Program de doctorat oficial în metode matematice și de simulare numerică în inginerie și științe aplicate

Generalități

Programul de descriere

matematica

Introducere

Programul Doctor în Metode matematice și simularea numerică în Inginerie și Științe Aplicate Este o diplomă universitară oficială, predate în comun de către cele trei universități din Galiția, care trenuri cercetători în domeniul modelării matematice și a problemelor numerice de rezolvare în diferite medii industriale și de afaceri. În plus față de medicii din cele trei universități participante, cu acordul de colaborare cu 27 de companii și centre de tehnologie, oferind teme de cercetare de mare relevanță și de actualitate.

De ce studia gradul

Astăzi, odată cu dezvoltarea rapidă a inginerie și științe aplicate, subliniază necesitatea de a instrui specialiști la nivel de doctorat în modelarea și simularea numerică a proceselor provenite de la nivel industrial sau întreprindere, astfel încât stimula din transferul de cunoștințe universitare și încorporarea medicilor de C + D + i. Aceste medicii au pregătire în modelarea matematică și concepute pentru a optimiza procesele, reduce costurile, pentru a îmbunătăți calitatea produselor, tehnologii de proiectare, creșterea siguranței, reducerea poluării mediului, evaluarea produselor, investiții și riscuri financiare de simulare, etc.

linii de cercetare

Acestea sunt liniile de cercetare a acestui program de doctorat:

  • Analiza matematică și soluție numerică a ecuațiilor parțiale diferentiale (PDE) și ecuațiilor diferențiale ordinare (ODE)
  • Modelarea, analiza și simularea numerică a problemelor în științe aplicate și inginerie
  • Modelarea, analiza și simularea numerică a problemelor industriale și de afaceri

suplimente de formare specifice

În cazul în care studentul doctorand îi lipsește formarea prealabilă completă cerute de program, admiterea la programul va fi condiționată de depășirea suplimente de formare specifice care pot fi subiecte sau module și masterat. Ins atribuite aceluiași student de doctorat nu poate depăși 15 de credite ECTS și pot fi efectuate înainte sau simultan înscrierea în supravegherea academică sub formă de program.

În cazul studenților de performanță simultane trebuie să se înregistreze pentru aceste suplimente la momentul înscrierii în programul de supraveghere academică, care trebuie să fie depășite într-o perioadă maximă de trei semestre consecutive. Imposibilitatea de a face acest lucru, studenții din program vor fi eliminate.

Activitățile de formare Programul de

  1. Subiecte avansate în Matematică Aplicată: se intenționează ca studentul să știe linii de cercetare relevante în arena internațională în domeniul matematicii aplicate. Este cursuri dinamice și opționale care variază în fiecare an. În general, se recomandă să se facă în primul an.
  2. Aspectele Maestru de Matematică industriale sau echivalent: DPCA sau supervizor teză poate recomanda urmărirea subiecte care studentul nu a finalizat, să fie adecvate pentru realizarea tezei. Aceste materiale apar în planul de cercetare a studentului. Acestea sunt opționale și le-a recomandat în primul an.
  3. Program și cursuri externe recunoscute de DPCA: să fie făcute publice în rândul studenților, care detaliază planificarea acestora și criteriile de monitorizare și de recunoaștere de către DPCA. Acestea sunt opționale.
  4. Cercetarea rămâne: Mobilitatea va fi supravegheată de către directorul sau tutorele al tezei, care definește obiectivele șederii. În plus față de aspectul de instruire, realizarea tezei cu internaționale menționează că va fi încurajată. Acestea sunt opționale. Durata minimă recomandată de o săptămână și maximum 2 ani, cu condiția să existe fonduri disponibile.

ieșiri profesionale și academice

În plus față de oportunități de carieră legate de încorporarea cadrelor didactice și cercetătorilor din universități spaniole și străine, dezvoltarea tezei de doctorat pe teme de mare interes și relevanță în diferite sectoare industriale și de afaceri permite posibilitatea de a se alătura echipelor de R & companii D + i și centre tehnologice. Acest din urmă aspect este susținut de numărul de medici instruiți în cadrul programului s-au alăturat companiilor, tehnologie și centre de cercetare, precum și universități.

profilul recomandat

Profilul de venituri fără o pregătire suplimentară: În general, studiile care permit accesul fără o pregătire suplimentară va fi Maestrul Interuniversitar de matematică Inginerie, predate de cele trei universități Galiția, și Master de Matematică industriale, care a înlocuit-o, date de universitățile galiciană, împreună cu Carlos III și Universitatea Politehnică din Madrid.

De asemenea, nu exista suplimente de formare sunt necesare pentru a studenților cu DEA în vechiul program galiciană Interuniversitar de doctorat „Metode matematice și simularea numerică în Inginerie și Științe Aplicate“ Alte profiluri: În cazul altor profiluri de acces DPCA va evalua individual fiecare caz .

vor fi luate în considerare posibilitatea de a cere suplimentare materiale de instruire matematică industriale Maestru de până la 15 ECTS. Pentru alte profile care nu au făcut o pregătire de master de cercetare credite de echivalență nu inferios comandantului oferind acces direct, este necesară adică 60 ECTS. Elevii cu grade străine fără standardizare trebuie să se adapteze la condițiile stabilite de universități.

Ultima actualizare Iul 2017

Despre facultate

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Citeste mai mult

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Citește mai puţin
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Mai mult Mai Puțin