Ph.D .: Cunoașterea cunoștințelor.

Credem că colaborarea de cercetare între studenți și facultate este esențială în educația noilor învățați. Prin cercetarea colaborativă veți învăța cum să transformați întrebările teoretice abstracte în proiecte care pot fi publicate în reviste importante.

Făcând decanul asociat

Bine ati venit. Mă bucur că te gândești la doctoratul Universității Emory. Program în afaceri, oferit de Laney Graduate School și livrat de Goizueta Business School . Aplicarea la un program de doctorat este primul pas în a vă angaja viața în descoperirea și diseminarea cunoștințelor.

Goizueta se numără printre cele mai bune programe de afaceri din țară. Avem programe universitare și postuniversitare care se situează în topul celor 25 de țări la nivel național, iar absolvenții programului nostru de doctorat dețin funcții de facultate la școlile de afaceri de top. Avem resursele Universității Emory, o instituție majoră de cercetare de nivel mondial.

Căutăm solicitanții cu inteligență superioară, o etică profesională puternică și o dorință pentru o carieră academică în cele mai bune școli de afaceri din lume. Programul nostru de doctorat este foarte selectiv, permițându-ne să construim o comunitate strânsă de cercetători și un mediu care promovează interacțiunile academice în rândul studenților și facultăților.

Când examinați candidatura dvs., facultatea noastră îi favorizează pe candidații cu pregătire academică riguroasă, scrisori puternice de recomandare și o declarație de scop care arată curiozitatea intelectuală, entuziasmul și angajamentul. De asemenea, considerăm potrivirea intereselor cercetătorilor cu talentul și așteptările facultății.

Felicitări pentru începerea acestei călătorii interesante. Aștept cu nerăbdare cererea dumneavoastră.

Kathryn Kadous

Schaefer a fost profesor de contabilitate

Academicienii

L câștiga de la cele mai bune.

Competitivitatea noastră este echilibrată de un spirit de colaborare atât de puternic între studenți și facultate. Clasele noastre mici dau loc atat pentru a invata cat si pentru a mentora, oferindu-va suport pe toata experienta academica. Dar nu se termină acolo. Gradul dvs. continuă să lucreze pentru dvs.

Programul nostru

Cu cursuri de doctorat oferite în principal în toamnă și primăvară, puteți lua cursuri de vară în funcție de interesele și disponibilitatea dvs. Veți lua opt cursuri pe an, pe lângă proiectele de cercetare, colocvii, seminarii și alte activități academice specifice zonei. Activități precum programul nostru de instruire pentru asistenți pedagogici și oportunități de predare (TATTO) (o secvență intensivă care vă pregătește pentru rigurozitatea predării într-un mediu colegiu sau universitar) vă oferă instrumentele de succes în mediul școlii de afaceri. Deoarece excelența în cercetare este doar o parte a succesului, punem un accent egal pe îmbunătățirea abilităților în clasă.

 • Cursuri de doctorat în științe sociale și metode cantitative
 • Seminarii pe teme specifice de cercetare
 • Experiențe de cercetare de vară
 • Predarea programului de dezvoltare
 • Disertație supravegheată de un comitet al facultăților

Programul nostru de doctorat, oferit prin Laney Graduate School, oferă studenților posibilitatea de a urmări una dintre cele cinci domenii academice.

Contabilitate

Programul de contabilitate analizează producerea și utilizarea informațiilor prin intermediul obiectivelor teoriilor adaptate din științele sociale, în special în economie și psihologie, cu un accent pus pe cursurile de microeconomie, econometrie și statistici.

Finanţa

Ph.D. Programul de finanțe este conceput pentru a oferi studenților cu un puternic curs de fundal în economie, statistici, și matematică. În plus față de cursuri, Goizueta oferă un amplu program de seminarii și ateliere la care se vor prezenta cercetările curente.

sisteme

Programul de doctorat în Informatică

Marketing

Programul de marketing echilibrează fundamentarea solidă a fundamentelor marketingului cu flexibilitatea de a personaliza în funcție de interesele individuale. Elevii vor face parte dintr-un mediu stimulativ și solicitant din punct de vedere intelectual, care necesită participarea la seminarii.

Organizare

Ph.D. Organizare

Anul universitar

Conținut din trei semestre (toamna, primăvara și vara), cursurile de doctorat sunt oferite în principal în toamnă și primăvară, dar studenții pot lua cursuri de vară în funcție de interesele și nevoile personale. Elevii iau opt cursuri pe an și sunt, de asemenea, de așteptat să participe la proiecte de cercetare, colocvii și alte activități științifice în domeniul lor.

Studenții noștri sunt rezidenți pentru întreg anul universitar și sunt așteptați să participe la orientare în timpul verii, înaintea primului lor set de cursuri de bază pentru a reîmprospăta abilitățile cantitative.

Facultate

Credem că colaborarea de cercetare între studenți și facultate este extrem de importantă în educația noilor învățați. Cercetarea în colaborare îi ajută pe elevi să învețe cum să transforme întrebările teoretice abstracte în proiecte care pot fi publicate în reviste importante. La fel de important este ca, prin cercetări în colaborare cu membrii cu experiență din domeniul lor, studenții să învețe normele și valorile de cercetare care le vor ghida prin program și mai târziu în cariera lor academică.

Elevii noștri vor găsi multe oportunități de a se implica în cercetarea colaborativă cu facultate în zona lor. După primul an, fiecare elev va trebui să lucreze ca asistent de cercetare sau de predare unui membru al facultății timp de 10 ore pe săptămână. Se depun toate eforturile pentru a atribui un student unui membru al facultății cu interese de cercetare similare. Cu toate acestea, încurajăm cercetarea colaborativă cu mai mulți membri ai facultăților pe parcursul pregătirii doctorale. Lucrul cu mai mulți membri ai facultății îi ajută pe elevi să-și dezvolte identitatea științifică, care este esențială pentru a deveni un gânditor independent și creativ. Credem că un mediu colaborativ produce independența minții și o competență de cercetare excepțională, care marchează cu adevărat elevul de succes.

T fiecare instruire asistent și oportunitate de predare ( TATTO )

Cadrele didactice cu studii superioare de afaceri trebuie să exceleze nu numai în cercetare, ci și în sala de clasă. Învățăm în serios la Emory și construirea competențelor elevilor în instruirea în clasă este o parte integrantă a programului doctoral. TATTO-ul școlii Laney Graduate este o secvență educațională și de acțiune pe mai multe niveluri, care pregătește doctoranzi pentru rigorile predării într-un mediu colegiu sau universitar.

 • Cursul Laney Graduate School
 • Curs oferit de facultate Goizueta Business School pentru a vă familiariza cu tehnici pedagogice școală de afaceri
 • Asistență didactică, o oportunitate de predare controlată și atent monitorizată
 • Asociația de predare, o responsabilitate mai mare de predare în strânsă colaborare cu un membru al facultății

Resursele de cercetare

Universitatea Emory din cadrul Goizueta Business School a stabilit un buget de sprijin pentru fiecare doctorat. elev pentru a fi utilizat pentru colectarea datelor, cărți, călătorii etc. Fundația Sheth Research oferă suport suplimentar pentru disertație studenților care au absolvit cu succes examenele complete.

Bibliotecile Universității Emory

Doctoranzii Goizueta au acces la sistemul de biblioteci al lui Emory, care se numără printre primele 25 de națiuni: peste 2,8 milioane de volume localizate în toate bibliotecile din campusurile Emory Acces virtual la peste 200 de surse electronice desktop texte și documente abstracte, citări bibliografice și date numerice Accesul la exploatațiile consorțiului de biblioteci GETS (Universitatea din Georgia, Emory, Georgia Tech și Georgia State University), extinderea accesului la resurse dincolo de granițele Emory.

Resurse de calcul

Serviciul de informații de la Goizueta oferă acces la o serie de baze de date cheie, inclusiv COMPUSTAT, CRSP, IBES, SDC și TFN. Sistemele informaționale

Cariere

Asigură-ți accentul, adu-ți claritate în cariera ta.

Unde poți să mergi cu doctoratul Goizueta? Oriunde vrei. Absolvenții noștri au fost invitați să-și prezinte munca și să intervieveze în unele dintre școlile de vârf din întreaga lume. Au plecat cu experiență și echipate pentru a-și asuma roluri mai influente la unele dintre cele mai bune destinații de plasare din domeniu, gata să aibă un impact imediat.

Plasări de locuri de muncă

Absolvenții recenți din programul nostru au fost invitați să-și prezinte munca și interviul în școli precum Universitatea din Chicago, Northwestern, Harvard, Wharton, INSEAD, London Business School, Universitatea din Illinois, Universitatea din Texas, Universitatea din Florida, Colegiul Boston și Georgetown. Graficul de mai jos arată unde absolvenții noștri au plasat la absolvire programul nostru.

Admitere

S tart modelarea viitorului afacerii. astăzi.

Concurența începe la începutul studiilor noastre de doctorat. program. Cu doar 10-15 studenți acceptați din aproximativ 250 de aplicații pe an, acest nivel sănătos de concurență îl conduce pe studenții noștri și îi forțează în absolvenți care excelează. Oferit prin Laney Graduate School, programul nostru vă oferă șansa de a urmări una din următoarele domenii academice: Contabilitate, Finanțe, Sisteme de Informații

 • Vârsta medie
 • 3.3 medie AAP
 • 730 media GMAT

O cerință a solicitantului

 • Gradul de licență: Avem nevoie de o diplomă de licență de la o universitate sau colegiu acreditat. Nu este necesară o diplomă de masterat.
 • Scrisori de recomandare: Acordăm o importanță considerabilă scrisorilor de recomandare din partea cadrelor didactice care evidențiază potențialul de cercetare al candidatului, realizările academice anterioare și angajamentul de a face eforturi științifice.
 • Scor mare pentru testul GMAT: Deși nu există cerințe minime, performanța bună este ponderată foarte mult de Comitetul de admitere. Solicitanții de succes tind să aibă scoruri globale în percentila 90 sau mai mare; scorul mediu GMAT al admiterilor recente a fost de aproximativ 730.
 • Scorul de test TOEFL de succes: Începând cu anul 2011, programul nostru necesită acum scoruri TOEFL pentru toți solicitanții internaționali, indiferent de experiența lor academică sau de vârsta scorului lor TOEFL. TOEFL testează nivelul de limba engleză ca limbă străină. Pentru a fi acceptat, solicitanții trebuie să aibă un scor TOEFL minim, după cum urmează:
S-au acceptat scoruri minime

Termen limită: 15 decembrie

Aplicați anticipat pentru a ne permite să aveți timp suficient pentru a evalua cu atenție cererea. Deoarece procesul de aplicare poate dura ceva timp, vă încurajăm să vă depuneți cererea cât mai curând posibil. Interviurile personale vor fi efectuate cu candidații selectați ca parte a procesului de admitere.

F inantarea studiilor doctorale

Programul de doctorat este conceput pentru a fi un program full-time, de cinci ani. Bursele de școlarizare completă și bursele atractive vor fi acordate majorității studenților din program în primii patru ani de studii, cu condiția să fie în stare bună și să facă progrese satisfăcătoare. Finanțarea pe anul al cincilea este disponibilă și pentru acei studenți care au ajuns la o candidatură până la începutul celui de-al cincilea an și care se află într-o poziție academică bună.

Credite pentru studenți

Biroul de Ajutor Financiar (OFA) al Emory ajută studenții eligibili să solicite și să obțină împrumuturi pentru studenți. Printre factorii pe care ar trebui să le iați în considerare înainte de a obține un împrumut sunt îndatorarea totală, inclusiv creditele pentru studenți, durata mediană a gradului în departamentul / programul dvs. și estimarea salariilor inițiale în domeniul dvs. Nu există o formulă magică, dar există calculatoare fiabile care pot ajuta studenții masteranzi și doctoranzi să ia decizii informate cu privire la momentul și numărul de credite pentru studenți.

Există surse de fonduri disponibile?

Burse de școlarizare și burse vor fi acordate majorității studenților admiși la program; studenții interni sunt, de asemenea, eligibili pentru a aplica pentru burse universitare și burse în scopuri specializate. Vor fi acordate burse anuale pentru primii patru ani de studiu, cu condiția ca un student să facă progrese satisfăcătoare. Începând cu al doilea an, studenților li se va cere să furnizeze 10 ore pe săptămână de cercetare sau asistență didactică la facultate.

Suport pentru cercetare

Școala de afaceri a stabilit un buget de sprijin pentru cercetare pentru fiecare doctorat. elev pentru a fi utilizat pentru colectarea datelor, cărți, călătorii etc. Fundația Sheth Research oferă suport suplimentar pentru disertație studenților care au absolvit cu succes examenele complete.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare January 12, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
5 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019