marin

Introducere

Acest program de doctorat a fost creat în cadrul Campus de Excelență Internațional „Campus do Mar“ răspunsul din cele trei universități din Galicia și nordul Portugaliei (Aveiro, Minho, Tras-os-Montes e Alto Douro), CSIC și IEO, de a crea un absolvent de oferta cu o viziune globală și de planificare multianuală, natura internațională și transfrontalieră, care devine atrage studenți de diferite naționalități, care ia în considerare agregarea instituțiilor create în jurul Campus do Mar ca țintă de nivel de doctorat formă preferată.

De ce studia gradul

Scopul programului de doctorat este de a instrui cei mai buni specialiști și cercetători în domeniul științei, tehnologiei și de gestionare a mării, în diferite aplicații economice și sociale, generatoare de cercetare a calității și a impactului internațional și să ofere cele mai bune industrie instrumente pentru a îmbunătăți competitivitatea lor pe o scară globală.

Ce ai învățat

DO * MAR include linii de cercetare care acoperă cele patru grupuri de cercetare (și 12 domenii de specializare) ale ICE Campus do Mar:

 • C & D clusterului Ocean de observare și schimbările globale. Domenii de specializare: Urmărind Oceanul; Schimbarea globală.
 • Cluster R & D Utilizarea durabilă a resurselor marine. Domenii de specializare: Managementul și utilizarea resurselor; acvacultură; Transformarea și valorificare.
 • Cluster R & D Managementul Integral al Marii. Domenii de expertiză: Analiza și evaluarea de mediu a zonei de coastă; Planificarea de coastă; De coastă și de protecție de securitate maritimă Inginerie și reglementare.
 • Cluster C & D Tehnologie Progress, Inginerie și Management. Domenii de specializare: Tehnologie Naval și sisteme; Infrastructurilor portuare și de gestionare a transportului maritim; Management, drept și competitivitate; Energie.

Această lățime de aprovizionare face DO * MAR include mai multe sute de cercetători care doresc să supravegheze teze de doctorat în știință, Tehnologie și gestionarea mediului marin.

linii de cercetare

Acestea sunt liniile de cercetare a acestui program de doctorat:

 • gestionarea integrată a mării
 • Ocean de observare și schimbările globale
 • Progresul tehnologic, Inginerie și Management
 • utilizarea durabilă a resurselor

suplimente de formare specifice

În cazul în care studentul doctorand îi lipsește formarea prealabilă completă cerute de program, admiterea la programul va fi condiționată de depășirea suplimente de formare specifice care pot fi subiecte sau module și masterat. Ins atribuite aceluiași student de doctorat nu poate depăși 15 de credite ECTS și pot fi efectuate înainte sau simultan înscrierea în supravegherea academică sub formă de program.

În cazul studenților de performanță simultane trebuie să se înregistreze pentru aceste suplimente la momentul înscrierii în programul de supraveghere academică, care trebuie să fie depășite într-o perioadă maximă de trei semestre consecutive. Imposibilitatea de a face acest lucru, studenții din program vor fi eliminate.

complemente

 • fizica Ocean și schimbare la nivel mondial
 • interacțiune atmosferă-ocean
 • schimbările la nivel mondial, resursele marine și biodiversitatea
 • Evaluarea și gestionarea resurselor de pește și crustacee
 • Și utilizarea de produși secundari de origine marină
 • fructe de mare nou
 • Seminar cu privire la scrierea științifică
 • monitorizarea mediului marin și de diagnostic
 • Sisteme informatice geografice. Fundamentele și Analiză
 • Oceans of Crime: Cauzele și consecințele noilor forme de piraterie pe mare
 • Tehnologii OMICS. NGS analiza datelor, ARN-seq și HPLC seq

Activitățile de formare Programul de

DO * MAR include activități de formare sub formă de cursuri și seminarii multidisciplinare și flexibile, astfel încât fiecare elev, supravegheat de către directori sau directori lor, pot alege cursuri pentru a face intreaga oferta de formare de doctorat Programul.

Oferta de formare este structurată în trei tipuri de cursuri pe care elevii trebuie să treacă un minim de 8 ECTS de cursuri de formare avansate și un minim de 14 ECTS de toate avansate cursuri de formare + Mai multe cursuri de instruire.

ieșiri profesionale și academice

DO * MAR formularul de specialitate în toate domeniile științei, tehnologiei și gestionarea mare de biologie marină la inginerie marină, prin economia de pescuit.

profilul recomandat

Elevii pot proveni de la diferite grade compatibile cu obiectivele și domeniul de aplicare al programului, axat în mod clar asupra mediului marin, care, în orice caz, este ghidul studentului de a accesa acest program.

Sunt recomandate în special în grade sau grade în Științe Marine, biologie, chimie și științele mediului. De asemenea, absolventi sau Absolvenții în Economie și Administrarea Afacerilor, Drept, Sociologie, Științe Politice și grade de Științe Umaniste și de sănătate.

Grade De asemenea în ceea ce privește tehnologia alimentară, inginerie navală, Inginerie industrială, Inginerie Civilă, Telecomunicații și Navigație.

Alte calificări pot fi considerate adecvate în opinia Comitetului academic, în special cele cu un conținut similar pe care le primesc nume diferite în alte țări. Studii anterioare, de asemenea, sunt recomandate în grade de master oficial Oriented aceleași profiluri. Se recomandă, de asemenea, o bună cunoaștere a limbii engleze, nivel care este explicit în cerințele specifice ale programului.

Program predat în:
Spaniolă

Vezi 27 mai multe cursuri de la Universidade da Coruña »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
După locații
După dată
Termen limită de aplicare