Programul de cercetare a școlii doctorale

Generalități

Programul de descriere

Școala doctorală a Academiei de Artă și Design Eugeniusz Geppert din Wrocław este o unitate artistică și de cercetare, educând oameni cu realizări artistice semnificative și cu potențial ridicat de cercetare. Programul de doctorat durează 6 semestre și le permite să obțină cunoștințe și abilități avansate. Este un preparat pentru a primi un doctorat. licență în domeniul artei în disciplina artelor plastice și conservarea artelor.

Școala doctorală oferă un program de cercetare interdisciplinară de 3 ani (6 semestre), cu posibilitatea de a studia într-una din cele patru facultăți ale noastre. Se adresează absolvenților studiilor de masterat care arată o abilitate excepțională și o realizare artistică semnificativă. Programul este gratuit atât pentru cetățenii UE, cât și pentru cei din afara UE. Academia oferă o bursă lunară pentru fiecare doctorat. student.

  • Durata: 3 ani (6 semestre)
  • Taxa de școlarizare: gratuită
  • Începutul anului universitar: 1 octombrie
  • Contact: studiuinenglish@asp.wroc.pl

Cursurile teoretice din Școala Doctorală sunt predate numai în engleză.

Participanții la școală vor primi burse în valoare de 2 104 PLN pe lună în prima perioadă de învățământ, iar apoi în valoare de 3 242 PLN după obținerea unei evaluări medii.

Toate diplomele de absolvire în străinătate trebuie să fie însoțite de o apostilă Diplomele, transcrierile și certificatele eliberate într-o altă limbă decât poloneza sau engleza trebuie să fie traduse în limba poloneză de un traducător jurat polonez.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can ... Citeste mai mult

The Academy provides instruction at four Faculties: Painting and Sculpture, Ceramics and Glass, Graphics and Media Art, and Interior Architecture and Design, to about 1 000 students. The students can select one of the six majors: painting, sculpture, graphics, design, interior architecture and media art on full-time five-year MFA or part-time two-tier BFA and MFA courses. Citește mai puţin