Doctorat în politică și studii internaționale

Mod de participare: Full Time sau Part Time

Departamentul de Politică și Studii Internaționale acceptă studenții pentru munca de cercetare conducând la un doctorat. Scopul principal al programului de doctorat este de a instrui elevii să proiecteze, să studieze și să scrie o teză de doctorat de succes. Cei care au absolvit doctoratul vor cunoaște aspectele conceptuale și metodologice ale cercetării politice și vor fi calificați ca experți în domeniul lor.

Pentru a fi luate în considerare pentru a intra în programul de doctorat, candidații trebuie să posede o diplomă avansată în Politică echivalentă în nivel și conținut la MSc Departamentul, deși cererile de la persoane cu grade similare în disciplinele înrudite vor fi, de asemenea, luate în considerare. Ghidurile pentru propunerile de cercetare pot fi găsite aici.

Admiterea are loc în mod continuu. Ciclul de aplicare se deschide în noiembrie și se încheie la 30 iunie pentru intrarea în luna octombrie. Solicitanții care doresc, de asemenea, să fie luați în considerare pentru o bursă SOAS sau un student ESRC ar trebui să se refere la informațiile despre bursă pentru termenele limită.

Blocul principal al programului de doctorat este relația dintre student și supervizor. Elevii sunt admiși pe baza voinței exprimate de cel puțin un membru al personalului pentru a servi drept principal supraveghetor pentru proiectul elevului. Astfel, de la intrarea studentului în program, supervizorul își asumă responsabilitatea primară pentru monitorizarea și susținerea progresului studenților spre finalizarea gradului. Fiecare student de cercetare are, de asemenea, un supervizor asociat, un alt membru al personalului cu un interes deosebit în regiunea studenților și / sau sub-domeniul disciplinei. Tutorul departamentului de cercetare supraveghează programul de doctorat și este disponibil pentru discutarea problemelor generale.

În plus, elevii din domeniul cercetării sunt încorporați într-un program de formare structurat în timpul primului an, urmând cursuri de design, teorie și metode de cercetare. În plus, aceștia pot urma un curs de masterat relevant pentru cercetarea lor. Cercetătorii din domeniul cercetării sunt, de asemenea, încurajați să participe la seminariile departamentului, în cadrul cărora invitați invitați din alte instituții oferă prezentări și au acces la multe alte seminarii și prelegeri organizate în cadrul SOAS . Facilitățile de formare a limbilor școlare sunt, de asemenea, disponibile pentru ca studenții să dezvolte sau să îmbunătățească competențele lingvistice relevante în domeniul cercetării. Din anul 2012, studenții au acces exclusiv la facilitățile și serviciile oferite de Școala Doctorală a SOAS .

Cei mai mulți doctoranzi petrec ceva timp în munca de teren în regiunile cercetării lor. Departamentul și Școala, prin conexiunile lor diferite cu indivizii și instituțiile din universitățile și guvernele din Asia, Africa și Orientul Mijlociu, facilitează această activitate prin contacte și introduceri personale, precum și prin finanțare (limitată).

Departamentul deține în general aproximativ 60 de studenți (MPhil și doctorat) la un moment dat.

Structura

Programul de doctorat la SOAS urmează un model de trei ani, cu posibilitatea de a se extinde în al patrulea an. Programul constă în formare de cercetare și cursuri în primul an, după care studenții trebuie să treacă un upgrade de la MPhil la statutul de doctor. Acest lucru este urmat de cercetarea primară / lucrul pe teren realizat în al doilea an și de scrierea (teoria) tezei lor în anul următor. Elevii trebuie să aibă scopul de a fi pregătiți pentru depunere până la sfârșitul celui de-al treilea an și trebuie să depună cel târziu până la sfârșitul celui de-al patrulea an.

Anul de formare în cercetare 1

Elevii sunt așteptați să treacă de la MPhil la un doctorat în termen de 12 luni de la înregistrarea lor. Progresul necesită finalizarea programului de formare al Departamentului, care constă într-un curs de Introducere în Cercetare (termenul 1 și 2), Seminarul Proiectului de Cercetare (al doilea termen) și Conferința Proiectelor de Cercetare (termenul trei). Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a urma un curs în metodele cantitative. Cel mai important, elevii vor produce o lucrare modernizată, care va constitui baza unei viva, pe care studenții trebuie să treacă pentru a dobândi statutul de doctorand.

Procedura de lucru pe teren

Elevii care desfășoară activități de teren vor face acest lucru în general în cel de-al doilea an. Un maxim de trei termeni "muncă pe teren este de obicei permisă într-un program de doctorat cu normă întreagă. Lucrul pe teren mai mare de 12 luni trebuie să fie aprobat de decanul asociat pentru cercetare.

Instruirea dincolo de anul 1

Pe tot parcursul procesului de proiectare a cercetării, pe teren și scris, studenții sunt așteptați să mențină un contact regulat cu supraveghetorii lor. Scrierea disertației este lucrarea studenților singuri, susținută de întâlniri regulate cu supervizorii și participând la un seminar de scriere pentru doctoranzi avansați. Departamentul încurajează cu fermitate studenții să participe la atelierele oferite în afara SOAS și să participe și să participe la conferințe organizate de principalele asociații de cercetare din domeniu (finanțare limitată disponibilă).

Predarea este o parte importantă a pregătirii doctorale pentru doctoranzi care au în vedere o carieră academică. Departamentul își propune să ofere elevilor de cercetare avansați posibilitatea de a lucra ca un asistent de predare a licențelor (GTA) pe unul dintre cursurile oferite în cadrul departamentului pentru un maxim de doi ani. Atribuțiile implică predarea seminariilor, deținerea orelor de lucru și marcarea. Elevii de cercetare care se ocupă de un post GTA sunt așteptați să fi finalizat un modul de formare GTA oferit de Direcția pentru Dezvoltarea Academică (ADD), de obicei oferită în septembrie. A se vedea și Manualul GTA al Departamentului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 19 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
3 anii
Part time
La zi
Price
4,271 GBP
Taxe pe întreg teritoriul UE / UE: £ 4,271; Taxe de peste tot: 16.950 £ pe an universitar
După locații
După dată
End Date
Sept 1, 2021
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept 1, 2021
Location
Termen limită de aplicare
End Date