Programul phd în proces, de energie și inginerie de automatizare

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Programul de doctorat în Process-, energo si Automatizari Inginerie

Procesul de HSN

Acest lucru de doctorat se referă la domeniile de procese tehnologice, tehnologiile de mediu și de inginerie cibernetica, cu aplicatii relevante in domeniul sistemelor energetice și tehnico de proces-industriale.

Despre gradul

proces și inginerie energetică domenii importante de studiu sunt termodinamicii, echipamente de proces, procese de transport, debit, tehnologie de pulbere, cataliza, de purificare a gazului și a fluxurilor de lichid, de ardere, energie din resurse regenerabile de energie, integrarea proceselor, siguranță a gazelor și de siguranță tehnică generală, precum și energie și de recuperare a materialului.

În cadrul ciberneticii inginerie, zonele centrale ale studiului sunt de modelare mecaniciste și de identificare a sistemului, simulare, senzori și tehnologia de măsurare, de inginerie de control și monitorizare a procesului.

La TUC, acest grad este ancorat în cele trei programe de master în domeniul tehnologiei: Process Technology, Industrial IT și de automatizare și energie și a tehnologiilor de mediu.

Cariere

Programul de doctorat se califică studenții pentru activitatea de cercetare la un nivel academic ridicat și pentru alte lucrări care necesită un nivel ridicat de înțelegere științifică.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Citește mai puţin
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Mai mult Mai Puțin