Programul de doctorat

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Obțineți un doctorat în afaceri și economie

Deveniți producătorul de cunoștințe de mâine și de dincolo

Aveți:

 • Un interes în afaceri și economie dincolo de obișnuit?
 • O diplomă de master și o pasiune pentru crearea de cunoștințe?
 • Dorința de a lucra cu probleme importante pentru dvs. și pentru societate?
 • Dorința de a vă proteja capacitatea de angajare în economia mondială de mâine și mai târziu?

Hanken semnează contracte de muncă cu toți noii doctoranzi. Contractele de muncă au o durată de 12 luni, cu o opțiune de încă 12 luni, cu condiția să existe un progres bun în materie de studii.

Structura programului

Programul de doctorat Hanken corespunde unui număr de patru ani de studii cu normă întreagă, în cadrul cărora realizați o teză de doctorat (180 de puncte de credit) și completați 60 de puncte de credit ECTS de curs.

Programul de doctorat Hanken corespunde unui număr de patru ani de studii cu normă întreagă , timp în care se realizează o teză de doctorat (180 ECTS) și se completează 60 de puncte de credit ECTS de curs . Cursurile sunt în mod normal finalizate în primele 12-18 luni de studiu. Ele cuprind 44 de credite în disciplinele majore și conexe și 16 credite în metodologie generală, filosofia științei sau cursuri similare cu caracter metodologic .

Spre sfârșitul studiilor, veți avea oportunități de a preda și de a dobândi alte competențe importante pentru o carieră postdoctorală de succes.

Înregistrarea anuală este un proces important în care raportați rezultatele obținute, faceți planuri pentru anul următor și actualizați planul de cercetare în colaborare cu supervizorul dvs. de grad.

Hanken vă susține studiile de doctorat prin numeroase procese diferite, de la supravegherea și administrarea studiului până la monitorizarea performanțelor și de a ajuta la finanțarea studiilor. Hanken vă oferă, de asemenea, sprijin în solicitarea de finanțare pentru cercetarea postdoctorală.

Ca doctor Hanken , sunteți, de asemenea, membru al comunității absolvenților Hanken , cu toate acestea implicând accesul la rețele importante și evenimente interesante.

Cursuri

Ca doctorand la Hanken , aveți acces la o gamă largă de cursuri, conferințe și ateliere, atât în Finlanda, cât și în străinătate. În timpul studiilor, aveți oportunități bune de a urmări și de a contribui la dezvoltarea cunoștințelor în domeniul dvs. de cercetare. Sub rezerva aprobării de către supraveghetorul dvs., puteți lua cursurile de doctorat proprii ale Hanken , precum și cursurile oferite de alte universități și programe doctorale în Finlanda și în străinătate , cum ar fi KATAJA și FDPE în Finlanda sau EIASM în Europa.

Cursurile pe care le studiați nu trebuie să se concentreze direct pe subiectul tezei. Acestea ar putea să acopere un subiect mai larg în cadrul majorității dvs. alese sau să se refere la un anumit aspect al domeniului dvs. de cercetare.

Anumite discipline majore din cadrul programului de doctorat Hanken au stabilit cursuri sau pachete de cursuri care sunt obligatorii pentru toți elevii din cadrul acelui domeniu major, indiferent de subiectul tezei de doctorat. Scopul este apoi să se asigure că toți studenții din cadrul majoratului au o înțelegere fundamentală solidă a disciplinei.

Majori și supraveghetori

Doctorat la Hanken

Hanken oferă studii de doctorat în următoarele specializări:

 • Contabilitate (Helsinki și Vaasa)
 • Drept comercial (Helsinki și Vaasa)
 • Economie (numai în Helsinki)
 • Spirit antreprenorial, management și organizare (Helsinki și Vaasa)
 • Finanțe, cu posibila specializare în statistici (Helsinki și Vaasa)
 • Management și organizare (numai Helsinki)
 • Marketing (Helsinki și Vaasa)
 • Gestionarea lanțului de aprovizionare și responsabilitatea socială (numai Helsinki)

Supravegherea diplomelor

În cadrul fiecărui subiect, există supervizori de studii postuniversitare care vor informa studenții despre modul în care sunt organizate și organizate studiile.

Noii studenți admiși trebuie să contacteze supervizorii pentru a-și discuta studiile. Supraveghetorul de diplomă va ajuta studenții să găsească cursurile care ar trebui să fie incluse în gradul lor. Supraveghetorul va actualiza anual planurile de studiu ale studenților și va propune un supervizor al tezei de doctorat odată ce tema tezei a fost stabilită. Elevii care urmează să urmeze un curs la o altă universitate sau la o școală absolventă ar trebui să se consulte cu supervizorul pentru a se asigura că cursul poate fi inclus în diplomă. El / ea trebuie să aprobe cursul înainte de a fi înregistrat. Când va veni timpul, supraveghetorul va administra apărarea disertației publice a studentului și va acționa în calitate de Custos (președinte) al apărării.

Perspectivele carierei doctorale

Un doctorat de la o școală de afaceri acreditată, de cercetare intensivă și recunoscută la nivel internațional este un atrăgător atractiv pentru piața internațională a muncii.

 • Supravegherea doctorală de înaltă calitate asigură un început bun pentru cariera postdoctorală. La Hanken , supravegherea este personală și individual adaptată în cea mai bună tradiție nordică. Toți conducătorii de doctorat sunt experți cu experiență, cercetători activi la nivel internațional, la vârfurile domeniilor lor de cercetare.
 • Două treimi din absolvenții doctoranzi Hanken merg pentru cariere academice. Piața locurilor de muncă pentru mediul academic al universităților de afaceri este pe deplin internațională, oferind ocazii interesante de a lucra oriunde în lume.
 • O treime din absolvenții doctoranzilor aleg să lucreze în industrie sau în cel de-al treilea sector. Succesul lor într-o gamă largă de domenii arată că doctoratul este o monedă dificilă și în afara mediilor academice. Dezvoltă abilități care vă ajută să avansezi pe mai multe căi diferite.

Cum să aplicați?

Există două runde de înscriere pe an pentru programul de doctorat Hanken .

Rundele aplicațiilor sunt întotdeauna vizibile pe pagina noastră de pornire.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At Hanken you as a student are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year some 350 students enrol and in total we have some 2300 st ... Citeste mai mult

At Hanken you as a student are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year some 350 students enrol and in total we have some 2300 students on our campuses in Helsinki and Vaasa. The size of the School makes close interaction between students and personnel on all levels possible. The atmosphere at the School is international, reflected by our numerous international partners and the exchange programme the School runs in addition to the high share of international students enrolled. Citește mai puţin