MPhil / Ph.D. Economie

Durata: 3 ani cu normă întreagă sau 6 ani cu fracțiune de normă

Cerințe de intrare: cerințe de admitere și teză. O bună diplomă de master în economie este, de obicei, necesară pentru înregistrarea pentru MPhil și Ph.D. grade de cercetare. Elevii sunt înregistrați în mod normal pentru gradul MPhil în primul rând. Odată ce a fost primită aprobarea Comitetului de Supraveghere al Studenților de Cercetare, înregistrarea studenților este actualizată la doctorat. (și înapoiat la începutul înregistrării MPhil), de obicei la sfârșitul primului an al studiului. Durata normală de studii pentru un doctorat diplomă nu este mai mică de trei ani de studiu cu normă întreagă. Elevii angajați cu normă întreagă sau cu alte angajamente semnificative se pot înscrie la studii cu frecvență parțială, pentru care perioada minimă de înscriere este dublă față de cea a studiilor cu normă întreagă. Candidații sunt de așteptat să prezinte o teză de nu mai mult de 55.000 de cuvinte pentru MPhil, în timp ce pentru Ph.D. lungimea maximă este de 100.000 de cuvinte.

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Elevii ale căror calificări indică faptul că sunt capabili să urmeze o cercetare independentă pot fi acceptate să citească pentru o diplomă de cercetare (MPhil / Ph.D.) în economie. În mod normal, o condiție prealabilă este o diplomă de master la nivel înalt în economie sau echivalent. În general, un astfel de MSc ca o condiție prealabilă de intrare este suficient pentru a satisface condițiile de admitere fără a fi nevoie de cerințe suplimentare de cursuri, în special în ceea ce privește examinările formale. Primul an de formare implică frecventarea de cursuri și / sau seminarii, dar nu de obicei examinări oficiale scrise. Elevii sunt înregistrați pentru un MPhil în primul lor (echivalent normă întreagă), dar de obicei, convertesc la un doctorat. după actualizarea lor viva, mai degrabă decât să continue la calificarea MPhil.

O caracteristică esențială a MPhil și Ph.D. proces este relația strânsă de lucru între studenții și supervizorii de cercetare. Supervizorii și studenții se întâlnesc în mod regulat și se consultă îndeaproape. Toți studenții de cercetare au un Comitet de supraveghere pentru a acoperi supravegherea teoretică, empirică și regională, după caz. Există tutori de cercetare pentru studenți, care au responsabilitatea generală pentru studenții din domeniul cercetării, care sunt disponibili pentru discutarea problemelor generale. Iar Comitetul de Sprijin Empiric al Departamentului (DESC) oferă consiliere detaliată și individuală studenților despre munca pe teren și analiza empirică, după caz. Dacă este necesar, DESC, la cerere, va lua în considerare nevoile individuale ale studenților și va aloca unul sau mai mulți membri ai personalului (nu neapărat supraveghetorul) pentru consiliere.

Elevii sunt obligați să participe la un atelier / seminar în care subiectele și rezultatele cercetării sunt prezentate și discutate de către personal și studenți. În plus, există un seminar permanent, la care membrii Departamentului și vorbitorii vizitați prezintă lucrări. Există o bază interdisciplinară puternică pentru cercetare și predare, iar SOAS poate pretinde a fi cea mai importantă instituție din lume în cercetarea și predarea în economia politică, economia dezvoltării și studii regionale sau specifice țării. În plus, Londra oferă o oportunitate de neegalat pentru studenți pentru a auzi lucrări citite de autoritățile de conducere în studiile din Africa și Asia, precum și în economie și dezvoltare în general. Elevii de cercetare pot alege să participe la o multitudine de seminarii organizate atât la școală, cât și la alte colegii și institute ale universității.

Mulți studenți SOAS cercetare petrec ceva timp de lucru pe teren în regiunile de cercetare lor. Facultatea de Drept și Științe Sociale și Școala ca întreg, prin diferitele lor legături cu indivizi și instituții din universitățile și guvernele din Asia și Africa, pot, de obicei, să faciliteze această activitate prin contacte și introduceri personale.

Structura

Gradul de cercetare întruchipează un nucleu de formare în metodele de cercetare combinate cu o structură clară de progresie ulterioară. Componentele de instruire sunt explicate în fila Predare și învățare. Durata și structura gradului de cercetare sunt după cum urmează: Full Time Cercetare Grad: 3 ani plus 1 scris în sus.

  • ANUL 1: Instruire în domeniul cercetării: elevii din domeniul cercetării vor lua cursul "Cercetare pentru studenți 1" în cadrul departamentului de economie.
  • ANUL 1: Upgrade: studenții vor primi în mod normal un upgrade de la MPhil la Ph.D. statutul în termen de 9 luni de la începerea gradului.
  • ANUL 2-3: Cercetare: Cercetarea de bază: colectarea primară și secundară a datelor, după caz, finalizarea capitolelor de teze de doctorat.
  • ANUL 4: Înscrieți-vă: Dacă este necesar, se poate lua un al patrulea an pentru a scrie teza finală. Examinarea tezei va avea loc după depunerea acesteia în al patrulea an.

Part-Time Cercetare: 6 ani plus 1 an scris. Gradul de cercetare poate fi realizat pe parcursul a 6 ani:

  • Cursul de "Seminar de studiu 1" trebuie să fie luat în primii doi ani.
  • Actualizarea va avea loc în termen de 21 de luni de la înregistrarea inițială.
  • Examinare: acest lucru va avea loc după prezentarea în cel mai târziu anul de scriere (anul 7).
Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2021
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2021
Location
Termen limită de aplicare
End Date