Programul de burse PhD PhD în Hong Kong

Generalități

Programul de descriere

Această schemă oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a studia pentru un doctorat într-una din universitățile de top din Hong Kong. Dacă sunteți interesat în realizarea unor cercetări de ultimă oră în unul dintre următoarele domenii, departamentul de limba engleză de la PolyU este locul potrivit pentru dvs.:

 • Limbă și comunicare profesională
 • Lingvistică, Limba engleză și Lingvistică funcțională sistemică
 • Învățarea și învățarea limbilor străine
 • Media și comunicare
 • Studii regionale și comunicare interculturală

Caracteristicile principale ale programului de burse

 • Federația lunară de 20.000 USD (aproximativ 2.600 USD)
 • Conferința anuală și indemnizația de călătorie în valoare de 10.000 HK (aproximativ 1.300 USD) timp de 3 ani
 • Bursă de școlarizare și cazare garantată în sala în primul an pentru awardees PolyU

Universitatea Politehnică din Hong Kong (PolyU)

De-a lungul anilor, PolyU și-a stabilit o reputație excelentă pentru furnizarea de educație profesională de înaltă calitate și pentru realizarea unei cercetări cu impact înalt, care are o valoare practică. În clasamentul QS lansat în 2018, PolyU este clasat pe locul 95 în lume, al 27-lea în Asia și al 6-lea în lista "Top 50 sub 50" a tinerilor universități din lume. În domeniul lingvisticii, Facultatea de Științe Umaniste - din care face parte și Departamentul de Engleză - este clasată pe locul 40 în lume în clasamentul subiectelor QS. Mediul de instruire și administrare de la PolyU este engleza, ceea ce îl face un cadru deosebit de potrivit pentru studenții internaționali să efectueze studii doctorale.

Departamentul de limba engleza

Cu "Excelența lingvistică în contexte profesionale" ca misiune, cercetarea noastră din cadrul departamentului se concentrează pe lingvistică aplicată, sociolingvistică și comunicare profesională. În mod tematic, cercetarea noastră acoperă domenii majore, cum ar fi comunicarea în domeniul sănătății, comunicarea politică, comunicarea digitală, publicitatea și brandingul, predarea limbilor străine și învățarea limbilor străine, precum și studiul limbii în societate și analiza discursului. O mare parte din cercetările noastre se desfășoară sub auspiciile celor două centre de cercetare orientate pe plan internațional:

 • Centrul de Cercetare pentru Comunicații Profesionale în limba engleză
 • Centrul internațional de cercetare pentru promovarea comunicării în domeniul sănătății

În mod regulat, organizăm conferințe și simpozioane internaționale importante, precum și seminarii de cercetare cu lideri din întreaga lume. Departamentul este, prin urmare, un cadru foarte vibrant și congenial în care să studieze pentru un doctorat.

Recruții recenți

Jamie McKeown, Regatul Unit

M-am bucurat foarte mult de viață și de muncă în Hong Kong până acum; orașul este unul dintre locurile cele mai vibrante și convenabile în care am trăit vreodată. Studierea la PolyU este la fel de satisfăcătoare: resursele de primă clasă combinate cu practici de lucru de susținere a mărturisi bine pentru un mediu de lucru confortabil.

Esterina Nervino, Italia

Am venit pentru prima oară la PolyU ca student de schimb și am îndrăgit imediat acest oraș uimitor. Acum mă bucur să fiu înapoi și să am această mare oportunitate de a face cercetare într-un mediu foarte stimulant și internațional, în care am acces la toate resursele de care am nevoie pentru proiectul meu și am șansa să lucrez cu cercetători de renume mondial în cercetarea mea zonă.

Isaac N. Mwinlaaru, Ghana

PolyU este centrul multor conferințe internaționale de prestigiu și alte activități academice. Acest lucru mi-a oferit ocazia de a întâlni și de a interacționa față în față cu mulți dintre cei mai buni oameni de știință din domeniul lingvisticii și studiilor lingvistice din lume, creând încrederea mea ca un învățat în devenire și sporind cunoștințele mele despre științele lingvistice.

Didem Aydin, Turcia

A fi un student postuniversitar la PolyU a fost o experiență minunată și stimulantă din punct de vedere intelectual. Există numeroase conferințe locale la care participă experți din întreaga lume, ca să nu mai vorbim de facultatea noastră de la Departamentul de Engleză. În plus, orașul Hong Kong este un loc minunat unde pot învăța despre limbajul și cultura cantoneză, ceea ce mă bucur cu adevărat.

Criterii de selecție

Principala atenție este excelența academică, după cum indică posesia unei diplome de master sau, în cazuri excepționale, o diplomă de licență cu onoruri de primă clasă. Panourile de selecție iau în considerare și următorii factori:

 • Capacitatea și potențialul de cercetare
 • Comunicare și abilități interpersonale
 • Capacitatea de lider

Proceduri de aplicare

Ar trebui să vă depuneți cererea inițială la Consiliul Granturilor de Cercetare (RGC) din Hong Kong prin sistemul online al Schemei de Fellowship pentru a obține un număr de referință înainte de a depune o cerere completă. Atunci când aplicați pentru admiterea la PolyU, prin intermediul programului de burse, veți fi considerat concurent pentru un loc obișnuit atribuit universității prin acordarea unui Student Postuniversitar. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă cererea dvs. pentru programul Fellowship este nereușită, aveți în continuare posibilitatea de a obține un loc obișnuit în cadrul Departamentului de Engleză.

Pentru mai multe informații despre Schema de Fellowship, vă rugăm să vizitați următoarele site-uri web:

Consiliul pentru granturi pentru cercetare

Universitatea Politehnică din Hong Kong

Date importante

 • Depunerea cererii inițiale la RGC: De la 1 septembrie la 1 decembrie 2018
 • Depunerea cererii complete la PolyU: 1 decembrie 2018
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

In the Department of English, our primary mission is to provide applied English language studies for the professions, and we aim to be recognised internationally as a leading provider of undergraduate ... Citeste mai mult

In the Department of English, our primary mission is to provide applied English language studies for the professions, and we aim to be recognised internationally as a leading provider of undergraduate and postgraduate studies focusing on professional communication. Citește mai puţin