Tehnologia de construire a tehnologiei phd

Generalități

Programul de descriere

Subiectele acoperite în acest domeniu de cercetare includ:

 • Clădiri cu nivel scăzut / zero de carbon
 • clădiri ecologice; Sisteme de recuperare de căldură
 • Modelarea computerelor și fizica clădirilor
 • acustică
 • iluminat
 • Transferul de căldură și fluxul în 2 faze
 • Servicii de construcție (de exemplu încălzire, refrigerare, aer condiționat)
 • Calitatea mediului înconjurător (de exemplu, confortul termic și calitatea aerului)
 • Ventilație / ventilație naturală
 • Modelare termică
 • Evaluarea post ocupație
 • biomimeticii

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element). De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Elevii sunt echipați cu instrumente suplimentare pentru analiza investigativă, inclusiv facilități de calculator (cu tot software-ul de care aveți nevoie), laboratoare de tehnologie pentru clădiri și ateliere tehnice, o suită de fabricare digitală și un atelier de modelare a modelului.

Centrul de energie regenerabilă din Marmont găzduiește laboratoare de cercetare echipate cu tehnologii, inclusiv panouri fotovoltaice, colectoare solare, tuburi luminoase, turbine eoliene și încălzitoare ale pompelor de sol. Clădirea pentru cercetare durabilă (SRB) este concepută pentru a servi ca o clădire exemplară, care demonstrează tehnicile de ultimă oră pentru construirea durabilă și responsabilă cu mediul. De asemenea, veți beneficia de utilizarea laboratorului, a biroului, a seminarului și a cazării, care au fost configurate pentru a susține o serie de strategii diferite de încălzire, răcire și ventilație. Tehnologiile integrate includ fotovoltaice (PV), colectoare termice solare, turbine eoliene, sisteme combinate de căldură și energie, tuburi luminoase, ferestre autocurătoare și sisteme de colectare a apei de ploaie.

Proiectul Creative Energy Home este o prezentare inovatoare, de ultimă oră, de înaltă eficiență energetică a viitorului. Proiectul își propune să stimuleze ideile de design durabile și să promoveze noi modalități de a oferi locuințe accesibile, durabile din punct de vedere ecologic, care sunt inovatoare în proiectarea acestora. Mai multe companii internaționale, printre care EoN, BASF și Tarmac, au finanțat proiectul.

Facilitățile pentru atelier includ o facilitate de modelare și o suită de fabricare digitală cu router 3D, imprimantă 3D și cutter cu laser.

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori. De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților care sunt disponibili dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile.

Toți doctoranții sunt înscriși la Programul de pregătire a ingineriei din cadrul Facultății de Inginerie, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare. Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare.

Facultatea are legături excelente cu industria și vă va asigura dezvoltarea abilităților transferabile care vor fi de folos într-o varietate de cariere. Veți avea, de asemenea, acces la Programul de Dezvoltare a Cercetătorilor din Scoala Postuniversitară.

Cerințe de intrare

 • Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalent internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant
 • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin