Citește Descrierea Oficială

1

Școala Internațională de Studii Avansate (SISSA), Centrul Internațional pentru Inginerie Genetică Biotehnologie (ICGEB), Universitatea din Trieste si Universitatea din Udine oferă un nou program de doctorat în comun în Biologie Moleculara (jumbo).

Misiunea principală a jumbo este de a instrui tinerii oameni de știință entuziaști din țările dezvoltate și țările în curs de dezvoltare de a utiliza instrumente moleculare avansate cu o înțelegere mai profundă a oportunităților și a limitărilor lor științifice și tehnice. Studenții care finalizează acest program de doctorat va avea un background solid în diferite aspecte ale biologiei moleculare și a metodologiei aferente, inclusiv bioinformatica si biologie structurale, pentru a exploata în mod eficient noi functionalitati pentru scopuri de cercetare științifică și tehnică. Elevii vor beneficia de o instruire a acestora în Biologie Moleculara in mediul de cercetare activă și interesantă a celor patru instituții prestigioase.

În plus, studenții doctoranzi vor beneficia de pe urma colaborări stabilite ale instituțiilor implicate în program, și, în special, schimburile permanente cu Institutul National de Chimie din Ljubljana (Slovenia) și Școala Germană de Cercetare pentru Științe Simulare în Jülich (Germania).

Proiecte in cadrul programului de cursuri de doctorat să profite de instrumente in biologie moleculara si structurale pentru a studia mecanismele de diferențiere și homeostaziei celulare și lor dys-reglementare in cancer, infecții virale și a bolilor neurodegenerative. O mare colecție de organisme este studiată în domeniul de la Homo sapiens la plante.

Elevii sunt în permanență în contact cu cercetarea de ultimă oră prin participarea la cursuri, seminarii și ateliere de lucru pe tot parcursul anului. Rata medie profesor-elev este de aproximativ 1 la 3.

1

Principalele linii de cercetare sunt:

 • Biologie Moleculara de celule
 • biologie de dezvoltare
 • biologie vegetala
 • Biologie structurală a proteinelor și acizilor nucleici
 • Genomica
 • Oncologie Moleculara
 • Cardiologie moleculara
 • Mecanismele moleculare de neurodegenerare
 • moleculara Virusologie
 • terapeutica ARN
 • Drug Discovery

Audiența țintă

Jumbo este conceput pentru studenții tineri și dinamici care sunt interesați de a deveni profesionisti in biologie moleculara, capabile de a aplica tehnologia actuală și emergente atât de cercetare și industrie și să joace rolul lor în dezvoltarea de noi tehnologii de-a lungul carierei lor. Studentul ideal pentru acest program are un interes puternic în probleme biologice moleculare determinate de cercetare științifică. Cu moștenirea lor de promovare a excelenței științifice din întreaga lume, cele patru centre de cercetare implicate în program va încuraja, prin acordarea de sprijin financiar candidaților selectați, înscrierea studenților din țările în curs de dezvoltare.

selecție și reglementarea candidat

Candidații vor fi selectați pe baza CV-ul lor și un interviu. În timpul interviului candidații vor fi rugați să expună interesele lor de cercetare și de a răspunde la câteva întrebări cu privire la biologie moleculara avansată și subiecte conexe. Cunoașterea limbii engleze va fi, de asemenea, testate. Se recomandă insistent să contacteze direct membrii facultății JUMBO pentru informații despre proiecte și posturi disponibile în laboratoare unice.

Program predat în:
Engleză

Vezi 12 mai multe cursuri de la International School for Advanced Studies (SISSA) »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date