Studiile de doctorat în informatică și telecomunicații

University For Information Science And Technology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Studiile de doctorat în informatică și telecomunicații

University For Information Science And Technology

Studii Doctorale în Informatică și Telecomunicații

Introducere

Schimbări în domeniul informaticii și telecomunicațiilor nu au fost niciodată mai dinamică. Noile tehnologii de informare sunt dezvoltate continuu, și transferul acestora atinge peste tot și se desfășoară pe o viteză remarcabilă. Cercetare moderne și studii în inginerie la nivel mondial, au ca o provocare majoră la dezvoltarea de noi tehnologii și metodologii, care va oferi solutii moderne în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor.

Programul de studiu pentru studii de doctorat în domeniul tehnologiei informației monitorizează în mod activ tendințelor mondiale și europene, precum și nevoile societății. Acest program se bazează pe cunoștințe științifice moderne în domeniul care permite elevilor să dobândească cercetare avansată, cunoștințe teoretice și practice și de a dezvolta abilități de cercetare, cunoștințe Inginerie și Management abilitățile.

PROGRAM REZULTATE

Programul de studiu se străduiește să pună în centrul atenției provocările viitoare ale științei informației și inginerie calculator care poate fi depășită prin actualizare continuă, care la rândul său este posibilă numai pe baza cunoștințelor științifice moderne.

Studiile de doctorat ale acestui program de studii în domeniul științei informației și telecomunicațiilor este organizat ca: program de studiu de trei ani de studii pentru full-time.

Doctorat în Informatică și Telecomunicații constă în: Caracteristicile calitative ale profilului programului de studiu pentru studii de doctorat la Universitatea sunt exprimate prin intermediul modulelor. Cursurile studiilor doctorale, care vor fi realizate cu acest program de studiu se încadrează în următoarele module: Formare în domeniul cercetării științifice, prin cursuri pentru dobândirea de cunoștințe și abilități de cercetare generice, niveluri avansate de educație prin cursuri în domeniul specific de cercetare, seminarii de doctorat , ateliere de lucru și de cercetare practici, cercetare, pregătirea și apărarea tezei de doctorat.

Vă rugăm să solicitați mai multe informatii despre burse pentru studenții străini.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Republica Macedonia - Ohrid, Municipality of Ohrid
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Republica Macedonia - Ohrid, Municipality of Ohrid
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala