PsyD în psihologia clinică

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

PsyD în psihologia clinică

Clasele încep la începutul lunii octombrie

Psy.D. Misiunea programului este de a pregăti psihologii clinici care aduc profunzime abordări psihologice pentru a lucra cu diverse comunități, precum și valorile comunității de sănătate mintală în munca de profunzime a psihologiei.

Psiholog în psihologia clinică

Ce este Psy.D. în psihologia clinică?

Psy.D. programul de diplome cuprinde un model practicant-școlar în care accentul se pune pe aplicarea practică a materialului teoretic la setările specifice în care lucrează psihologii. Cei cu Psy.D. grade cel mai adesea lucrează în setările de agenție bazate pe comunitate, în practica privată, în setările integrative de îngrijire a sănătății, în setările organizaționale, în serviciile de sănătate și în facultățile în programele de psihologie profesională. A Psy.D. educația subliniază practica auto-reflectorizantă, împreună cu abilitățile interpersonale și capacitatea de a se angaja împreună cu ceilalți în cadrul interprofesional. Abilitățile clinice, evaluarea proiectivă și obiectivă și tratamentul sunt principalele domenii de aplicare în plus față de teorie și cercetare. Atât cunoștințele fundamentale cât și cele funcționale sunt axate pe. La Pacifica Graduate Institute , în plus față de asigurarea contextului general și educațional care este necesar în domeniul psihologiei, psihologia adâncimii este onorată pentru lunga sa viață de eficacitate clinică, concentrarea sa relațională și valoarea sa pe înțelegerile extinse ale complexității dezvoltării, auto-organizare și conștiință individuală și colectivă.

Ce este psihologia profundă?

Abordările psihologice profunde sunt printre cele mai vechi forme de psihoterapie din lume și există o revigorare actuală a interesului și validarea pentru psihologia adâncimii, în special în contextul neurobiologiei interpersonale, cu practicieni / cercetători precum Allan Schore, Ph.D. și alții care au contribuit. Psihologii clinici, cum ar fi dr. Jonathan Shedler, aduc acum la lumină cercetări care validează abordările psihologice de profunzime. De exemplu, vedeți articolul dr. Shedler despre Eficacitatea psihoterapiei psihodinamice (în PDF).

Psy.D. Program de formare distinctă

Desi programul este relativ nou, este inradacinat in programul de psihologie clinica oferit de Pacifica de la sfarsitul anilor 1980. Astfel, programul îmbină istoria bogată a psihologiei adâncimii de predare cu lumea contemporană a psihologiei clinice. Această integrare practică pune accentul pe perspectivele profunde ale psihologiei în domeniile actuale ale studiilor psihologice, cum ar fi abordările relaționale și atașamentul; practici bazate pe dovezi; evaluare integrată; neurobiologia interpersonală și abordările biopsychosocialiste ale asistenței medicale integrative; auto-reflectorizante; practici bazate pe comunitate; și politica publică a sănătății mintale.

Curriculum-ul reflectă angajamentul de a aduce bursieri și valori compassionate și responsabile din punct de vedere social la întrebările importante reprezentate de psihologia clinică aplicată, inclusiv accentul pe factorii determinanți ai comportamentului inconștient. Programul oferă cursuri care oferă cunoștințe fundamentale în psihologie, precum și cele care se axează pe profunzimea tratamentelor psihologice, sănătatea mintală a comunității, diversitatea și perspectivele indigene în psihologie. Considerații mintale și imaginare, somatice, ecologice și contemplative ale muncii psihologice sunt incluse și în program.

Beneficii:

 • Pregătiți-vă să practici într-o varietate de setări de servicii comunitare și de sănătate, cu o bază solidă în competențele psihologiei clinice, bazate pe principiile psihologiei profunzime.
 • Integrarea cunoștințelor generale generale de psihologie clinică, inclusiv seturile de competențe clinice de bază, cu experiența personală a factorilor inconștienți și relaționali care motivează comportamentul individual și colectiv.
 • Explorați perspectivele psihologice de adâncime, cum ar fi abordările relaționale și atașamentul; practici bazate pe dovezi, inclusiv abordări psihomonice scurte; evaluare integrată; neurobiologia interpersonală și abordările biopsychosocialiste ale asistenței medicale integrative; practici bazate pe comunitate; și politica publică referitoare la sănătatea mintală.

"Când eram student și mai târziu o facultate la un univers de stat mare, m-am gândit că viața mea interioară și viața mea profesională trebuiau împărțite. Când am găsit Pacifica și programul nostru, am fost încântat să lucrez într-un loc în care să putem integra în mod deschis principiile psihologice în profunzime în toate aspectele vieții și muncii noastre. Este această integrare pe care cred că ne inspiră să fim o comunitate de studenți, cadre și personal care împărtășesc un angajament de a îndrepta sufletul în și în lume ".
-Oksana Yakushko, președinte al programului

Întrebări frecvente despre program

Ceea ce este diferit de Psy.D. program și educație doctorală în psihologia clinică la Pacifica?

Acest program își are rădăcinile în programul de psihologie clinică oferit de Pacifica de la sfârșitul anilor 1980. Astfel, programul îmbină istoria bogată a psihologiei adâncimii de predare cu lumea contemporană a psihologiei clinice. Această integrare practică pune accentul pe perspectivele profunde ale psihologiei în domeniile actuale ale studiilor psihologice, cum ar fi abordările relaționale și atașamentul; practici bazate pe dovezi; evaluare integrată; neurobiologia interpersonală și abordările biopsychosocialiste ale asistenței medicale integrative; practici bazate pe comunitate; și politica publică a sănătății mintale.

Urmând un model de formare practicant-academician, acest program reprezintă angajamentul Pacifica de a fundamenta principiile psihologiei profunzimii în practica clinică în cadrul comunității. Psy.D. Misiunea programului este de a pregăti psihologii clinici (de servicii de sănătate) pentru a aplica cunoștințele și abilitățile psihologice fundamentale în profunzime, în cadrul diverselor seturi de practică interprofesională. Acesta este conceput pentru a produce psihologi clinici care sunt calificați într-o gamă largă de activități clinice, inclusiv psihoterapie, evaluare, supraveghere și consultare, precum și abordări integrative în domeniul sănătății, informate și îmbogățite prin profunzimea perspectivelor psihologice. Pacifica îi pregătește pe elevi să realizeze o integrare reușită a cunoștințelor generale și generale în psihologia clinică, inclusiv abilitățile clinice de bază, cu experiența personală a factorilor inconștienți și relaționali care motivează comportamentul individual și colectiv.

Primeste un Psy.D. din programul de psihologie clinică Pacifica îndeplinesc calificarea necesară pentru a fi licențiată ca psiholog clinic în California?

Curriculumul nostru este conceput să conducă la licențiere ca psiholog clinic (bazat pe cerințele educaționale pentru psihologii din statul California). Pentru a primi licența de psiholog clinic din California, studenții trebuie să fi îndeplinit, de asemenea, orele post-doctorale de servicii clinice și cerințele de examinare ale statului. Ca parte a obținerii gradului din programul nostru, studenții sunt obligați să completeze orele de stagiu de doctorat care îndeplinesc cerințele Consiliului de Psihologie din California. Cerințele de eligibilitate pentru programele de stagiu formale din California sunt stabilite de organizații variate, inclusiv Consiliul de Psihologie din California (CAPIC), care guvernează multe site-uri clinice care includ forme de tratament psihologic de adâncime. Pacifica este membru al școlii absolvente a CAPIC, iar studenții vor fi ghidați prin procesul formal de aplicare la toate aceste site-uri. După obținerea diplomei de la Pacifica, studenții trebuie să urmeze cerințele statului, care includ orele postdoctorale supravegheate și scorurile care trec peste examenele naționale și de stat (EPPP și CPLEE). Solicitanții și studenții sunt responsabili de respectarea și respectarea cerințelor de licențiere ale altor state sau țări în care doresc să locuiască și să practice, care pot fi diferite de cerințele din California.

Cât timp este Psy.D. program?

Elevii participă la cursuri în Psy.D. program pentru patru ani în toamna, iarnă și trimestrul de primăvară. În fiecare an, cursurile sunt organizate în campus pe parcursul a nouă, patru (4) sesiuni de zi (trei pe trimestru). Nu există niciun cartier de vară în campus. Elevii își completează disertațiile în anii trei și patru, împreună cu cursurile. Există o limită de opt ani pentru finalizarea programului de studii. Consultați graficul de mai jos pentru o vedere de ansamblu vizuală a Psy.D. program.

Care este formatul general al clasei?

Clasele sunt o combinație de formate de curs și de discuții și, în general, apar pe campusul Pacificului Lambert Road. În timp ce facultatea prezintă materiale de curs, timpul este rezervat pentru discuții și pentru perioadele de întrebări și răspunsuri. Unele dintre clase includ prezentări ale experților, activități experimentale (de exemplu, ritualuri, exerciții somatice), precum și timp pentru prelucrarea informațiilor ca grup. Sistemul de cohortă de la Pacifica încurajează un proces de învățare în colaborare în profunzime, care integrează contextele personale și culturale multiple care afectează învățarea și îndrumarea discuțiilor.

Cât de mult este nevoie de muncă în afara clasei?

Atribuțiile de clasă constau în citiri, reflecții postate / discuții, examene, lucrări sau proiecte. Pentru fiecare oră din clasă, este de așteptat cel puțin trei ore de muncă academică în afara clasei. Acest timp poate include citirea, reflecțiile, cercetarea și scrierea. Studiile universitare, în general, necesită douăzeci (20) ore de studiu pe săptămână, cu o durată suplimentară de aproximativ 15-20 de ore pe săptămână în al doilea, al treilea și al patrulea an. Cele 1500 de ore de stagiu sunt efectuate după cel de-al patrulea an de studiu, când disertația este completă și au fost depuse examene globale.

Formarea clinică experimentală pe site-urile de pregătire clinică în afara campusului este o parte esențială a programului de doctorat. Elevii completează un minim de 1.000 de ore de practică, 1.500 ore de stagiu și 60 de ore de terapie personală. Directorul de formare clinică lucrează în colaborare cu studenții, astfel încât aceștia să se aplice la plasamente în primul an universitar și să înceapă să practice la începutul celui de-al doilea an de studiu academic. Elevii primesc supravegherea și li se oferă feedback atât la locațiile din afara locației, cât și la cursurile din campus.

Odată ce elevii își completează cursurile și practică și promovează un examen cuprinzător, elevii intră în stagii de lucru în afara campusului, unde îi sunt oferite și supervizări și feedback. Stagiile sunt finalizate într-un cadru multidisciplinar, oferind o varietate de experiențe de formare. Elevii sunt eligibili să candideze pentru stagii în al patrulea an, dacă au îndeplinit toate cerințele programului și au pregătit stagiul de pregătire. Odată ce sunt admiși la un stagiu de practică, aceștia pot începe stagiul la finalizarea cursurilor și practicării. Este încurajată formarea în locuri diferite din punct de vedere cultural. Există variații între consiliile de stat ale psihologiei în ceea ce privește eligibilitatea pentru licențiere pe baza distincțiilor de acreditare pentru programele de doctorat. Programul de doctorat la Pacifica Graduate Institute este structurat pentru a satisface California de stat consiliul de orientări psihologie.

Când studenții au ocazia să se întâlnească cu facultatea?

Fiecare membru al facultății de învățământ deține ore de lucru în timpul studenților în campus, precum și în orele specificate în timpul săptămânii. Aceste orare de program de lucru și foi de înscriere sunt puse la dispoziție în timpul fiecărei sesiuni de învățare. În plus, există o comunicare continuă și consecventă între membrii facultății și studenți între sesiunile rezidențiale. Elevii sunt, de asemenea, numiți un consilier de bază facultate care se conectează cu ei în ceea ce privește aspectele variate ale dezvoltării lor academice și profesionale. În timpul trimestrului de primăvară, consilierii facultăților evaluează progresul pe care fiecare elev îl face în cadrul programului, în cadrul evaluărilor anuale ale studenților.

Ce este Psy.D. Disertație la Pacifica?

Programele de doctorat în orice domeniu necesită un proiect de doctorat final care să reflecte natura științifică a unui astfel de grad avansat. În practica noastră-savant, Psy.D. Programul de Psihologie Clinică, acest proiect implică o finalizare a programului Psy.D. Disertație. Deși are asemănări cu disertațiile din alte discipline academice sau cu disertațiile într-un doctorat clinic program, Pacifica's Psy.D. Dizertația reflectă în mod clar natura curriculum-ului nostru.

 • Discuția se axează pe un subiect relevant din punct de vedere clinic
 • Studiul trebuie să contribuie la activitatea clinică
 • Diplomă de licență literatura științifică psihologică științifică în literatura de specialitate
 • Aceste studii sunt, de obicei, mai succinte, oferind mai multă atenție specială temei sale
 • Disertația, dacă utilizează participanții, poate servi drept studiu pilot (adică include mai puțini participanți)
 • Psiholog Disertația poate reflecta experiențele sau obiectivele practice ale studenților

Un alt aspect care face ca Psy.D. Dizertația este o experiență distinctă atunci când apare în timpul antrenamentului. Pentru a recunoaște atenția specialiștilor noștri și a încuraja o integrare activă a practicilor și a științei, Psy.D. Disertația scrisă este încorporată în cei patru ani de cursuri. Oferim mai multe cursuri care se adresează în special dezvoltării și scrierii disertațiilor (inclusiv studenților care susțin și mentoră în timp ce lucrează la disertațiile lor). De asemenea, avem un proces activ de consiliere, care include întâlniri regulate cu președinții disertațiilor, precum și coordonatori de cercetare. Este structurat astfel încât disertația să se finalizeze la încheierea celor patru ani de curs.

La Pacifica, afirmăm interesele studenților, invitând pasiunile studenților, precum și reacția la nevoile lumii pentru a le informa despre dezvoltarea ideilor. De asemenea, încurajăm integrarea activă a lentilelor psihologice de profunzime și a perspectivelor în scrisul lor de disertație, care poate include atenția lor viselor, reveriilor interioare, imaginației sau reacției relaționale empatice la suferințele umane.

Ca și în cazul tuturor disertațiilor, Psy.D. Procesul de dizertație la Pacifica este intens și intens. De asemenea, este relevant din punct de vedere clinic și se bazează pe abordări clinice psihologice de adâncime, precum și pe abordări de cercetare. În cele din urmă, vedem disertația, ca și alte părți ale antrenamentului nostru, ca o călătorie semnificativă și transformatoare, care nu numai ca încearcă să contribuie la îmbunătățirea vieții oamenilor sau a comunităților, ci și să încurajeze creșterea sufletească a studenților înșiși.

În cazul în care un student îndeplinește cerința de practică / stagiu de 2.500 de ore?

Elevii din programul clinic de doctorat trebuie să acumuleze un total de 2500 de ore de experiență clinică aprobată și supravegheată. Aceste ore sunt obținute în două "niveluri" de formare: Practicum (1000 ore necesare) și stagiu (1500 de ore necesare). Ambele niveluri de pregătire sunt obținute în locații în afara campusului, cum ar fi, dar nu se limitează la clinici, spitale, centre de tratament sau alte agenții în care psihologii oferă servicii. Practica de formare este un nivel mai scăzut de formare cu supraveghere mai intensă și directivă și este obținută în al doilea, al treilea și al patrulea an de cursuri la Pacifica. Manualul de instruire clinică descrie cerințele pentru formarea clinică inițială. În timpul cursurilor pe campus, elevii participă la seminarii de practică de joi seara, menite să-și fundamenteze experiența de formare clinică în discuții în grupuri mici, conferințe de caz și supraveghere intensivă de către facultate. Spre deosebire de formarea practică, formarea în stagiu este un nivel mai ridicat de formare cu mai multă independență și responsabilitate și se realizează după ce studentul a absolvit toate cursurile și a promovat examenele cuprinzătoare. Stagiul de practică, spre deosebire de practică, este o experiență de formare sumativă și capstone, în care se exercită aptitudinile și cunoștințele obținute prin cursuri și experiențele practice. Toate activitățile de instruire descrise aici sunt coordonate și sprijinite de Biroul de Formare al Pacifica, incluzând Coordonatorul de formare și directorul de formare clinică.

Poate un student să utilizeze orele de terapie personală pentru a satisface cerința de terapie personală de 60 de ore?

Cerința de terapie personală este o parte integrantă a programului, esențială pentru dezvoltarea clinicienilor care se folosesc ca instrumente de vindecare a altora. În plus, conștientizarea personală este esențială pentru alte procese de a fi student, incluzând efectuarea unor studii de cercetare cu participanți umani sau angajarea în dialoguri clinice și științifice în domeniu care extind cunoștințele psihologice. Prin urmare, minim 60 de ore de terapie personală trebuie să fie finalizate în timp ce un student este înscris în program. Aceste ore pot fi completate în setări individuale, de grup, de cuplu sau de familie.

Prezentare generală a curriculumului

Clinical Psychology Psy.D. orele de curs se desfășoară în sesiuni de patru zile (joi seara până duminică după-amiaza) o dată pe lună, în toamnă, iarna și primăvară, pe o perioadă de patru ani. Între sesiuni de învățare, studiu și instruire continuă prin mentorat individual de la facultate, învățare îmbunătățită prin web și grupuri de sprijin pentru cohorte. Se preconizează că stagiul de doctorat va avea loc în cursul celui de-al cincilea an de formare în cadrul programului, în urma finalizării cursurilor și disertațiilor.

ARHITECTURA PENTRU ANUL

Finalizarea a 1.500 de ore de stagiu pre-doctoral în psihologia clinică - CY 980, 3 unități

Cursurile selectate pot avea componente online. Acest curriculum nu este destinat să îndeplinească toate cerințele fiecărui stat pentru licențiere în psihologia clinică. Acest curriculum poate varia în funcție de schimbarea nevoilor academice.

Primul an

Cursuri

 • Evaluarea cognitivă și intelectuală - CY 930, 3 unități
 • Evaluarea obiectivă a personalității - CY 931, 3 unități
 • Interviul clinic - CY 940, 1 unitate
 • Psihopatologie avansată I - CY 730, 2 unități
 • Practica juridică, etică și profesională - CY 832, 2 unități
 • Introducere în psihologia profundă și tradițiile științei umane - CY 819, 2 unități
 • Psihoterapia pe bază de Jungian I - CY 810, 2 unități
 • Psihoterapia psihanalitică I - CY 711, 2 unități
 • Seminar de dezvoltare profesională I - CY 755, 1 unitate
 • Seminar de dezvoltare profesională II - CY 756, 1 unitate
 • Seminar de dezvoltare profesională III - CY 757, 1 unitate
 • Statistici și cercetări cantitative și metode I - CY 950, 3 unități
 • Statistici și cercetări cantitative și metode II - CY 951, 3 unități
 • Evaluarea anuală pentru evaluarea anuală a programelor - CY 758, unități

Al doilea an

Cursuri

 • Fundamentele cognitive ale comportamentului uman - CY 837, 3 unități
 • Fundamentele biologice ale comportamentului uman - CY 735, 3 unități
 • Sexul și sexualitatea umană - CY 901, 1 unitate
 • Sexul și sexualitatea umană - CY 700, 2 unități
 • Alcoolul, dependența chimică și comportamentele dependente - CY 900, 2 unități
 • Psihoterapia bazată pe evidențe - CY 913, 2 unități
 • Psihoterapia cu populații diverse - CY 845, 2 unități
 • Abordări de abordare integrativă și interprofesională - CY 920, 1 unitate
 • Seminar de evaluare a practicii I - CY 759, 1 unitate
 • Seminar de evaluare a practicii II - CY 760, 1 unitate
 • Seminar de evaluare a practicii III - CY 761, 1 unitate
 • Proiecte și metode de cercetare calitativă - CY 952, 2 unități
 • Disertație de dezvoltare - CY 955, 2 unități
 • Teorii de măsurare psihometrică - CY 933, 3 unități
 • A doua evaluare anuală pentru progresul programului - CY 762, 0 unități

Al treilea an

Cursuri

 • Evaluarea proiectivă a personalității - CY 938, 2 unități
 • Psihopatologie avansată II - CY 731, 2 unități
 • Abordări comparative ale psihoterapiei - CY 770, 2 unități
 • Fundamentele sociale ale comportamentului uman I - CY 800, 3 unități
 • Psihologia dezvoltării I: Copilăria prin adolescență - CY 830, 2 unități
 • Sănătate mintală comunitară, politică publică și psihologie profundă - CY 825, 2 unități
 • Psihoterapia psihanalitică II - CY 712, 2 unități
 • Psihoterapia psihanalitică III - CY 715, 2 unități
 • Seminar de practică psihoterapie I - CY 763, 1 unitate
 • Psihoterapie Practicum Seminar II - CY 764, 1 unitate
 • Psihoterapie Practică Seminar III - CY 765, 1 unitate
 • Metode avansate de cercetare în psihologia clinică I - CY 956, 3 unități
 • Metode avansate de cercetare în psihologia clinică II - CY 957, 2 unități
 • Completare dizertație I - CY 958, 3 unități
 • A treia evaluare anuală pentru progresul programului - CY 766, 0 unități
 • Portofoliu complet - CY 989, 0 unități

Al patrulea an

Cursuri

 • Psihologia dezvoltării II: Adultitatea prin vârstă înaintată - CY 801, 3 unități
 • Fundamentele sociale ale comportamentului uman II: Procesele de grup - CY 802, 3 unități
 • Principiile supravegherii clinice și consultării - CY 752, 2 unități
 • Principiile psihofarmacologiei - CY 873, 3 unități
 • Abordări indigene la psihologie - CY 803, 1 unitate
 • Fundamentele afective ale comportamentului uman - CY 838, 2 unități
 • Violența și trauma - CY 834, 3 unități
 • Mindfulness și imagini în tratamentul integrativ - CY 923, 1 unitate
 • Psihoterapia psihanalitică IV - CY 716, 2 unități
 • Post-Jungian Based Psychotherapy - CY 815, 2 unități
 • Jungian-Based Psychotherapy II - CY 811, 2 unități
 • Dissertation Completion II - CY 959, 3 unități

Cerințe de absolvire

Cerințe de diplomă pentru absolvire

 1. Elevii trebuie să completeze un total de 116 unități trimestriale pentru a îndeplini cerințele de unitate pentru absolvire. Un total de 107 unități academice și un total de 9 unități pre-doctorale de stagiu.
 2. Pentru fiecare curs completat este necesar un nivel minim de "B".
 3. Trebuie să se păstreze o medie a punctului cumulativ de 3,0.
 4. Elevii trebuie să îndeplinească cerințele de participare, astfel cum au fost articulate în Manualul studenților. Elevii pot pierde doar patru clase pe tot parcursul anului universitar, și nu mai mult de 1/3 din totalul orelor de clasă.
 5. Elevii trebuie să prezinte și să apere o disertație acceptată de facultate.
 6. Elevii sunt obligați să finalizeze un minim de 1.000 de ore de practicum.
 7. Elevii trebuie să completeze 1500 de ore de stagiu.
 8. Elevilor li se cere să finalizeze 60 de ore de terapie personală.
 9. Elevii trebuie să treacă cu succes examinarea completă la sfârșitul celui de-al treilea an.
 10. Elevii trebuie să respecte toate politicile și procedurile articulate în Student, Disertație și Manuale Clinice.

Pregătirea clinică

Sunt necesare minimum 1000 de ore de practică și 1500 de ore de stagiu. Studenții vor fi plasați în practică de către directorul de formare clinică. Elevii trebuie să obțină stagiu prin intermediul unui proces de cerere competitiv. Este recomandat ca stagiile să fie finalizate într-un cadru multidisciplinar, oferind o varietate de experiențe de formare. Alegerea unui site cultural divers este încurajată. Pentru o descriere completă a tuturor cerințelor de instruire clinică, consultați ediția actuală a Manualului de instruire clinică.

Facultatea de mentorat

Fiecare student este numit un consultant de facultate pentru mentorat pe tot parcursul programului. Consultanții facultății se întâlnesc în mod regulat cu consilierii lor studenți, pentru a-și monitoriza performanțele academice, pentru a discuta interesele cercetării, a supraveghea dezvoltarea clinică, a asista la progresul disertației și a oferi sprijin personal și profesional. În timpul fazei de pregătire a disciplinelor, președintele comitetului de disertație al elevilor este desemnat să servească drept consultant al facultății pentru a ajuta elevii să integreze în mod activ aspectele academice, clinice și de disertație ale învățării lor.

Pregătirea pentru licențierea psihologică clinică

Acest curriculum ar putea să nu îndeplinească toate cerințele fiecărui stat pentru licențiere în psihologia clinică. Elevii care caută licență în California vor dobândi pregătirea doctorală acreditată la nivel regional, calificându-i să urmeze licenta ca psiholog clinic în California; totuși, deoarece cerințele se modifică, elevii sunt responsabili pentru a rămâne conștienți de reglementările curente privind licențele. Este posibil ca alți studenți să fie nevoiți să îndeplinească cerințe suplimentare de licențiere în statele lor de origine și sunt, de asemenea, responsabili de cunoașterea cerințelor aplicabile privind licențierea de stat.

Cerințe de admitere

 • Solicitanții trebuie să aducă o bază solidă în domeniul psihologiei și un interes demonstrat și aptitudin pentru studiul psihologiei adâncime, care va fi evaluat în timpul procesului de înscriere pentru candidații la nivel de licență.
 • Programul caută indivizi care sunt psihologici și dau dovadă de rezistență emoțională necesară pentru a lucra în domenii relaționale cu diverse persoane și comunități, inclusiv în cadrul comunității bazate pe setările de sănătate mintală.
 • În plus față de abilitățile avansate de scris și de bursă, candidații de succes vor fi supravegheați experiența clinică și ar manifesta un interes în relațiile dintre psihologie, umaniste, precum și științele naturale și umane.
 • Experiența psihoterapiei personale de profunzime este foarte apreciată.
 • Cerințe de aplicare:
  • Declarație personală (3-5 pagini)
  • Rezuma CV
  • Minim 10 pagini de scriere academică Eșantion și eșantion de scris suplimentar pe inconștient
  • 3 scrisori cu formularul de recomandare
  • Transcrieri oficiale - trebuie să aibă o diplomă de licență / masterat de la o instituție de învățământ superior acreditată sau aprobată de stat
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational en ... Citeste mai mult

Pacifica Graduate Institute is an accredited graduate school offering masters and doctoral degree programs framed in the traditions in depth psychology. The Institute has established an educational environment that nourishes respect for cultural diversity and individual differences, and an academic community that fosters a spirit of free and open inquiry. Students have access to an impressive array of education resources on Pacifica’s two campuses, both of which are located between the coastal foothills and the Pacific Ocean, a few miles south of Santa Barbara, California. Citește mai puţin
Carpinteria , Santa Barbara , SUA Online + 2 Mai mult Mai Puțin