Program internațional pentru phd științei și tehnologiei de mediu

National Central University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Program internațional pentru phd științei și tehnologiei de mediu

National Central University

Pentru a face față noilor provocări din poluarea aerului, a solului și a apei cauzată de schimbările de mediu și a încălzirii globale, programul nostru este conceput pentru a dota studenții cu abilități superbe în analiza problemelor și rezolvarea problemelor regionale și globale; independente inovatoare de gândire, planificare și execuție a proiectului; De luare a deciziilor, coordonare interdisciplinară și comunicarea internațională.

UST - Programul Internațional de doctorat în domeniul științei și tehnologiei (UST-EST) de mediu va oferi cel mai avansat program de studii postuniversitare in domeniul cercetarii interdisciplinare de mediu de la scara globala la nivel molecular. Toate cursurile vor fi predate în limba engleză de către o echipă de cercetători restante cu distincția suplimentară de a oferi un neegalat chinezesc vorbind din jur și facilități de învățare. Pentru a asigura caracterul extrem de eco-disciplina de studiu de mediu, toți studenții din primul an va lua cursuri la nivel de intrare legate de cele patru teme majore, și anume, știința sănătății, chimie fizică, inginerie și tehnici de teledetecție, înainte de a trece la munca de cercetare de specialitate .

Programul UST-EST oferă, de asemenea, oportunitatea unică de a se alătura proiectelor de colaborare în diferite campusuri UST, fie în arene naționale sau internaționale. Numărare împreună, UST a stabilit parteneriate bilaterale științifice cu instituții academice din SUA, Germania, Franța, Marea Britanie, Japonia, Singapore, Hong Kong, Malaezia, India, Vietnam, Canada, Coreea de Sud, Republica Dominica, și Islanda, doar pentru a numi puțini. Pentru colaborari multilaterale, Taiwan este un jucător cheie pentru studiile pe Șapte Sud-Est din Asia Proiectul (7-SEAS) și driver-ul principal pentru sateliții Misiunii COSMICA Meteorologie.

Programul de doctorat UST-EST este, prin urmare, bine pregătită pentru a instrui liderii de ultimă generație în cadrul studiului, de comunicații, precum și gestionarea problemelor critice ale poluării mediului și a schimbărilor climatice. Vă rugăm să vină alături de noi!

Admitere

Elevii trebuie să completeze programul lor de studiu în termen de 2 la 7 ani. sunt necesare cel puțin 18 de credite, inclusiv cursurile obligatorii și seminarii. Studenții trebuie să fie calificat pentru examenul pentru doctoranzi. Alte reguli care nu sunt incluse aici ar trebui să respecte cerințele Universității și Ministerul Educației.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu normă întreagă
Locations
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Hsinchu, Hsinchu City
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala