Citește Descrierea Oficială

Institutul UCD Clinton invită la aplicații pentru programul său de doctorat. Căutăm candidați doctorali de înaltă calitate, cu excelență academică dovedită, și proiecte de doctorat binevenite în domenii în care Institutul poate oferi supravegherea experților:

 • Media și conflicte
 • Studii americane
 • Relațiile dintre SUA și Irlanda
 • Politica externă americană
 • Cyber Security - Aceasta este o nouă direcție de cercetare și supraveghere care investighează impactul progreselor înregistrate în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) asupra securității naționale a SUA, în special în domeniul securității interne, al apărării și al politicii externe. Cu cât sunt mai computerizate viețile noastre, cu atât mai mare va fi nevoia de a înțelege nu numai aspectele tehnice, ci și cele sociale, economice, politice și culturale ale interacțiunilor cibernetice.

Deși finanțarea din partea Institutului nu este momentan indisponibilă, suntem pregătiți să oferim studenților sprijinul deplin în cererile lor de finanțare externă (Consiliul pentru Cercetare al Irlandei, Uniunea Europeană sau alții).


Programele de doctorat structurate UCD permit studenților să obțină cea mai bună experiență posibilă de cercetare și formare postuniversitară. Realizarea unei contribuții substanțiale și originale la cunoaștere, care duce în mod obișnuit la publicații evaluate de colegi, rămâne obiectivul principal al studiilor doctorale. O diplomă de cercetare se bazează în primul rând pe un proiect de cercetare, de obicei propus și dezvoltat de student, care își desfășoară cercetarea sub supravegherea unui supervizor și a unui juriu de doctorat.

Un doctorat durează de obicei 4 ani cu normă întreagă și 6 ani cu fracțiune de normă pentru a finaliza. Examenul pentru grad se bazează pe o descriere a cercetării candidatului scrisă ca o disertație și apărută într-o voce voce (examinare orală).

Ca parte a programului structurat de doctorat, Colegiul de Arte și Științe Umaniste solicită tuturor studenților de doctorat care urmează să obțină cel puțin 30 de credite în plus față de disertație înainte de a obține un doctorat. Douăzeci de credite pot fi acordate, în general, pentru învățarea prealabilă (predată MA sau echivalent), sub rezerva aprobării Consiliului Școlar Universitar al Colegiului de Arte și Științe Umaniste. Selectarea celor 10 credite rămase va fi discutată cu supraveghetorul dvs. Elevilor li se cere, de asemenea, să se supună evaluării progresului în disertație (un grup de transfer) la 12-18 luni de la începerea studiilor. Panoul de transfer va decide dacă studentul poate trece de la stadiul 1 al programului de doctorat la etapa 2. Detalii privind ambele aspecte ale doctoratului sunt prezentate mai jos.

Vă rugăm să rețineți că aplicațiile de doctorat sunt acum acceptate să înceapă în septembrie, ianuarie și mai în fiecare an.


Eligibilitate

În general, solicitanții de doctorat trebuie să dețină o diplomă de licență și o diplomă de licență sau o diplomă echivalentă, cu o evidență deosebită a rezultatelor academice. Cu toate acestea, nu există criterii automate care să facă studenții eligibili pentru un grad de cercetare. Institutul ia în considerare toate elementele cererii, acordând o atenție deosebită calității formularului de candidatură, propunerii de cercetare, recomandărilor arbitrilor și înregistrărilor academice ale acestora. Cererile din partea studenților fără dovezi de studii postuniversitare pot fi luate în considerare numai în situații excepționale. Aceste cereri vor fi luate în considerare de la caz la caz.

Este recomandabil să contactați Institutul înainte de depunerea unei cereri, deoarece acesta poate fi benefic în modelarea propunerii dvs. de cercetare și în identificarea unui supervizor adecvat în avans

Pe lângă completarea formularului de solicitare online, elevii vor fi rugați să încarce următoarele documente:

 • O propunere de cercetare (4-5 pagini). Propunerea ar trebui să ofere un titlu provizoriu pentru teză, să explice ideea centrală, întrebarea sau problema pe care doriți să o cercetați și să justificați materialul de alegere pe care intenționați să îl studiați. De asemenea, trebuie să dați o indicație despre modul în care vă așteptați ca cercetarea dvs. să contribuie la cunoașterea subiectului ales și în domenii mai largi de studiu. Ar trebui să explicați ce metodologii vor fi utilizate în cursul cercetării.
 • O bibliografie provizorie a publicațiilor științifice majore în materia pe care doriți să o cercetați - bibliografia trebuie să furnizeze o listă cuprinzătoare a publicațiilor majore pe tema pe care doriți să o cercetați sau în domeniul general al cercetării dumneavoastră. Acest lucru ar trebui să indice că ați efectuat un studiu preliminar al cercetărilor existente și să înțelegeți cum ar putea cercetarea dvs. să se bazeze pe cercetarea și bursa existente.
 • Un program propus pentru finalizarea cercetării și disertației dumneavoastră în termen de patru ani. Acest lucru ar putea fi împărțit în ani sau semestre.
 • Copia transcrierilor oficiale ale calificărilor dvs. academice
 • Copie după pașaport sau certificat de naștere
 • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, vi se cere să prezentați și certificatul IELTS la un standard de 8 sau echivalent, fără o secțiune mai mică de 7.
 • Două referințe academice care vă susțin cererea
 • Copia oricăror calificări suplimentare sau dovezi de experiență, care ar putea fi avantajoase pentru studiile dvs.

Institutul își rezervă dreptul de a solicita un interviu prin Skype cu solicitanții și dreptul de a solicita un eșantion din munca scrisă.

La acceptarea unui loc în program, vi se va cere să trimiteți copii de control pentru toate documentele.

Data închiderii - nu există nicio dată de închidere. Dacă cererea dvs. este acceptată, studiile pot începe în septembrie, ianuarie sau mai.

DDDC 2 - De ce Diaspora? de la Institutul UCD Clinton la Vimeo.

Program predat în:
Engleză
Ultima actualizare January 31, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Mai 2019
Sept. 2019
Duration
4 - 6 anii
Part time
La zi
Deadline
Contactează şcoala
There is no closing date.
După locații
După dată
Start Date
Mai 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
There is no closing date.
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
There is no closing date.
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
There is no closing date.

Mai 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
There is no closing date.
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
There is no closing date.
End Date

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
There is no closing date.
End Date