Conform Cadrului Național al Calificărilor, titlul de doctorat (general) oferă cursuri de pregătire pentru o carieră academică și necesită ca un candidat să efectueze cercetări care culminează cu o teză. Mai mult, cercetarea produsă ar trebui să aibă un standard publicabil, demonstrând astfel o contribuție originală la corpul cunoașterii. Aceasta implică faptul că nu există o componentă evaluată a cursului, deși cursurile pot fi incluse pentru a facilita finalizarea gradului.

În conformitate cu esența sa, Business School oferă un program de doctorat care încearcă să contribuie la corpul de cunoștințe legate de "Leadership pentru durabilitate". Subiectele aflate în prezent în curs de cercetare includ dezvoltarea conducerii, luarea deciziilor strategice responsabile, conducerea slujitorului și serviciul ca o competență de conducere.

La Rhodes Business School nu avem un program DBA.

Ateliere de lucru pre - doctorale

Eligibilitate

Următoarele criterii sunt utilizate pentru selectarea candidaților de doctorat:

 • Calificare: să dețină o calificare la nivel de masterat [adică NQF nivel 9] într-o disciplină relevantă [de exemplu, Comerț, Management, Leadership sau Administrarea Afacerilor]. Acest lucru ar include cursuri de masterat de masterat, cum ar fi un grad de MBA.
 • Performanță academică: a obținut o notă agregată de peste 65% pentru gradul de masterat.
 • Capacitatea de cercetare: Capacitatea dovedită de a efectua cercetări independente. Acest lucru se va reflecta în performanțele bune de cercetare și de ieșire în timpul programului de Master. Dovezile publicării rezultatelor cercetării ar constitui un avantaj distinct.
 • Participarea: În timp ce gradul de doctorat este de obicei oferit cu normă parțială și nu în prezență, candidații sunt așteptați să participe la săptămâni de doctorat de două ori pe an la Grahamstown.
 • Capacitate și aliniere: Coordonarea supervizorului și a intereselor de cercetare studențească, împreună cu capacitatea de supraveghere.
 • Accesul la date: Accesați un potențial site pentru efectuarea lucrărilor pe teren.
 • Auto-finanțare: Sunt disponibile fonduri mici pentru studiile de doctorat cu frecvență redusă. Candidații ar trebui să plătească pentru costurile taxelor anuale de înscriere, costurile de cercetare, participarea la conferințe și vizitele la Grahamstown pentru a participa la săptămâni de doctorat și pentru a se întâlni cu supraveghetorul.

Programul de doctorat

Durata: Cel puțin un candidat de doctorat cu normă întreagă este înregistrat în mediul academic timp de doi ani și candidat de jumătate de normă pentru trei ani. De obicei, gradul durează mai mult decât această perioadă minimă pentru a fi finalizat și, în mod mai realist, necesită înregistrarea timp de cinci ani pentru a completa gradul care constă în 360 de credite sau 3600 de ore ore. Aceasta înseamnă o cheltuire medie de aproape 15 ore pe săptămână timp de 50 de săptămâni ale anului, pe o perioadă de cinci ani.

Săptămâna de doctorat: Candidatul de doctorat este obligat să demonstreze capacitatea de a efectua cercetări independente cu un standard publicabil. Acest lucru se poate dovedi a fi o călătorie dificilă și singură. În consecință, școala de afaceri solicită candidații să participe la săptămâni obligatorii de doctorat, de două ori pe an [de obicei în martie și august], ca mijloc de a oferi sprijin și de a construi o rețea cu alți candidați la doctorat. Scopul principal al acestei săptămâni este ca doctoranzii să se întâlnească cu supervizorii și colegii lor de doctorat și să primească îndrumări suplimentare cu privire la progresul cercetării lor. Există timp alocat pentru cursuri pe tema sustenabilității metodelor de cercetare și a conducerii; supravegherea unu-la-unu; studiu independent; și să viziteze biblioteca. De asemenea, se așteaptă ca candidații să facă prezentări în această săptămână legate de propriul lor progres de cercetare. Persoanele care pot fi eligibile să se înregistreze ca doctorat în viitorul apropiat sunt, de asemenea, invitate să participe la această săptămână și să prezinte scurte prezentări ale ideilor lor.

Publicarea: o modalitate eficientă de a se angaja în călătoria de doctorat este aceea de a publica intermitent, înainte de depunerea tezei în vederea examinării. Acest lucru oferă puncte de parcurs mai mici pe parcurs și permite candidatului să primească feedback reciproc, care ajută la evaluarea contribuției potențiale a subiectului de doctorat. Școala de Business nu numai că încurajează această practică de publicare odată ce un candidat de doctorat este înregistrată, dar încurajează, de asemenea, solicitanții de doctorat să coaudeze conferințe și / sau reviste cu un viitor supervizor înainte de înregistrare. Această experiență colaborativă este de neprețuit în expunerea solicitanților la rigurozitatea cercetării academice, oferă o oarecare perspectivă asupra cerințelor doctoratului și permite solicitantului și supervizorului să colaboreze înainte de a se angaja formal în cerințele unui doctorat.

Cum să aplicați

Ancheta inițială: Anchetele legate de studii de doctorat pot fi trimise la adresa bizschool@ru.ac.za. Vă rugăm să scrieți "anchetă de doctorat" în titlul subiectului e-mail și să atașați o copie a curriculum vitae. În corpul e-mailului, vă rugăm să furnizați următoarele informații:

 • Nume:
 • Cea mai mare calificare și denumirea instituției:
 • Tema propusă:
 • Performanța academică: marcă agregată obținută pentru gradul de masterat:
 • Capacitatea de cercetare: o descriere a performanței dvs. de cercetare și a rezultatelor.
 • Accesul la date: Descrieți site-ul potențial pentru efectuarea lucrărilor pe teren.
 • Auto-finanțare: confirmați-vă că vă puteți finanța propriile studii.
 • Locul de amplasare: apropierea de Grahamstown și probabilitatea de a putea călători aici pentru săptămâna de doctorat și întâlniri de supraveghere
 • Durata: Numărul de ani în care intenționați să completați diploma.

După ce ați primit întrebarea dvs., școala va examina mai întâi dacă suntem capabili să supervizăm cercetarea și dacă sunteți eligibil ca doctorand. Școala își analizează capacitatea de a prelua supravegherea suplimentară și alinierea subiectului de cercetare la interesele de cercetare ale școlii. Ulterior, se examinează eligibilitatea solicitantului. Un membru al facultății Rhodes Business School din Rhodes Business School va răspunde apoi la adresa dvs. de e-mail, fie vă sfătuiește că (1) nu sunteți eligibil pentru programul de doctorat, (2) că nu putem lua în considerare cererea dvs. în acest stadiu, sau (3) în legătură cu un supervizor potențial.

Colaborarea în domeniul cercetării: în cazul în care solicitantul este pus în legătură cu un supervizor potențial, cele două părți vor începe să exploreze mai detaliat acest subiect și să colaboreze pe o lucrare de cercetare pentru a fi prezentate la o conferință sau pentru a fi publicate într-un jurnal . Solicitantul va fi, de asemenea, invitat să participe și să prezinte la următoarea săptămână de doctorat.

Cerere formală: Odată ce supervizorul potențial este convins că este gata să preia controlul solicitantului, se poate face o cerere oficială la universitate.

Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Decembrie 18, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Feb 2020
Duration
2 - 5 anii
Part time
La zi
Price
22,968 ZAR
- pe an
După locații
După dată
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date