Cursuri de cercetare în istoria artei și / sau arheologie

Începerea programului: Doar în septembrie

Mod de participare: Full Time sau Part Time

De ce să începi o diplomă de cercetare?

În timp ce un grad de cercetare ar trebui să fie foarte satisfăcător personal, este, de asemenea, un angajament serios și, uneori, intens. În cadrul sistemului actual, un doctorand cu normă întreagă are trei ani pentru a finaliza o schiță completă a tezei sale și apoi un an mai mult pentru scrierea (cunoscut ca un grad de 3 1). Există întotdeauna momente solitare atunci când se efectuează cercetări individuale, chiar dacă un departament are o atmosferă colegială puternică, ca și a noastră. În general, gradele de cercetare sunt întreprinse de persoane care își propun să devină profesioniști în domeniul istoriei artei și / sau al arheologiei, indiferent dacă sunt academicieni care efectuează cercetări și predau în universități sau ca curatori sau educatori în muzee, biblioteci sau arhive sau în orice număr de alte domenii conexe, cum ar fi publicarea academică sau chiar lumea artei comerciale. Este, în general, o idee bună să existe o experiență de lucru în afara universității înainte de a aplica la un program de doctorat, de exemplu, într-un anumit rol într-un muzeu sau o galerie. A urma un grad de cercetare nu se referă numai la calificare, ci și la dezvoltarea în calitate de persoană și de profesionist, astfel încât să fie capabilă să contribuie la discursurile naționale și internaționale în și, poate, de departe, din istoria artei și a arheologiei.

De ce la SOAS ?

Dincolo de mediul intelectual distinctiv al SOAS , cercetătorii doctoranzi sunt în general atrași să lucreze cu un supraveghetor individual care este un expert renumit într-un anumit domeniu sau altfel este cunoscut pentru o abordare critică specială. Mulți dintre studenții noștri actuali au absolvit cursuri de masterat la SOAS timp în care au luat cursuri și au cunoscut membrii personalului academic din cadrul departamentului, experiențe care i-au încurajat să ia în considerare un grad de cercetare. Solicitanții potențiali pot dori să navigheze prin intermediul paginilor web ale personalului, în care pot fi găsite biografii actualizate și publicații ale membrilor personalului. Unii supraveghetori preferă elevii lor de cercetare să fi instruit sub ei la nivel de MA, chiar dacă au un MA în istoria artei sau arheologie din altă parte. Departamentul nostru face în general aproximativ 10-20 de oferte în fiecare an. Unul dintre motivele pentru care un ofertant ar putea alege Departamentul de Istorie Arte și Arheologie, în afară de dorința de a lucra sub supravegherea unui anumit savant la SOAS , este că programul nostru are una dintre cele mai ridicate rate de finalizare la SOAS și într-adevăr sectorul: absolvim aproximativ 0,7 doctorate în fiecare an, în cadrul celor 3 ani, per membru cu normă întreagă a personalului.

Ce au făcut recent absolvenții noștri?

Absolvenții noștri au parcurs o serie de roluri diferite, în special în mediul academic și în lumea muzeelor. Destul de des, după finalizarea unui doctorat, există o etapă de tranziție în timpul căreia un cercetător de carieră timpurie va lucra ca cercetător postdoctoral, uneori cu o părtășie, înainte de a-și asigura un post didactic. Unii absolvenți merg direct în posturi de predare în universități din întreaga lume. Mulți dintre absolvenții noștri au terminat să lucreze în muzee, galerii și biblioteci, altfel și-au desfășurat studiile cu jumătate de normă în timp ce lucrau într-unul dintre aceștia și au continuat să lucreze acolo la finalizare. Schimbările în modul în care cercetarea sunt realizate și difuzate prin intermediul formelor de publicare, aduse de sosirea erei digitale, ar sugera că în viitorul apropiat se vor deschide multe noi tipuri de carieră profesională, care nu pot fi ghicite decât acum.

Structura

Cerințele de la an la an pentru MPhil full-time și Ph.D. studenții de cercetare sunt după cum urmează:

Anul 1

În cursul anului 1, elevul își îmbunătățește propunerea de cercetare și decide împreună cu comitetul său de supraveghere dacă proiectul de cercetare ar trebui să fie îndreptat spre obiectivul unui MPhil sau al unui doctorat. grad. Elevii care doresc să lucreze pentru doctorat trebuie să treacă procesul de îmbunătățire a înregistrării de la MPhil la doctorat. candidatura. Acestea trebuie să furnizeze Comitetului de supraveghere următoarele date până în termenul mai (data exactă este stabilită în fiecare an de către Registrul SOAS ):

 1. Lucrare scrisă pentru abilitățile de cercetare HAA (15 PAR H061) Termen 1 curs obligatoriu (5.000 de cuvinte)
 2. Proiect de capitole (15.000 de cuvinte)
 3. O schiță de capitol și un plan de timp pentru finalizarea fiecărui capitol
 4. Un an de lucru 2 și planul de cercetare
 5. O bibliografie a surselor relevante
 6. O prezentare regională de seminar de cercetare

Anul 2

Studentul se angajează să lucreze pe teren sau să colecteze date. Rapoartele periodice trebuie trimise supervizorului, prin e-mail sau personal. Un al doilea capitol va fi în mod normal finalizat.

Anul 3

Elevii completează un proiect complet al tezei. Ei trebuie să întreprindă următoarele:

 1. Termenul 1: Prezentarea informală necesară în cadrul seminarului HAA Research Skills privind rezultatul muncii pe teren și impactul acesteia asupra proiectului de cercetare
 2. Termenul 2: Prezentare obligatorie în departamentul HAA Anul III doctorat seminar de cercetare de teren în luna martie
 3. Termenul 3: Prezentarea proiectului de teză până la 15 septembrie, împreună cu un formular de aprobare finalizat. În cazul în care Comitetul de Supraveghere este convins că proiectul de teză poate fi dezvoltat într-o teză de calitate demnă de prezentat pentru examen în anul universitar ulterior, elevul va avea dreptul să se înregistreze la Extinderea statutului de scriere (continuare) în anul 4 .

Anul 4

Elevii completează și prezintă teza lor. La examinarea tezei viva, examinatorii urmăresc să confirme că:

 1. ei s-au mulțumit că teza este într-adevăr munca candidatului
 2. teza constituie o contribuție distinctă la cunoașterea subiectului și dă dovadă de originalitate prin (i) descoperirea de noi fapte și / sau (ii) exercitarea puterii critice independente
 3. teza este satisfăcătoare în ceea ce privește prezentarea literară
 4. teza este un standard care merită publicarea integrală sau parțială sau într-o formă revizuită.
Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2022
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2022
Location
Termen limită de aplicare
End Date