Tehnologie alimentară, doctorat
Shakarim University
Informatie cheie
Locația campusului
Semey, Kazahstan
Limbi Străine
Rusă,
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Introducere
Programul educațional Tehnologia produselor alimentare are drept scop formarea personalului înalt calificat, competitiv, îmbunătățirea calității cunoștințelor, formarea unui sistem pe mai multe niveluri de activități de cercetare care să răspundă nevoilor urgente ale educației și științei moderne, personalitatea dezvoltată armonios a unui specialist în domeniul organizării și utilizării eficiente a tehnologiilor alimentare moderne și angajarea în activități de management, care este una dintre sarcinile urgente din Republica Kazahstan. Unicitatea EP "Tehnologia produselor alimentare" numeroase evoluții științifice proprii în sectorul cărnii și al produselor lactate oferă o bază fiabilă pentru formarea noilor generații de specialiști.
Activitate:
directorul organizației;
Director adjunct al organizației pentru lucrări științifice;
inginerul șef al organizației;
Secretar științific;
Șef al laboratorului de cercetare al industriei alimentare;
șeful și specialistul principal în institute de cercetare, centre de cercetare științifică, unități de producție alimentară, secții structurale ale Ministerului Agriculturii;
profesor la instituții de învățământ superior și secundar de profil alimentar;
un specialist în formațiuni agricole de diferite forme de proprietate, instituții de producție cu profil agricol, terenuri și comitete teritoriale;
un expert în proiecte.