MPhil / PhD Dezvoltare Economică

Durata: 3 ani cu normă întreagă sau 6 ani cu fracțiune de normă

Cerințe de intrare: cerințe de admitere și teză. O bună diplomă de master în economie este, de obicei, necesară pentru înregistrarea pentru MPhil și de doctorat de grade de cercetare. Elevii sunt înregistrați în mod normal pentru gradul MPhil în primul rând. Odată ce a fost aprobată aprobarea Comitetului de Supraveghere a Studenților, înregistrarea studenților este actualizată la starea de doctorat (și retrocedată până la începerea înregistrării MPhil), de obicei la sfârșitul primului an de studiu. Durata normală de studii pentru un doctorat nu este mai mică de trei ani de studiu cu normă întreagă. Elevii, în cazul în care angajarea cu normă întreagă sau alte angajamente semnificative se pot înregistra pentru studiile cu fracțiune de normă, pentru care perioada minimă de înregistrare este dublă față de cea a studiilor cu normă întreagă. Candidații trebuie să prezinte o teză de maxim 55.000 de cuvinte pentru MPhil, în timp ce pentru doctorat lungimea maximă este de 100.000 de cuvinte.

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Doctor în Economie de Dezvoltare este o diplomă de cercetare oferite de Departamentul de Economie, și este, de asemenea, parte a Pathway PhD, "Dezvoltare Internațională", în cadrul Bloomsbury Doctoral Training de parteneriat. Acesta din urmă formează unul dintre puținele centre recunoscute de Consiliul Britanic pentru Cercetare Economică și Socială (ESRC), obținând astfel sprijin financiar și, în special, subvenții individuale, pentru doctoranzi și doctoranzi. Această Pathway doctorat este deschisă candidaților eligibili sau nerambursabili pentru finanțarea ESRC, studenții finanțați de ESRC fiind de așteptat să formeze o minoritate generală mică. Solicitanții de succes la MPhil / doctorat în economie de Dezvoltare va avea în mod normal , un grad bun de master într - un domeniu relevant în cazul în care intră direct în / doctorat MPhil Pathway deși fiecare solicitant este evaluată pe baza meritelor , inclusiv locul de muncă și alte experiențe.

Primul an de formare implică frecventarea de cursuri și / sau seminarii, dar nu de obicei examinări oficiale scrise. Elevii sunt înregistrați pentru un MPhil în primul lor (echivalent normă întreagă), dar, de obicei, convertesc la un doctorat după upgrade-ul lor viva, mai degrabă decât să continue la calificarea MPhil.

O caracteristică esențială a procesului MPhil și a doctoratului este relația strânsă de lucru dintre studenții și supervizorii din cercetare. Supervizorii și studenții se întâlnesc în mod regulat și se consultă îndeaproape. Toți studenții de cercetare au un Comitet de supraveghere pentru a acoperi supravegherea teoretică, empirică și regională, după caz. Există tutori de cercetare pentru studenți, care au responsabilitatea generală pentru studenții din domeniul cercetării, care sunt disponibili pentru discutarea problemelor generale. Iar Comitetul de Sprijin Empiric al Departamentului (DESC) oferă consiliere detaliată și individuală studenților despre munca pe teren și analiza empirică, după caz. Dacă este necesar, DESC, la cerere, va lua în considerare nevoile individuale ale studenților și va aloca unul sau mai mulți membri ai personalului (nu neapărat supraveghetorul) pentru consiliere.

Elevii sunt obligați să participe la un atelier / seminar în care subiectele și rezultatele cercetării sunt prezentate și discutate de către personal și studenți. În plus, există un seminar periodic departamental, la care membrii Catedrei și vorbitorii vizitați prezintă lucrări. Există o bază interdisciplinară puternică pentru cercetarea și predarea în economia politică, în economia dezvoltării și în domeniul studiilor specifice fiecărei țări. În plus, Londra oferă o oportunitate de neegalat studenților pentru a auzi documente citite de autoritățile de conducere din studiile din Africa și Asia, precum și în economie și dezvoltare în general.

Mulți studenți SOAS cercetare petrec ceva timp de lucru pe teren în regiunile de cercetare lor. Facultatea de Drept și Științe Sociale și Școala ca întreg, prin diferitele lor legături cu indivizi și instituții din universitățile și guvernele din Asia și Africa, pot facilita acest lucru prin contact personal și prin introducere.

Structura

Gradul de cercetare întruchipează un nucleu de formare în metodele de cercetare combinate cu o structură clară de progresie ulterioară. Componentele de instruire sunt explicate mai jos. Durata și structura gradului de cercetare va fi după cum urmează:

Full-Time Cercetare: 3 ani plus 1 an scris.

  • ANUL 1: Cercetare în domeniul cercetării: elevii din domeniul cercetării vor urma cursul "Metode de cercetare pentru dezvoltarea economiei" din cadrul departamentului de economie.
  • ANUL 1: Actualizare: În mod normal, studenții vor trebui să treacă de la stadiul MPhil la stagiul de doctorat în termen de 9 luni de la începerea studiilor.
  • ANI 2-3: Cercetare: Cercetarea de bază a fost realizată; colectarea datelor primare și secundare, după caz, capitolele de teze finalizate.
  • ANUL 4: Înscrieți-vă: Dacă este necesar, se poate lua un al patrulea an pentru a scrie teza finală. Examinarea tezei va avea loc după depunerea acesteia în al patrulea an.

Part-Time Cercetare: 6 ani plus 1 an scris. Gradul de cercetare poate fi realizat pe parcursul a 6 ani:

  • Metodele de cercetare trebuie să se desfășoare în primii doi ani.
  • Actualizare: va avea loc în termen de 21 de luni de la înregistrarea inițială.
  • Examinare: acest lucru va avea loc după prezentarea în cel mai târziu anul de scriere (anul 7).
Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2021
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2021
Location
Termen limită de aplicare
End Date