PsyD în psihologia clinică

Generalități

Programul de descriere

Reimaginarea practicii profesionale

Psy.D. în programa de psihologie clinică oferă cursuri inovatoare în psihologie pentru a pregăti studenții pentru practica profesională, inclusiv cursuri de bază, clinice și de cercetare. Curriculumul de bază oferă o bază pentru cursurile clinice și de cercetare, sprijinind relația în evoluție a studentului cu implicarea clinică.

Psy.D. în Psihologie Clinică este proiectat pentru a satisface cerințele educaționale pentru licența de psiholog de stat din California. Psy.D. în psihologie clinică îndeplinește, de asemenea, cerințele educaționale pentru statul de licență MFT din California (Board of Behavioral Sciences, Senate Bill 33, Section 4980.36, Business and Professions Code), și statul din California, Licented Professional Clinic Counselor (LPCC), (Senate Bill 788, secțiunea 4999.33, Codul afacerilor și profesiilor), cu condiția ca munca de teren să fie făcută în conformitate cu cerințele BBS.

„Pentru a schimba ceea ce este, trebuie să exprimăm ceea ce a fost, să ne imaginăm ce ar putea fi

—Adrienne Rich

Concentrații disponibile

 • Conducere transformatoare
 • Coaching de dezvoltare
 • Coaching pentru sănătate
 • Învățare transformatoare
 • Arta socială
 • Arte expresive și de mișcare
 • Psihologie clinica
 • Psihologia profunzimii
 • Psihologie transpersonală
 • Psihologie integrală
 • Yoga și Psihologie
 • Psihologie somatică
 • Dezvoltare organizațională

psychology, psyche, mask

Obiectivele educaționale

 • Dezvoltarea capacităților de conducere care să continue angajarea profesională cu profesia de psihologie.
 • Dezvoltarea unor practici și abilități creative de anchetă.
 • Să articuleze și să aplice concepte-cheie și principii majore ale psihopatologiei la toate nivelurile sistemelor umane.
 • Pentru a implementa utilizări adecvate ale resurselor de evaluare psihologică, cu o conștientizare specializată a diferențelor individuale și a diversității culturale.
 • Dezvoltarea competențelor pentru aducerea principiilor și practicilor învățării transformatoare în contexte clinice.

Cerințe de absolvire

 • Studenții care intră cu o diplomă de licență trebuie să finalizeze 133 de credite (1080 de ore) din care 25 de credite sunt din munca de teren (750 de ore).
 • Studenții care intră în program cu un master calificat (Advanced Standing) trebuie să finalizeze 117 credite (920 de ore) din care 25 de credite sunt din munca de teren (750 de ore).
 • Studenții trebuie să participe la 6 reședințe. (Sau 5 reședințe dacă sunt admise cu Advanced Standing)
 • Finalizarea unui studiu de caz clinic original este necesară.
 • Sunt necesare șaizeci de ore de terapie personală într-un cadru individual, de cuplu, familie și / sau grup. În unele cazuri, această experiență poate fi obținută înainte de înscrierea în programul absolvent Meridian.
 • Studenții au maximum opt ani de la data inițială de înscriere pentru a finaliza Psihicul.
 • Studenți la doctorat. în Psihologie și Psihie în Psihologie Clinică pot obține diploma de Master în Psihologie în timpul înscrierii lor dacă completează cerințele de diplomă de masterat în drumul lor pentru a câștiga o diplomă de doctorat la Meridian.

Cerințe de admitere

 • O diplomă de licență este necesară pentru admiterea la programele de absolvire ale Meridianului.
 • Studenții prezintă un formular online de cerere împreună cu documente precum transcrieri oficiale, o declarație personală și scrisori de recomandare. Comitetul de admitere examinează toate cererile și invită candidații selectați să treacă la un interviu. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina Procesul cererii.
 • Toți studenții sunt așteptați să cunoască limba engleză, deoarece toate instrucțiunile de la Meridian sunt oferite în engleză.
 • Studenții avansați pot fi solicitați de studenții care se aplică la una dintre programele de doctorat în psihologie cu un master în psihologie sau echivalentul acestuia.

Structura academică

Structura academică Meridian oferă studenților flexibilitatea de a naviga în arhitectura curriculară a Universității în moduri care se potrivesc cu pasiunile, obiectivele profesionale și alte angajamente de viață.

Structura este proiectată pentru a servi un corp de studenți divers, care trăiesc pe tot globul, au viziuni culturale și clinice variate pentru cariera lor și se află în diferite etape ale călătoriei lor profesionale.

Studenții se înscriu la un program de licență, pot alege o concentrare și se înregistrează la unul sau mai multe cursuri în fiecare trimestru. În plus față de cursurile de bază pentru programul de gradul specific și cursurile de ancorare care reprezintă intenția de învățare transformativă a curriculumului Meridian, elevii selectează cursuri elective care se aliniează concentrării lor Meridianului, fundalului și carierei lor de carieră.

Format de învățare

Formatul de învățare hibrid al Meridianului este conceput pentru a permite studenților să își urmeze educația absolvită într-un ritm flexibil, combinând cursuri asincrone prin intermediul platformei personalizate de învățare socială a Universității, Pivot, apeluri video live cu facultăți, implicare sincronă a comunității studenților și reședințe la o săptămână la fața locului. . Combinând metodologii inovatoare de educație online cu apeluri video bogate și conexiuni de rezidență la fața locului, formatul de învățare al Meridianului permite studenților să contribuie la nivel local și să perceapă la nivel global.

În fiecare trimestru, studenții iau unul sau mai multe cursuri online de șapte săptămâni. Acest program oferă studenților timpul necesar pentru a se odihni, a se implica și a se pregăti. În plus, studenții participă la cel puțin două săptămâni de rezidență pe an universitar, până când își îndeplinesc cerințele de rezidență. Locuințele se desfășoară de luni până vineri pe tot parcursul anului, la Meridian's Bay Area Center și în alte locații distribuite la nivel mondial. Studenții pot selecta datele și locațiile de rezidență în funcție de circumstanțele personale și de aspirațiile lor profesionale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Citeste mai mult

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Citește mai puţin