidaților care se dovedesc a fi finalizat cel puțin 60 ECTS într-un alt maestru oficial, atunci când, după admiterea preferențial studenților / ca încă există locuri libere.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 27 mai multe cursuri de la Universidade da Coruña »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare