Programe de doctorat în educație

Generalități

Programul de descriere

Studiul de doctorat necesită un candidat să întreprindă cercetări la nivel academic avansat, care să culmineze cu producerea, apărarea și acceptarea unei teze. Caracteristica definitorie a calificării este aceea că candidatul este obligat să demonstreze capacități de cercetare la nivel înalt și să aducă o contribuție academică semnificativă și originală în domeniul Educației.

Doctor în educație: DEd (psihologie educațională)

Cerințele de admitere

 • Candidații potențiali vor fi obținut un MEd (psihologie educațională).
 • Performanță academică: studenții trebuie să fi atins minimum 65% în gradul anterior. Dacă nu s-a obținut 65%, învățarea prealabilă și experiența în domeniu pot fi luate în considerare și studenții ar putea fi lăsați să se înregistreze pe baza unei propuneri de cercetare pre-înregistrare, care este acceptată de Departamentul de Psihologie Educațională.

Criterii suplimentare de selecție: Abilitatea solicitanților de a comunica atât în format oral cât și în scris poate fi evaluată într-o procedură de screening. Abilitatea pentru un pachet de procesare a cuvintelor și utilizarea internetului este recomandată.

Doctor în filozofie: doctorat (educație)

Cerințele de admitere

 • Candidații potențiali vor fi obținut o MEd
 • Candidații potențiali vor fi obținut o diplomă de profesor / calificare didactică, plus o diplomă de master adecvată, precum și experiență de muncă în domeniul de studiu. Cunoștințele privind educația acestor candidați vor fi evaluate de către șeful departamentului și supervizorul potențial și un program de citire poate fi prescris înainte de a permite înregistrarea.

Criterii suplimentare de selecție: Performanță academică: studenții trebuie să fi atins un minimum de 65% în gradul anterior. Dacă nu s-a obținut 65%, învățarea și experiența prealabilă în domeniu pot fi luate în considerare și studenții ar putea fi autorizați să se înregistreze pe baza unei propuneri de cercetare pre-înregistrare, care este acceptată de Departamentul în care studentul se va înregistra.

Curriculum

Este necesară o teză pe un subiect aprobat în domeniul Educației. Studenții trebuie să participe la un scurt program de învățare în metodologia de cercetare.

Subiecte legate de următoarele domenii largi pot fi cercetate:

 1. Educația pentru adulți
 2. Curriculum Studii
 3. Educație incluzivă
 4. Suport educativ și de învățare
 5. Lingvistică educațională
 6. Managementul educației
 7. TIC în educație
 8. Educatie inalta
 9. Metodologia zonei de învățare
 10. Orientare pe viață și carieră
 11. Educație matematică
 12. Filosofia educației
 13. Psihologia educației
 14. Sociologia educației
 15. Educatie stiintifica
 16. Învățământul profesorilor
 17. Tehnologie Educație
 18. Valori și educație pentru drepturile omului
 19. Fundația Educația pe faze

Facultatea de Educație dezvoltă în prezent noi programe aliniate politicii „Cerința minimă pentru calificările educației profesorilor”. Vă vom ține informat după ce programele vor fi aprobate.

Detalii de contact ale facultății

Pentru aplicare și mai multe informații despre Facultatea de Învățământ

Auckland Park Kingsway Campus Tel 011 553 3251
Campusul Soweto Tel. 011 559 5562
E-mail eduquiries@uj.ac.za
Site-ul www.uj.ac.za/edu

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.

Data de încheiere: Academic începe în ianuarie și se încheie în decembrie. Termenul limită al programului este determinat de durata programului.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Citeste mai mult

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Citește mai puţin