Citește Descrierea Oficială

Domeniile acoperite includ:

 • Sisteme combinate de energie termică
 • Tehnologii de răcire
 • Cicluri de putere termică
 • stocare a energiei
 • Eco-orașe / orașe inteligente
 • Materiale de construcție durabile
 • Vehicule, transport și controlul poluării
 • Sisteme termice fotovoltaice; Sisteme de energie solară (de exemplu, răcire cu energie solară); energie eoliana
 • Sisteme solare de desalinizare a apei
 • Gestionarea și eliminarea durabilă a deșeurilor
 • Combustibili fosili și tehnologii de captare a carbonului

Acest curs necesită un nivel 2: 1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau mai sus într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element).

De obicei, este finalizată pe o perioadă de aproximativ trei ani.

Facilități

Veți avea acces la facilități de calcul, complete cu software-ul de care aveți nevoie, laboratoare de tehnologie pentru clădiri și atelier tehnic, suita de fabricare digitală și atelier de modelare a modelului vă va oferi instrumente suplimentare pentru analiza investigativă.

Centrul Marmont pentru Energii Regenerabile conține laboratoare de cercetare care sunt echipate cu o varietate de tehnologii, inclusiv panouri fotovoltaice, colectoare solare, tuburi luminoase, turbine eoliene și pompe de căldură de la sol. Clădirea pentru cercetare durabilă (SRB) este concepută pentru a servi ca o clădire exemplară, care demonstrează tehnicile de ultimă oră pentru o construcție durabilă responsabilă din punct de vedere al mediului.

Clădirea oferă spații de lucru în laborator, birouri și seminarii, iar spațiile au fost configurate pentru a susține o serie de strategii diferite de încălzire, răcire și ventilație. Tehnologiile integrate includ fotovoltaice (PV), colectoare solare termice, turbine eoliene, sisteme combinate de căldură și energie, tuburi luminoase, ferestre de autocurățire și sisteme de colectare a apelor pluviale.

Proiectul Creative Energy Homes este o prezentare a unor case inovatoare, de ultimă generație, eficiente din punct de vedere energetic, ale viitorului. Șase case construite pe campusul Universității Park vor fi proiectate pentru diferite grade de inovare și flexibilitate pentru a permite testarea diferitelor aspecte ale metodelor moderne de construcție. Proiectul își propune să stimuleze ideile de design durabile și să promoveze noi modalități de a oferi locuințe accesibile și durabile din punct de vedere ecologic, care să fie inovatoare în proiectarea lor.

Mai multe companii internaționale, printre care EOn, BASF și Tarmac, au finanțat proiectul. Centrul de Educație Ecologică (CEE) - studio de design - este un complex de trei aripi cu un singur nivel și un bloc cu două etaje, cu o curte în centru. Proiectarea CEE abordează aspecte practice, inclusiv durabilitate, întreținere redusă și consum redus de energie. Acoperișul este integrat cu PV de 18 kWp.

Facilitățile atelierului facultății includ o facilitate de modelare și o suită de fabricare digitală cu router 3D, imprimantă 3D și cutter cu laser.

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori.

De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților care sunt disponibili dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile. Toți doctoranții sunt înscriși la Programul de pregătire a ingineriei din cadrul Facultății de Inginerie, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare.

Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării în domeniul cercetării postuniversitare. Facultatea are legături excelente cu industria și vă va asigura dezvoltarea abilităților transferabile care vor fi de folos într-o varietate de cariere. Veți avea, de asemenea, acces la Programul de Dezvoltare a Cercetătorilor din Scoala Postuniversitară.

Cerințe de intrare

 • Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalent internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant
 • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)
Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la The University of Nottingham - Faculty of Engineering »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Dec. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
4,350 GBP
Taxele din UK / UE de 4.300 de lire sterline; Taxe internaționale: 21.060 lire sterline
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Dec. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Iulie 2020
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Dec. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Iulie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date