Program de doctorat în fizică

Generalități

Programul de descriere

  • Locație: National Chung Hsing University (Adresa: Rd. 145 Xingda, Dist. Sud, orașul Taichung 402.)
  • Durata studiului: 4-5 ani
  • Data începerii semestrului: septembrie
  • Termenul de depunere a cererii: solicitați informații
  • Limba: engleză
  • Școlarizare (pe semestru): 53.946 TWD

Deși Departamentul de Fizică al Universității National Chung Hsing University , fondat în 1987, este foarte tânăr în comparație cu alte departamente de fizică din Taiwan, are o tradiție îndelungată și susținută de a urmări excelența atât în predare, cât și în cercetare, care datează din zilele sale ca fiind Divizia de fizică din Catedra de matematică aplicată. Astăzi, Departamentul s-a stabilit ca cel mai bun și mai important departament de fizică din centrul Taiwanului.

Cu douăzeci și cinci de profesori cu normă întreagă și doi asistenți didactici care se dedică predării unei game largi de fizică, de la avansat la fundamental până la extrem de interdisciplinar, departamentul oferă studenților NCHU, precum și studenților din universitățile din apropiere și școli, oportunități de învățare neprețuite.

Peste 90 de studenți absolvenți și 240 de studenți de licență sunt înscriși în departament. Sub tutela facultății, acestea sunt conduse în avangarda fizicii contemporane. Cercetările de la Departamentul de Fizică explorează aproape toate frontierele reprezentative ale fizicii, inclusiv structuri și dispozitive la scară nanomatică, materiale magnetice și supraconductoare noi, calcul cuantic, dispozitive cu film subțire, microscopie cu sondă de scanare, mecanica statistică a biomoleculelor și biomembranelor, materiale amorfe noi, unice electronică, biofizică și evoluția ritmurilor circadiene bacteriene și fizica atomică. Înarmat cu facilități de ultimă generație, o bibliotecă de fizică excelentă și o colaborare strânsă cu membrii facultății remarcabile din Școlile de Inginerie și Științe ale Vieții, facultatea departamentului și studenții continuă să facă progrese interesante frecvente.

Gradul cerințelor

Departamentul de Fizică oferă licență, masterat și doctorat. grade. Doctoratul programul de studii este instruit în limba engleză. Studenții internaționali sunt așteptați să cunoască bine limba engleză pentru a participa la doctorat. programe de studii. Doctorat studenții trebuie să aibă 30 de credite de curs și două lucrări publicate în reviste internaționale (lucrări SCI) înainte de a aplica pentru apărarea disertației. Este nevoie în medie de 4 până la 5 ani pentru a obține un doctorat. diplomă în departamentul nostru.

Cei mai mulți doctoranzi studenții primesc burse de la NCHU și asistență de cercetare din finanțarea cercetării consilierilor lor. În primii doi ani, studentul trebuie să promoveze doctoratul. examen de calificare pentru a deveni doctorand candidat. Studenții care și-au finalizat doctoratul programul are șanse mari să lucreze ca postdoc pentru unul sau doi ani în departamentul nostru sau în alte instituții din Taiwan. Pentru programul de masterat, studenții trebuie, de asemenea, să câștige 30 de credite de curs (inclusiv 6 credite pentru teza de master). Există un examen oral pentru teza de master.

Bursa de studiu

Căutăm doctorat talentat, extrem de motivat și muncitor. studenți să se alăture familiei noastre (Institutul de Fizică sau Institutul de NanoScience, National Chung Hsing University ).

De obicei, doctoratul nostru studenții primesc în fiecare lună o bursă de 10.000-14.000 NT. Mai mult decât atât, candidații câștigați vor primi, de asemenea, pachete atractive de compensații și beneficii furnizate de NCHU.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Entering its centennial year, NCHU is the oldest and the third biggest comprehensive research-based national university in Taiwan. Consisting of nine colleges with complete departments, NCHU cultivate ... Citeste mai mult

Entering its centennial year, NCHU is the oldest and the third biggest comprehensive research-based national university in Taiwan. Consisting of nine colleges with complete departments, NCHU cultivates its students' basic skills and core competencies such as professional knowledge and skills, reflection and innovation, teamwork, local concern, and global thinking. Using top research centers as the platform, NCHU integrates external and internal research resources to plan the cultivation of talented individuals in cross-disciplinary fields, promote international exchanges, enhance global reputation, promote university-industry collaboration, and establish a cooperative relationship between global top universities by forming a multinational research team, driving the entire school's overall improvement. Citește mai puţin