Programul dba

Generalități

Programul de descriere

Durham DBA este un program de doctorat executiv pentru persoanele motivaționale, cu performanță ridicată, care doresc să-și dezvolte abilitățile de cercetare, analiză și gândire critică la cel mai înalt nivel. Doctorat în Business Administration este structurată în jurul unui proiect de cercetare condus de către individ, cu accent pe aplicarea practică în mediul de afaceri.

 • Să dezvolte cel mai înalt nivel de gândire și de cercetare
 • Prezenta concluziile tale la conferințe la nivel global
 • Să contribuie la propria practică profesională

Cum este structurat programul?

Programul este oferit în mod flexibil part-time și durează de la 4 la 6 ani pentru a finaliza.

 • Anii 1 și 2 cuprind cinci module predate livrate la Școala
 • Anii 3 până la 6 cuprind cercetări supravegheate individuale și de studiu.

De-a lungul studiilor vă veți dezvolta cercetarea, abilitățile de gândire analitice, conceptuale și critice la cel mai înalt nivel. Veți obține, de asemenea, un obiectiv strategic, care vă va permite să contribuie la propria practică profesională și zona de subiect mai larg.

DBA în detaliu

Programul este oferit în mod flexibil part-time și durează de la 4 la 6 ani pentru a finaliza. Este structurat în faze, ceea ce vă permite să primiți feedback periodic pentru a facilita progresul. Anii 1 și 2 Cinci module predate livrate la școală (ordinea de livrare poate varia):

 • Ecologia organizațiilor
 • Putere, de control și de rezistență în cadrul organizațiilor
 • Schimbare în cadrul organizațiilor
 • conducere în organizații
 • Cercetare Proiectare Atelier: Partea 1 / Teoria în practică: Partea 2

-Assessment Este prin cesiune individuală scrisă pentru modulele 1-4. Module -între 4 și 5 vă va dezvolta propunerea dumneavoastră de cercetare. -ORAȘUL Misiune individuală scrisă pentru modulul 5 are un număr maxim de cuvânt 10.000. Anii 3 până la 6 Anii 3 până la 6 cuprind cercetarea și studiul individual supravegheat.

 • Grupurile calitative și cantitative: participați la vizitele regulate de cercetare pentru a vă oferi posibilitatea de a întâlni supraveghetorul / conducătorul tău modul de predare, îndrumare și consiliere.
 • Academic progresie Comentarii: Comentariile sunt programate formale de progres pentru a vă asigura că sunt progrese satisfăcătoare academice. Nu există nici o lucrare evaluată în mod oficial pentru a se completa pentru o vizită de cercetare; se presupune că va fi auto-reglare până în momentul când ajunge la această fază.
 • Teza finală are un număr maxim de 60.000 de cuvânt.

Programul de cercetare Seminar

De-a lungul studiilor veți avea acces la oportunități de formare profesională de specialitate. Aceste sesiuni oferă posibilitatea de a vă întâlni cu cercetătorii invitați și lucrează îndeaproape alături de facultatea academice Durham. În plus, veți fi sprijinite pentru a prezenta concluziile dvs. de cercetare la alte universitati, institute de cercetare și conferințe internaționale

Resurse

În plus față de bibliotecile Durham University, The Business School casele bibliotecii de împrumut de specialitate și de referință colecții extinse de cărți de afaceri, finanțe și management; teze de doctorat, MBA și de masterat; o colecție completă de Business School documente de lucru și oferă acces la peste 10.000 de reviste on-line. Vei putea accesa până la data de jurnal, informații financiare și de cercetare de piață, din surse, cum ar fi FAME, Mintel, IMID, European Business și Pro-ASAP Quest. Există, de asemenea, o gamă largă de informații disponibile prin intermediul bazelor de date on-line, printre care: Emerald, FAME, Mintel, Lexis-Nexis, Reuter Business Insight, și Centrul de Informare Datamonitor de afaceri.

IT facilități cuprinzătoare

Serviciu IT Durham University oferă acces la tot ceea ce te-ai aștepta să găsească într-o școală de afaceri de conducere, inclusiv: Centrul de informatică deschide 24/7, săli de curs complet de IT integrate, serviciu de asistență IT dedicat și DUO - mediu virtual de învățare al Universității.

Spațiu pentru a studia

Ne-am creat un cadru excelent pentru ambele studiu individual și de grup, inclusiv o zonă de cercetare de doctorat dedicat.

De ce am nevoie mai întâi?

Veți avea nevoie de:

 • O diplomă de master într-o disciplină legată de afaceri și management de la o universitate recunoscută sau o altă instituție de învățământ superior; sau calificări sau experiență echivalente
 • Un minim de afaceri de trei ani și experiență de management la un nivel adecvat
 • O propunere de cercetare 500-2000 cuvânt. Îndrumări privind pregătirea propunerii dumneavoastră de cercetare.

Cerințele de limba engleza:

 • În cazul în care engleza nu este prima limbă pe care o va avea nevoie de IELTS 7.0 (nici un element sub 6,5) sau Pearson Test de limba engleza Scorul general 70+ (Niciun element de mai jos 62).

Vă rugăm să rețineți că acestea pot fi vechi nu mai mult de 2 ani la luna începe programul, de ex. pentru un program care începe în octombrie 2014, testul IELTS sau PTE trebuie să fi fost luate în sau după octombrie în 2012. TOEFL IBT nu mai este acceptat ca o calificare în limba engleză în materie de vize.

Pentru a face o cerere

Cererile trebuie să fie făcute utilizând formularul de cerere on-line. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Citește mai puţin
Durham , Oestrich-Winkel , Marea Britanie online + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări