MPhil / doctor în dezvoltarea internațională

Durata: 3 ani cu normă întreagă sau 6 ani cu fracțiune de normă

Elevii pot urmări doctorat Pathway în Dezvoltare Internațională fiind bazată fie la SOAS , SLIMT sau IOE. Toți doctoranzii de pe Pathway Dezvoltare Internațională vor participa la un seminar de instruire avansată în domeniul cercetării desfășurat de LIDC. Seria va oferi studenților în Pathway Dezvoltare Internațională a Centrului de Formare Doctorală a ESRC, cu o înțelegere largă a abordărilor interdisciplinare ale dezvoltării și o înțelegere detaliată a domeniilor selectate de interes.

Toți studenții MPhil / Doctor în Studii de Dezvoltare Internațională vor participa la cursurile obligatorii și vor participa la seminarii de cercetare în colegiu și departament în care sunt înregistrate pentru MPhil / PhD. La departamentele SOAS , departamentele de Studii Economice și Dezvoltare desfășoară serii de seminarii, iar studenții vor fi implicați în activitatea clusterelor de cercetare relevante.

Procesul de admitere

Există trei căi de admitere la MPhil și doctorat în dezvoltarea internațională:

  • Structura 1 3: După finalizarea cu succes a MSC de Cercetare pentru Dezvoltare Internațională de la SOAS . ESRC 1 3 sunt disponibile fonduri pentru finanțarea acestui traseu.
  • Structura 3: Prin cereri directe pentru MPhil / PhD în admitere în dezvoltarea internațională. ESRC 1 3 sunt disponibile cursuri de finanțare.
  • Structura 4: nu este disponibilă momentan la SOAS .
Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2021
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2021
Location
Termen limită de aplicare
End Date