eng

Introducere

program Doctorat în Inginerie Civilă Acesta este organizat de ETS de inginerie civilă, canale și porturi ale Universidade da Coruña si departamente de Metode matematice și de reprezentare și Tehnologia Construcțiilor implicate. Înlocuiește programul cu același nume 1393/2007 reglementate de Decretul Regal, care a fost distins cu mențiunea spre excelență de către Secretariatul General al Universităților, în rezoluția sa din 06 octombrie 2011. ETSICCP de UDC este singurul centru din sistemul universitar din comunitatea autonomă Galicia, în care sunt predate studii de master în domeniul construcțiilor. Actualul program de doctorat în inginerie civilă este de asemenea unic în domeniul său în sistemul universitar al comunității autonome Galicia.

De ce studia gradul

Inginerie civilă este una dintre cele mai importante multinaționale în care capitalul și cadrelor de conducere din țara noastră sunt printre cele mai competitive, profitabile și avansate companii de tehnologie din lume și sectoarele economiei noastre. Această poziție privilegiată se datorează atât predate în mod tradițional în marile școli de inginerie și angajamentul permanent al Inginerilor pentru cercetare, dezvoltare și inovare la cel mai înalt nivel de formare. După cum se știe, marile lucrări de inginerie civilă sunt extrem de complexe și au bugete foarte mari, astfel încât investițiile în cercetare în acest domeniu, are un randament foarte ridicat în ceea ce privește rentabilitatea și capacitatea de a face față provocărilor mai ambițioase. Cercetare, dezvoltare și inovare la cel mai înalt nivel în inginerie civilă, prin urmare, sunt conforme ca linii prioritare de acțiune în momentul de față.

linii de cercetare

Acestea sunt liniile de cercetare a acestui program de doctorat:

  • Apă și solului
  • Drumuri, geotehnică și materiale
  • construcție
  • Căile Ferate și Transporturi
  • Ingineria Apelor și Mediului
  • individuale sau grupuri atribuite altor cercetători
  • mecanică aplicată în ramura construcțiilor
  • Metode numerice în Inginerie

suplimente de formare specifice

În cazul în care studentul doctorand îi lipsește formarea prealabilă completă cerute de program, admiterea la programul va fi condiționată de depășirea suplimente de formare specifice care pot fi subiecte sau module și masterat. Ins atribuite aceluiași student de doctorat nu poate depăși 15 de credite ECTS și pot fi efectuate înainte sau simultan înscrierea în supravegherea academică sub formă de program.

În cazul studenților de performanță simultane trebuie să se înregistreze pentru aceste suplimente la momentul înscrierii în programul de supraveghere academică, care trebuie să fie depășite într-o perioadă maximă de trei semestre consecutive. Imposibilitatea de a face acest lucru, studenții din program vor fi eliminate.

ieșiri profesionale și academice

Din anul 2002 au realizat teza de doctorat în cadrul programelor de doctorat îl înlocuiește aproximativ 50 de studenți, inclusiv mai multe premii naționale de cercetare sunt numărate. Printre absolvent studenții recunoscut cercetătorii care lucrează în prezent în universități și ingineri spanioli și străini care își desfășoară activitatea profesională în poziții de mare responsabilitate sunt.

profilul recomandat

Profilul de intrare recomandat este cel al unui student care deține un master în inginerie civilă, canale și porturi diplomă de master în domeniul ingineriei civile sau un grad echivalent în Spațiul european al învățământului superior. De asemenea, este considerat ca profil de venit a recomandat un student în posesia titlului de construcții civile, canale și porturi, care sunt în 1aS putea accesa programul de doctorat, în conformitate cu legislația în vigoare. În toate cazurile, studentul trebuie să arate interes în cercetarea în domeniul ingineriei civile în orice domeniu propriu.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 27 mai multe cursuri de la Universidade da Coruña »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare