Programul phd "Dinamica, balistică, controlul traficului de aparate de zbor"

Samara National Research University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Programul phd "Dinamica, balistică, controlul traficului de aparate de zbor"

Samara National Research University

Obiectivul principal al programului este de a instrui personal cu înaltă calificare în domeniul dinamicii și controla spațială mișcare (unghiulară) de nave spațiale și sateliți (inclusiv micro-dispozitive și nano-clasă) pe părțile pasive și active ale mișcării orbitale, urmată de atribuirea unui grad științific de doctor.

Ca parte a formării și disertație analizează caracteristicile mișcării libere și forțate și să controleze dinamica sistemelor spațiale și a dispozitivelor / sateliți în prezența unor perturbații externe și interne de natură diferită, inclusiv existența câmpurilor gravitaționale și electromagnetice ale planetelor, precum și efectul disipativ și eksitativnyh efectelor (atmosferele planetelor, efectele interne frecare, etc.).

Domeniul activităților profesionale se numără: domeniul științei, ingineriei și tehnologiei, acoperind problemele de integrare de interacțiune a sistemelor de măsurare, informare, de calcul, de control și de energie, bazate pe elemente și noduri de mecanică de înaltă precizie, electronice, și componente de calculator electrice, optice, si ofera de cercetare, proiectare, dezvoltarea și producția de calitativ noi optime, adaptabile și a sistemelor inteligente și a sistemelor de control al traficului, de navigație și orientare, în general, și sub-sistemele lor, în special, pentru aeronave și se deplasează în diferite obiecte.

Programul a abordat și aspecte ale dinamicii neliniare ale sistemelor mecanice / mecatronice ale mecanicii cerești, dinamica de zbor, componente de control al mișcării și sisteme spațiale, dispozitive și sateliți în secțiunile pasive și active ale traiectoriei aplicate. Noi studiem și caracteristicile de studiu ale dinamicii mișcării de nave spațiale și sateliți, în prezența unor perturbații externe și interne de natură diferită, inclusiv existența câmpurilor gravitaționale și electromagnetice ale planetelor, precum și efectul efectelor disipative și eksitativnyh (atmosfere planetare, efectele de frecare internă, etc.). Efectuează publicatii in revistele stiintifice indexate de Scopus & WoS. doctoranzii sunt implicați activ în rezolvarea sarcinilor de cercetare reale în granturi de cercetare, proiecte și programe.

Vizează aspecte legate de conținutul programului sunt:

  • cercetarea și dezvoltarea de modele mecanice și matematice ale sistemelor spațiale de mișcare, dispozitive, sateliți și etapele superioare;
  • Analiza caracteristicilor unei libere, sisteme spațiale de mișcare gestionate și forțate, dispozitive, sateliți și etapele superioare;
  • dezvoltarea software-ului și a modulelor de calcul în medii de programare și a pachetelor matematice integrate;
  • scheme de aspect / sinteză și a sistemelor de management (și stabilizare) sisteme spațiale de mișcare, dispozitive, sateliți și etapele superioare;
  • parametrii de sinteză conținând parametri ai spațiului de mișcare sisteme, dispozitive, sateliți și relee de detonare.
Accentuation se realizează pe dezvoltarea abilităților creative ale cercetării științifice în aria subiect de analiză și sinteză a dinamicii mișcării spațiale în cadrul misiunii spațiale proiectat.

Pentru punerea în aplicare a programului toate materialele necesare, condițiile metodice, organizatorice și tehnice: disponibilitatea bibliotecilor și a resurselor editori (Elsevier, Springer, IEEE) de cercetare de conducere electronice, sunt laboratoare educaționale și științifice, efectuate lucrări de cercetare relevante.

HR punerea în aplicare a bazei de date master se bazează pe un personal științific și pedagogic de înaltă calificare din seria "Flight Dynamics și sistemele de control", păstrând cele mai bune tradiții istorice, formate la Facultatea de №1 "Avioane" Kuai-SSAU și dezvoltarea științei și tehnologiei moderne de învățământ la locul Institutului de rachete echipamente -kosmicheskoy Universitatea Samara.

Inscriere se bazeaza pe interviurile, procesul educațional este însoțit de Institutul de tehnologie de rachete și spațiu și Institutul de educație suplimentar Samara Universitatea. Privind formarea și scrierea tezei curriculum-ului de trei ani alocat. În conformitate cu rezultatele programului realizat de apărare a tezei cu emiterea unei diplome privind acordarea gradului științific de doctor (Philosophiae Doctor / Doctor în filozofie) privind programul "Dinamica, balisticii, controlul traficului de aparate de zbor", în numele FGAOUVO Samara National University Research ", numit după Academician SP Regina "(Samara State University).

Această școală oferă programe în:
  • Rusă


Ultima actualizare September 25, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Rusia - Samara, Samara Oblast
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Rusia - Samara, Samara Oblast
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala