Proiectare doctorat

Generalități

Programul de descriere

Descriere

Designul Ph.D. este în esență orientată spre teza pe care elevii o fac să lucreze din prima zi. Este, de asemenea, un doctorat bazat pe înțelegerea a ceea ce înseamnă a fi un designer și ce este proiectarea.

La IADE , studenții au ocazia de a studia și de a cerceta proiectarea cu designeri pe plan profesional și de a face parte dintr-o unitate de cercetare de design reputate - UNIDCOM / IADE .

Acest doctorat este condus de o facultate cu o vastă experiență profesională și are un mediu favorabil dezvoltării unei puternice legături între profesor și student, care este esențială pentru dezvoltarea și supervizarea unei teze de doctorat.

Programul de doctorat oferă studenților posibilitatea de a accesa examenul public pentru a obține titlul de " Agregado" în Design.

Grup de cercetare

Toți doctoranții vor deveni parte a UNIDCOM / IADE , un R

Cine este pentru asta

  • Cei care au o diplomă de masterat;
  • Cei al căror corp de lucru artistic în Design corespunde unui grad de doctorat în inovație și complexitate.

Program / durată

Seara / 6 semestre / 180 ECTS

Campus

Santos - Lisabona

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the ... Citeste mai mult

IADE is a laboratory of creativity, talent, and leadership recognized by society as a whole. It has encouraged students to put their own talents to the test, to believe in themselves, making them the best of the best, in their personal lives or in their future professional integration. IADE today is a reference in teaching Creativity. It is also one of the best Design schools in Europe and a pioneer in Marketing, Advertising, and Photography. Citește mai puţin