Programul internațional de studii DBA + doctorat. Program în management

Generalități

Programul de descriere

Actualizare COVID-19: Următoarele clase de cohortă încep în ianuarie 2021. În cazul în care există probleme de siguranță, diferite strategii, cum ar fi trecerea claselor online, ar putea fi adaptate pentru a elimina efectul asupra progresului fiecăruia dintre călătorii de învățământ a studenților noștri. Contactați info@isegidbaphd.pt dacă aveți vreo îngrijorare în acest sens.

Programul internațional ISEG de doctor în studii de administrare a afacerilor (iDBA) și doctorat consecutiv. în management combină excelența în cercetare cu practica profesională.

Cu structura sa unică, acest program pregătește studenții în domeniile strategiei și managementului organizației, oferind abilități avansate de cercetare pentru a îmbunătăți cercetarea și practicile de management în organizații.

Finalizarea cu succes a tuturor componentelor programului acordă atât doctoratul internațional de administrare a afacerilor, cât și doctoratul. în grad de Management.

DBA și doctorat într-un program intensiv

Spre deosebire de celălalt doctorat al nostru. programe, DBA + doctorat. programul nu necesită ore obligatorii în campusul peste orele de curs, ceea ce permite studenților să lucreze în timpul educației lor.

În loc să facă doar misiuni academice pe tot parcursul programului, studenții iDBA + doctorat. programul își desfășoară rezultatele învățării în afacerea lor în intervalele fără clasă și se consultă cu facultățile pentru studierea și rezolvarea sistematică a problemelor lor de afaceri.

 • Studenții care sunt rezidenți și lucrează în diferite țări din lume se alătură acestui program, deoarece aceștia pot călători o singură dată la fiecare lună pentru a se întâlni la întoarcerea clasei la muncă în perioadele dintre ore.
 • Studenții se bucură de experiență și locații multinaționale pe tot parcursul programului, în timp ce se află în viza de student în Portugalia pentru a se putea întâlni în campusul din Lisabona.
 • După ce s-au implicat în afaceri, studenții, alăturați-vă acestui program îmbătrânind cu vârste cuprinse între 30 și 55+ ani pentru a-și duce profesia la nivelul următor.
 • De obicei, durează un an pentru a finaliza iDBA și încă doi ani pentru a finaliza un doctorat. în acest Program.
 • Studenții își pot alege materia dorită de teză dintr-un spectru larg de discipline, datorită comunității mari și puternice de facultăți din ISEG și Universitatea din Lisabona (Aproape 3 mii de facultăți academice la nivel de doctorat).
 • Programul este livrat în engleză și traducere simultană în alte limbi ar putea deveni disponibilă.

Rezultatele carierei

Acest program pregătește studenții pentru cariere de top din industrie, mediul academic sau sectoare publice. Funcții de conducere și de nivel executiv în companii de servicii și industrie, posturi de profesor și cercetare în universități și centre de cercetare de top, consultanți guvernamentali și nonguvernamentali, etc. sunt câteva dintre perspectivele absolvenților.

Cerință de participare

 • Participarea totală a clasei în timpul programului este de 40 de zile (7 + 1 module ținute în fiecare altă lună, fiecare în aproape 5 zile consecutive).
 • După aceea, comunicarea cu doctoratul. Supraveghetorul tezei poate fi realizat prin intermediul platformelor online sau întâlniri în persoană.

Cerințe de intrare

 • Anual, mai mulți solicitanți decât capacitatea programului se aplică la acest program, prin urmare, solicitanții sunt încurajați să îndeplinească termenul limită de depunere a cererii.
 • GMAT / GRE sau IELTS / TOEFL sunt evaluate, dar nu obligatorii. Mai degrabă, meritele în limba engleză și academice sunt evaluate în funcție de cererea și fondul studenților!
 • În timp ce potențialii studenți ar fi trebuit să finalizeze studiile universitare și postuniversitare, în circumstanțe excepționale în care un student demonstrează excelență prin munca de curs, publicații sau experiență de muncă, este posibil să fie suficientă o diplomă.
 • Acest program acceptă studenți din diferite discipline în cazul în care educația lor anterioară demonstrează că deține cunoștințele necesare pentru succesul în program.

Procesul de admitere

Trimiteți un e-mail la info@isegidbaphd.pt pentru a primi formularul de înscriere și instrucțiunile de plată a taxelor de cerere.

Pasul 1: Descărcați, completați și semnați „Formularul de cerere” (anexat acestui e-mail)

Pasul 2: Combinați „Formularul de cerere” și documentele dvs. într-un singur PDF.

Următoarele documente sunt obligatorii:

 1. Formular de cerere completat și semnat (îl găsiți în anexă)
 2. Diplome anterioare
 3. Pagina cu detalii despre pașaport
 4. Fotografie în format pașaport
 5. Cerere de plată chitanță        

Pasul 3: Trimiteți prin e-mail PDF combinați la adresa info@isegidbaphd.pt

Taxe

Taxele se plătesc în rate:

 • Taxa de cerere: 500 €
 • Instalare inițială: 5.000 €
 • Cu 10 zile înainte de primul modul: 12.000 €
 • Până la 10 zile înainte de al patrulea modul: 5.500 €
 • Anul II doctorat Program: 3.500 €
 • Anul III doctorat Program: 3.500 €
Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by t ... Citeste mai mult

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by the Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), a distinction held by only 5% of business schools in the world, and its programs are recognized by many reputed international entities. Citește mai puţin