Programul de doctorat în impozitarea internațională a afacerilor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de doctorat în impozitarea internațională a afacerilor

Programul de doctorat în impozitarea internațională a afacerilor (DIBT) oferă o educație doctorală excelentă pentru studenții restanți din întreaga lume, pregătindu-i pe deplin să efectueze cercetări privind impozitarea internațională a afacerilor. DIBT oferă formare interdisciplinară de înaltă calitate pentru absolvenți în domeniul impozitării internaționale, incluzând și combinând disciplinele finanțelor publice, dreptul fiscal internațional și gestionarea fiscală transfrontalieră.

DIBT se concentrează pe educația academică de înaltă calitate și pe cercetarea competitivă la nivel internațional. Se adresează viitoarei elite a oamenilor de știință și oferă instruire interdisciplinară în domeniul impozitării activităților transfrontaliere ale întreprinderilor, bazându-se pe și combinând disciplinele fundamentale finanțele publice, legea fiscală internațională și gestionarea fiscală transfrontalieră. Extinzând apoi formarea fiscală la discipline netradiționale, dar foarte relevante, cum ar fi psihologia economică, istoria, științele politice, etica și filosofia juridică, precum și comportamentul și luarea deciziilor organizaționale, o lărgire a orizonturilor și o abordare mai cuprinzătoare a chestiunilor de cercetare realizat.

Conținut și structură


Programul durează trei ani pentru a finaliza și premiază un doctorat. pentru absolvenți. În primul an, participanții dobândesc cunoștințele de bază necesare pentru a lucra într-o manieră interdisciplinară. Bazându-se pe această fundație, al doilea și al treilea an sunt dedicate seminarelor în domenii conexe, o cercetare rămâne în străinătate, ateliere opționale suplimentare, și în special pentru a face cercetare pe un doctorat. Teza. Pe durata întregului program, elevii participă la un seminar de cercetare însoțitor. Toate cursurile sunt predate în limba engleză./>

Profilul calificărilor și perspectivele carierei


DIBT oferă oportunitatea de a efectua cercetări în următoarele domenii:/>


- Determinarea profitului impozabil
- Decizii locative
- impozit UE pentru întreprinderi
- Coordonarea internațională a impozitării întreprinderilor/>


Odată ce sunt admiși la DIBT, elevii se pot aștepta să obțină o educație de cea mai bună calitate, pregătindu-i pentru o carieră academică plină de satisfacții sau o poziție foarte specializată în alte instituții naționale sau non-academice non-academice. Facultatea DIBT este foarte bine conectată în comunitatea academică și se bazează pe o vastă experiență în furnizarea de cursuri de formare pentru doctoranzi și supravegherea cercetării lor./>

Facultate

Standardele de ultimă oră atât în ​​domeniul cercetării, cât și al predării sunt garantate de o facultate formată din cercetători renumiți care au publicat în cele mai proeminente reviste din domeniile lor de cercetare respective și și-au dovedit disponibilitatea și capacitatea de a promova cooperarea interdisciplinară. Profesorii care vizitează, toți liderii recunoscuți pe plan internațional în domeniile lor respective, fac parte integrantă din DIBT și adaugă o altă dimensiune învățământului superior de nivel superior oferit de DIBT.

Elevii vor fi introduși în comunitatea științifică internațională și vor oferi diferite oportunități de a-și construi o rețea proprie. Ele vor deveni, de asemenea, o parte integrantă a echipei de cercetare de ultimă oră care lucrează la WU în domeniile dreptului, afacerilor și economiei.

cerere

Programul este deschis studenților din toate țările, cu condiția ca aceștia să dețină o diplomă de masterat sau un nivel echivalent, în special în drept, afaceri, economie, psihologie sau, în cazuri excepționale, în alte discipline, dacă au o pregătire suficientă pentru impozitare. Aplicațiile pot fi trimise folosind instrumentul de aplicație online. Rețineți că numai cererile trimise înainte de termenul limită vor fi procesate.

Procesul de admitere sa încheiat. Admiterea în circulație pentru anul universitar 2019/20 va începe în toamna anului 2018.

Sprijin financiar

DIBT este finanțat de Fondul științific austriac (FWF). Doar un număr mic de elevi pot fi admiși. Pentru colegii DIBT se renunță la taxele de școlarizare. Există un număr limitat de granturi disponibile studenților în valoare de aproximativ 2.050 € pe lună (taxa și asigurarea socială vor fi deduse din această sumă). WU merge mereu pentru a oferi un mediu de cercetare ideal pentru elevii selectați.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

WU is a renowned public university of business and economics in Vienna, Austria. WU has an international outlook and is actively working to live up to its social responsibility as an educational insti ... Citeste mai mult

WU is a renowned public university of business and economics in Vienna, Austria. WU has an international outlook and is actively working to live up to its social responsibility as an educational institution for the leaders of tomorrow. Citește mai puţin