Programul de doctorat SSM / ESAMI

Generalități

10 locații disponibile

Programul de descriere

ESAMI și Swiss School of Management (SSM) aduc împreună un program de doctorat în administrarea afacerilor (DBA) acreditat la nivel internațional în Africa de Est și de Sud. Programul se bazează pe învățarea mixtă, iar studenții se pot alătura oricând programului. Cursurile vor fi realizate utilizând platforma de învățare electronică a SSM, cu campusuri ESAMI și SSM disponibile ca centre de studiu. În timpul programului vor fi oferite ateliere online de patru zile și seminarii web frecvente pe teme selectate. Candidații înscriși în 2020 vor primi o bursă parțială.

Despre programul DBA

DBA va fi acordat de SSM, care este aliniat la standardele internaționale pentru studii doctorale pentru a sprijini recunoașterea la nivel mondial. Programul DBA este conceput ca un program de 3 ani cu 120 de credite ECTS bazate pe studii part-time. Unitățile de învățare electronică asigură un echilibru sănătos muncă / viață / studiu, deoarece timpul de călătorie și cheltuielile sunt menținute la minimum. Atelierele de 4 zile vor fi organizate de două ori în primul semestru. Școlarizarea după bursa parțială este stabilită la 17.000 USD și poate fi plătită în cinci tranșe: 34% plătibil la înscriere și sold de 66% plătibil din anul 2 în 4 tranșe egale pe semestru.

Despre ESAMI

Institutul de Management al Africii de Est și de Sud (ESAMI) este un centru interguvernamental de dezvoltare a managementului regional. Sediul central al ESAMI este situat în Arusha, Tanzania.

Institutul a fost înființat cu obiectivul principal de a furniza regiunii personal instruit în mai multe domenii critice, inclusiv managementul politicilor, conducerea, managementul transporturilor, managementul financiar, managementul tehnologiei informației, managementul sănătății, managementul resurselor umane, managementul proiectelor, energie și managementul mediului și managementul de gen, printre altele. Accentul a fost de a instrui managerii de nivel mediu și superior din regiune pentru a-și îmbunătăți performanțele manageriale luând în considerare problemele globale, dar cu un accent regional relevant pentru mediul african.

Despre Școala Elvețiană de Management

SSM este o instituție de învățământ superior recunoscută la nivel internațional, care depășește standardele lumii profesionale de astăzi. SSM este acreditat de Consiliul internațional de acreditare pentru educația în afaceri (IACBE), EduQua Elveția și Ministerul Educației și Cercetării din regiunea Lazio (Italia). Mai mult, MSU este recunoscut de mai multe organisme internaționale, cum ar fi UNESCO, IAU și CHEA.

Sute de studenți studiază cu SSM în campusuri și centre de instruire din întreaga lume. Centrul de cercetare SSM oferă o experiență de învățare combinată excelentă, cu mare accent pe cercetare. Cu un program complet acreditat de doctor în administrarea afacerilor (DBA) și o platformă de învățare electronică de înaltă tehnologie, ne propunem să facem cercetări care să servească întreprinderi și societăți.

Cum să aplicați

Formularele de cerere pot fi descărcate de pe www.esami-africa.org

Mai multe informații pot fi solicitate prin intermediul Chengetai Magunje (Director Marketing și Dezvoltare Afaceri la ESAMI. E-mail chengetai@esami-africa.org ; WhatsApp +255 683 822 946

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania.

The Eastern and Southern African Management Institute (ESAMI) is an intergovernmental regional management development centre. ESAMI's head office is located in Arusha, Tanzania. Citește mai puţin
Arusha , Nairobi , Dar es Salaam , Lusaka , Kampala , Windhoek , Mbabane , Harare , Maputo , Lilongwe + 9 Mai mult Mai Puțin