Programul de burse PhD PhD în Hong Kong

Generalități

Programul de descriere

Această schemă oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a studia pentru un doctorat într-una din universitățile de top din Hong Kong. Dacă sunteți interesat în realizarea unor cercetări de ultimă oră în unul dintre următoarele domenii, departamentul de limba engleză de la PolyU este locul potrivit pentru dvs.:

 • Limbă și comunicare profesională
 • Lingvistică, Limba engleză și Lingvistică funcțională sistemică
 • Învățarea și învățarea limbilor străine
 • Media și comunicare
 • Studii regionale și comunicare interculturală

Informații suplimentare despre schemă pot fi obținute de pe următoarele site-uri web:

Consiliul de Granturi pentru Cercetare din Hong Kong
Universitatea Politehnică din Hong Kong

Caracteristicile principale ale programului de burse

 • Federația lunară de 20.000 USD (aproximativ 2.600 USD)
 • Conferința anuală și indemnizația de călătorie în valoare de 10.000 HK (aproximativ 1.300 USD) timp de 3 ani
 • Bursă de școlarizare și cazare garantată în sala în primul an pentru awardees PolyU

Universitatea Politehnică din Hong Kong (PolyU)

139648_polyu.png

De-a lungul anilor, PolyU și-a stabilit o reputație excelentă pentru a oferi educație profesională de înaltă calitate și pentru efectuarea de cercetări cu impact ridicat, care are valoare practică. În ultimele clasamente QS, PolyU este pe locul 75 în lume, pe locul 25 în Asia și pe locul 6 în lista „Top 50 Under 50” a tinerelor universități din lume. În domeniul lingvisticii, Facultatea de Științe Umaniste - din care face parte Departamentul de engleză - este clasată pe locul 45 în lume în clasamentul subiectelor QS. Mediul de instruire și administrare la PolyU este limba engleză, ceea ce îl face un cadru deosebit de potrivit pentru studenții internaționali să efectueze studii de doctorat.

Departamentul de limba engleza

Cu "Excelența lingvistică în contexte profesionale" ca misiune, cercetarea noastră din cadrul departamentului se concentrează pe lingvistică aplicată, sociolingvistică și comunicare profesională. În mod tematic, cercetarea noastră acoperă domenii majore, cum ar fi comunicarea în domeniul sănătății, comunicarea politică, comunicarea digitală, publicitatea și brandingul, predarea limbilor străine și învățarea limbilor străine, precum și studiul limbii în societate și analiza discursului. O mare parte din cercetările noastre se desfășoară sub auspiciile celor două centre de cercetare orientate pe plan internațional:

În mod regulat, organizăm conferințe și simpozioane internaționale importante, precum și seminarii de cercetare cu lideri din întreaga lume. Departamentul este, prin urmare, un cadru foarte vibrant și congenial în care să studieze pentru un doctorat.

139649_phd.png

Recruții recenți

Jamie McKeown, Regatul Unit

M-am bucurat foarte mult de viață și de muncă în Hong Kong până acum; orașul este unul dintre locurile cele mai vibrante și convenabile în care am trăit vreodată. Studierea la PolyU este la fel de satisfăcătoare: resursele de primă clasă combinate cu practici de lucru de susținere a mărturisi bine pentru un mediu de lucru confortabil.

Didem Aydin, Turcia

A fi un student postuniversitar la PolyU a fost o experiență minunată și stimulantă din punct de vedere intelectual. Există numeroase conferințe locale la care participă experți din întreaga lume, ca să nu mai vorbim de facultatea noastră de la Departamentul de Engleză. În plus, orașul Hong Kong este un loc minunat unde pot învăța despre limbajul și cultura cantoneză, ceea ce mă bucur cu adevărat.

Esterina Nervino, Italia

Am venit pentru prima oară la PolyU ca student de schimb și am îndrăgit imediat acest oraș uimitor. Acum mă bucur să fiu înapoi și să am această mare oportunitate de a face cercetare într-un mediu foarte stimulant și internațional, în care am acces la toate resursele de care am nevoie pentru proiectul meu și am șansa să lucrez cu cercetători de renume mondial în cercetarea mea zonă.

Isaac N. Mwinlaaru, Ghana

PolyU este centrul multor conferințe internaționale de prestigiu și alte activități academice. Acest lucru mi-a oferit ocazia de a întâlni și de a interacționa față în față cu mulți dintre cei mai buni oameni de știință din domeniul lingvisticii și studiilor lingvistice din lume, creând încrederea mea ca un învățat în devenire și sporind cunoștințele mele despre științele lingvistice.

Mark Nartey, Ghana

O serie de lucruri fac din PolyU o destinație adecvată pentru studii doctorale: facilități excelente, supravegherea de primă clasă, pregătire de elită, personalul inspirat și mediul academic stimulator. În plus față de mediul incredibil de sprijin pe care mi-l oferă PolyU, continuu să beneficiez de diversele experiențe socioculturale pe care le găsești în această universitate cosmopolită și în Hong Kong în general. Studierea la PolyU este o experiență cu adevărat plină de satisfacții și împlinire, oferindu-mi o bază solidă pentru dezvoltare profesională și impact social.

Criterii de selecție

Principala atenție este excelența academică, după cum indică posesia unei diplome de master sau, în cazuri excepționale, o diplomă de licență cu onoruri de primă clasă. Panourile de selecție iau în considerare și următorii factori:

 • Capacitatea și potențialul de cercetare
 • Comunicare și abilități interpersonale
 • Capacitatea de lider

Cum să aplicați

Cerințe de admitere

Ar trebui să vă depuneți cererea inițială la Consiliul Granturilor de Cercetare (RGC) din Hong Kong prin sistemul online al Schemei de Fellowship pentru a obține un număr de referință înainte de a depune o cerere completă. Atunci când aplicați pentru admiterea la PolyU, prin intermediul programului de burse, veți fi considerat concurent pentru un loc obișnuit atribuit universității prin acordarea unui Student Postuniversitar. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă cererea dvs. pentru programul Fellowship este nereușită, aveți în continuare posibilitatea de a obține un loc obișnuit în cadrul Departamentului de Engleză.

Tu ar trebui:

 • să dețină o diplomă postuniversitară care conține o componentă semnificativă de cercetare, cum ar fi o disertație, conferită de o universitate recunoscută SAU
 • să aibă o diplomă de licență cu onoruri de primă clasă sau echivalent, conferită de o universitate recunoscută;
 • îndepliniți una dintre următoarele cerințe de limbă engleză dacă diploma dvs. NU este de la o universitate care utilizează limba engleză ca mijloc de instruire (EMI):
  • un scor general de cel puțin 6,5 în sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS); sau
  • cel puțin 550 în testul de limba engleză ca limbă străină (TOEFL) pentru testul pe hârtie sau cel puțin 80 în testul pe internet.

Proceduri de aplicare

1. Depunerea cererii inițiale
Puteți efectua o singură cerere inițială către RGC numai prin sistemul electronic HKPFS pentru a obține un număr de referință HKPFS până la 2 decembrie 2019. Trebuie să indicați preferința instituțiilor dacă doriți să solicitați două instituții, în loc de una. Nici o modificare a alegerii instituțiilor / preferinței nu este permisă după depunerea cererii.

2. Trimiterea cererii complete către PolyU
Apoi, trebuie să trimiteți o cerere completă la cel mult două instituții, citând numărul de referință HKPFS. Dacă alegeți două programe PolyU în aplicația inițială, trebuie să trimiteți o cerere completă separată pentru fiecare program ales la PolyU. Este necesară o taxă pentru fiecare cerere completă. Trimiterea aplicațiilor complete către PolyU ar trebui făcută prin intermediul sistemului de aplicații web până la 2 decembrie 2019.

Memento cald: Cererea dvs. la HKPFS este, de asemenea, considerată o cerere formală de admitere la doctorat în instituțiile alese.

Criterii de selecție

Principala atenție este excelența academică, după cum indică posesia unei diplome de master sau, în cazuri excepționale, o diplomă de licență cu onoruri de primă clasă. Panourile de selecție iau în considerare și următorii factori:

 • Capacitatea și potențialul de cercetare
 • Comunicare și abilități interpersonale
 • Capacitatea de lider

Perioada de aplicare

 • Apel la cerere: septembrie
 • Termenul limită pentru depunerea cererilor inițiale către Consiliul de subvenții pentru cercetare (RGC) de către solicitanții pentru alocarea numerelor de referință: începutul lunii decembrie
 • Termenul limită pentru depunerea cererilor complete și plata taxei de cerere prin intermediul sistemului eAdmission al PolyU: începutul lunii decembrie
 • Notificarea rezultatelor de către RGC prin e-mail: sfârșitul lunii martie / începutul lunii aprilie
Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

In the Department of English, our primary mission is to provide applied English language studies for the professions, and we aim to be recognised internationally as a leading provider of undergraduate ... Citeste mai mult

In the Department of English, our primary mission is to provide applied English language studies for the professions, and we aim to be recognised internationally as a leading provider of undergraduate and postgraduate studies focusing on professional communication. Citește mai puţin