Introducere

Programul Doctor în Tehnologia Informației și Comunicațiilor Acesta a fost dat pentru prima dată în anul universitar 2000/2001, care coincide cu crearea Departamentului Universității cu același nume. domenii de cunoștințe sunt Departamentul de Informatica si Inteligenta Artificiala si sisteme de navigatie inteligente Inginerie, care determină conținutul de bază ale programului. Încă de la începuturile sale, programul sa concentrat de cercetare de doctorat în aceste domenii, cu o mulțime de aplicații, depășind în fiecare an, cererea de locuri oferite.

Dezvoltarea apelului pentru o „societate informațională“ și alte „societatea cunoașterii“, a transformat industria de calculatoare și de telecomunicații într-una dintre cele mai active, o creștere mai mare și o mai mare greutate pe indicatori macroeconomice toate țările avansate.

Comisia Europeană a demonstrat în ultimii ani un interes special în locurile de muncă / de cercetare legate de societatea informațională, prin îmbunătățirea utilizării noilor tehnologii în toate sferele sociale (guvernării electronice, eLearning, eHealth și eBusiness. etc).

Deci, vom dezvolta sisteme informatice în rețea implică mai multe tehnologii: rețele, multimedia, sisteme inteligente, metodologii de testare și dezvoltare, managementul cunoștințelor și dezvoltarea sistemelor hibride, printre altele. Toate acestea se aplică bioinformatica, mediu, stiinta de baza, inginerie civilă, etc. Prin urmare, noi credem că Programul de doctorat propus are un mare interes pentru universitatea noastră și mediul social pentru ea.

De ce studia gradul

TIC este unul dintre factorii-cheie pentru inovare a întreprinderilor mici și mijlocii să își îmbunătățească competitivitatea atât pe plan intern și internațional. De exemplu, la nivel universitar, spin-off generat de Universidade da Coruña, cea mai mare proporție au fost în domeniul TIC, demonstrând viabilitatea economică și antreprenoriat. În plus față de toate apelurile de proiecte, atât în ​​cercetare și inovare la nivel regional, național și european, ele însele TIC aplicate în alte zone rămân o parte fundamentală.

Ce ai învățat

Acest doctorat are ca obiectiv principal, achiziționarea de către elevi abilitățile necesare pentru a fi în măsură să facă față cu finalizarea unei teze de doctorat. În plus față de aceste capacități, acesta își propune să ofere o imagine mai exactă a ceea ce se face situația actuală a zonei de cercetare și modul în care astfel de lucru. Teza de doctorat în viitor se va concentra pe unele dintre domeniile în care diferitele grupuri de cercetare ale Departamentului de lucru sunt și cele cuprinse în secțiunea de pe liniile de cercetare. Elevul poate combina două sau mai multe dintre aceste domenii în cadrul tezei viitoare.

linii de cercetare

Acestea sunt liniile de cercetare a acestui program de doctorat:

 • Astrofizică de calcul
 • calcul evolutiv
 • Conceptualizarea și Calculatoare în Chimie
 • creativitate computațională
 • procesul de evaluare a software-ului
 • filtrarea de colaborare
 • Knowledge Management
 • Holoni și informons
 • biomedicale Informatica
 • Integrarea datelor
 • Metodologiile și valori în procesul de software
 • Monitorizarea și analiza imaginii în mediul marin pentru diferite studii
 • Informații de preluare
 • Sisteme biomedicale si bioinformatica
 • sisteme de Coneccionistas
 • Securitatea sistemelor informatice

suplimente de formare specifice

În cazul în care studentul doctorand îi lipsește formarea prealabilă completă cerute de program, admiterea la programul va fi condiționată de depășirea suplimente de formare specifice care pot fi subiecte sau module și masterat. Ins atribuite aceluiași student de doctorat nu poate depăși 15 de credite ECTS și pot fi efectuate înainte sau simultan înscrierea în supravegherea academică sub formă de program.

În cazul studenților de performanță simultane trebuie să se înregistreze pentru aceste suplimente la momentul înscrierii în programul de supraveghere academică, care trebuie să fie depășite într-o perioadă maximă de trei semestre consecutive. Imposibilitatea de a face acest lucru, studenții din program vor fi eliminate.

Activitățile de formare Programul de

Ziua Prezentare

Scopul este de a introduce studenților echipelor de cercetare care alcătuiesc programul de doctorat, astfel încât elevii să cunoască diferite domenii de cercetare ale programului.

În plus, studenții vor fi prezentate procesul de efectuare a unei teze de doctorat, precum și relația elevului cu directorul.

Conferința va fi completată de experiența altor studenți absolvenți, în special persoanele în vârstă, pentru a sublinia aspecte importante și experiențe importante.

Introducere în Cercetare

Obiectivul principal al acestei activități este ca elevii să înțeleagă ceea ce constituie un proiect de cercetare și să fie în măsură să publice rezultatele cercetărilor lor.

cercetarea în domeniul TIC

Obiectivul acestei activități este dublu. Pe de o parte, studenții doctoranzi trebuie să prezinte în fața lor de cercetare ale altor studenți de doctorat și membrii grupurilor de cercetare, care să le permită să evalueze abilitățile lor de muncă și de prezentare. Mai mult decât atât, de asemenea, permite studenților să învețe prima mână cercetarea colegilor săi care să le permită să găsească puncte de intersecție și propune îmbunătățiri sau idei noi.

Mobilitate

De-a lungul întregii mobilitatea studenților de doctorat vor fi încurajate să efectueze vizite de cercetare cu alte grupuri de cercetare naționale și internaționale.

Pentru bobocilor, vor fi furnizate în rețea cu alte grupuri de cercetare de lucru pe teme conexe. Acest lucru se va realiza, ori de câte ori este posibil, prin participarea la conferințe, sau dacă nu prin contact telematică.

Pentru toți ceilalți studenți, efectuarea de cercetare rămâne cu grupuri de cercetare vor fi încurajate și vor fi susținute în cererea de ajutor în acest scop.

ieșiri profesionale și academice

Obiectivul acestui program de doctorat este de a instrui profesioniștii în domeniul tehnologiei informației și comunicării în două scopuri:

 • să dezvolte activități de cercetare și de predare academice în învățământul superior și / sau
 • echipamente de putere de cercetare și dezvoltare în întreprinderi private.

După cum sa menționat deja, TIC este unul dintre factorii-cheie pentru inovare în întreprinderile mici și mijlocii să își îmbunătățească competitivitatea atât pe plan intern și internațional.

profilul recomandat

Studenții programului de doctorat trebuie să fi dobândit cunoștințe în inginerie sau studii în domeniul informaticii și / sau a tehnologiilor informației și comunicațiilor. Este de asemenea interesant pentru studenții programului de doctorat, care au dobândit cunoștințe tehnologice în informatică, completând formarea lor de bază, cu un maestru pentru a oferi un supliment de calcul, cum ar fi biologi exemplu sau chimice performante de master de formare în profilul bioinformatica.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 27 mai multe cursuri de la Universidade da Coruña »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Termen limită de aplicare
End Date