Program de doctorat oficial în Statistică și Operations Research

Generalități

Programul de descriere

Stat

Introducere

Programul Doctor în Statistică și Operations Research Este un grad oficial interuniversitare oferit în comun de cele trei universități publice din Galicia. Acesta are ca scop formarea cercetătorilor în domeniul statisticii și a operațiunilor de cercetare, astfel încât acestea sunt în măsură să efectueze o teză și să dezvolte o carieră academică sau profesională ulterioară în acest domeniu științific.

De ce studia gradul

în lumea de astăzi, în cazul în care acesta are mase mari de date, care necesită manipularea instrumentelor statistice și matematică din ce în ce mai sofisticate de luare a deciziilor, care urmează să fie dezvoltate de către experți, cum ar fi cele formate în acest program de doctorat .

Ce ai învățat

tehnici statistice, tehnici de optimizare, tehnici matematice pentru a ajuta procesul de luare a deciziilor.

linii de cercetare

Acestea sunt liniile de cercetare a acestui program de doctorat:

 • statistică
 • operațiunile de cercetare și teoria jocurilor

suplimente de formare specifice

În cazul în care studentul doctorand îi lipsește formarea prealabilă completă cerute de program, admiterea la programul va fi condiționată de depășirea suplimente de formare specifice care pot fi subiecte sau module și masterat. Ins atribuite aceluiași student de doctorat nu poate depăși 15 de credite ECTS și pot fi efectuate înainte sau simultan înscrierea în supravegherea academică sub formă de program.

În cazul studenților de performanță simultane trebuie să se înregistreze pentru aceste suplimente la momentul înscrierii în programul de supraveghere academică, care trebuie să fie depășite într-o perioadă maximă de trei semestre consecutive. Imposibilitatea de a face acest lucru, studenții din program vor fi eliminate.

Activitățile de formare Programul de

Se recomandă următoarele activități de formare, deși toate sunt opționale:

 • Urmează cursuri de Master în tehnici statistice și a altor maeștri.
 • Cercetarea stă în centre de renume.
 • Participarea la seminarii de cercetare.
 • Participarea la cursuri de formare cruce.
 • Prezența și participarea activă la congrese.
 • Publicarea de articole științifice.

ieșiri profesionale și academice

Întreprinderile și administrațiile publice au astăzi cantitate mare de informații de care au nevoie pentru a procesa pentru a îmbunătăți performanța și de a elabora planuri strategice în mod corespunzător. Prin urmare, este de așteptat ca din ce în ce au nevoie de profesioniști cu profilul de medici va ieși din acest program. Pe de altă parte, în aproape toate universitățile din calificările lume care includ în cunoștințele lor plan de instruire a tehnicilor statistice și optimizare sunt oferite; Prin urmare, medicii instruiți în acest program au posibilități ample de a face o carieră în universitățile de cercetare și predare.

profilul recomandat

 • Comandantul va permite intrarea la acest program de doctorat fără o pregătire suplimentară va fi de Master în tehnici statistice oferite de USC, UDC și UVigo.
 • Ei vor avea, de asemenea, acces direct la program studenții cu competențe de cercetare sau titlul de DEA obținut prin programe anterioare de doctorat în statistică și operațiuni de cercetare la cele trei universitati participante (USC, CZU și UVigo).
 • Profilul de venit cu diferite de secțiunea maestru anterioară: Pentru elevii care au făcut diferit de master anterior, Comitetul Academic al Programului de doctorat (DPCA) va evalua individual fiecare caz și ia în considerare cerându-le efectuarea formare suplimentară (până la 15 ECTS), atunci când, în formarea lor anterioare nu au efectuat cel puțin 60 ECTS în domeniul statisticii și operațiunile de cercetare la nivel de master în conformitate cu hotărârea DPCA.
 • Alte profiluri: Pentru studenții care nu au stăpânim un echivalent de masterat la nivel de formare, de preferință, cel puțin 60 ECTS în domeniul statisticii și va fi nevoie de Operations Research. Această echivalență este determinată de CAPD.
 • Elevii cu calificări străine: Elevii cu un grad străin fără standardizare se pot aplica pentru admiterea la studii universitare de doctorat ori de câte ori un nivel echivalent cu gradul spaniol oficial universitare de masterat și abilitate în țara emitentă calificarea pentru formarea de admitere este acreditat la studiile de doctorat. Această admitere nu implică în nici un caz, aprobarea titlului anterior sau recunoașterea în alte scopuri decât accesul la aceste învățături scopuri.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Citeste mai mult

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Citește mai puţin
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Mai mult Mai Puțin