Tehnologii eficiente de energie fosilă

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Tehnologii eficiente de energie fosilă

The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Centrul de doctorat pentru inginerie, cu sediul la Universitatea din Nottingham, a fost înființat în parteneriat cu consorțiul energetic Midlands - care cuprinde universitățile din Nottingham, Loughborough și Birmingham - și un număr de lideri din sectorul energetic.

Oferă inginerilor de cercetare șansa de a se pregăti ca experți din industrie gata să implementeze noi tehnologii super-eficiente de generare a energiei electrice, utilizând energia fosilă cu emisii aproape zero, prin captarea carbonului. Ei au acces la facilități de cercetare de primă clasă la universitățile partenere și au spații de birouri dedicate.

Programul de doctorat de patru ani echipează inginerii de cercetare cu cunoștințele și expertiza pentru a efectua cercetări de vârf și a lucra în cadrul echipelor multidisciplinare cu înaltă calificare. Acesta cuprinde module de bază și opționale predate în:

  • Aspecte tehnice avansate de specialitate privind producerea de energie electrică și captarea și stocarea materialelor
  • Subiecte contextuale și de management, concentrându-se asupra aspectelor societale, culturale, etice, politice și mondiale mai generale legate de producerea de energie
  • Pregătirea profesională și a competențelor de cercetare

Acest curs necesită un nivel 2.1 sau echivalent internațional și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant și un nivel IELTS 6.0 (5.5 în fiecare element).

Școlile de vară anuale, în Marea Britanie și China, prezintă oportunități unice de a afla mai multe despre provocările legate de satisfacerea cererilor de energie la nivel mondial în creștere. Inginerii din domeniul ingineriei completează, de asemenea, proiecte de cercetare cu partenerii industriali ai Centrului și au oportunități de a-și publica cercetările și de a-și prezenta concluziile la conferințe corespunzătoare.

Inginerii de cercetare se înregistrează la una dintre cele trei universități, dar petrec majoritatea timpului la compania lor gazdă de la sfârșitul primului an pentru a realiza elementul proiectului de cercetare al programului.

Facilități

Obiectivul principal al Centrului pentru tehnologii eficiente din domeniul energiei fosile este de a crea lideri de cercetare pentru a aborda provocările majore naționale și internaționale în următorii 15 ani în implementarea noii centrale electrice pentru a genera mai eficient energie electrică utilizând energia fosilă cu emisii aproape zero. Aceste provocări implică demonstrarea cu succes a capturilor de CO2 și a tehnologiilor de reducere a emisiilor de CO2, în general, din utilizarea cărbunelui, inclusiv producția de fier și producția de combustibil fără fum.

Caracteristicile distinctive ale unui doctorat inginer (EngD) sunt durata sa de patru ani, o bursă mai mare decât doctorii obișnuiți și cerința ca cea mai mare parte a timpului (aproximativ trei ani) să fie cheltuită pentru a efectua cercetări în industrie.

Sprijin de cercetare

Sprijinul pentru studenții postuniversitari este coordonat prin intermediul Biroului de Cercetare al Facultății. Fiecare doctorand va avea un supervizor universitar principal și cel puțin un supraveghetor suplimentar. Se vor organiza întâlniri regulate de supraveghere formală, de obicei o dată pe lună, cu unul sau ambii supraveghetori. De asemenea, oferim consultanți universitari postuniversitari și reprezentanți PGR ai studenților care sunt disponibili dacă aveți o întrebare despre procedurile legate de studiul de cercetare, sunteți preocupați de progresul dvs. sau de facilitățile disponibile.

Toți doctoranții sunt înscriși la Programul de pregătire a ingineriei din cadrul Facultății de Inginerie, acesta fiind un program structurat de instruire bazat pe cadre externe formale, cum ar fi Declarația privind competențele comune, Cadrul de dezvoltare a cercetării (RDF) și orientările Consiliului de cercetare. Consiliul de Inginerie și Cercetare Științifică (EPSRC) a recunoscut programul nostru de facultate ca fiind un standard de vârf al dezvoltării și formării de cercetare postuniversitară.

Facultatea are legături excelente cu industria și vă va asigura dezvoltarea abilităților transferabile care vor fi de folos într-o varietate de cariere. Veți avea, de asemenea, acces la Programul de Dezvoltare a Cercetătorilor din Scoala Postuniversitară.

Cerințe de intrare

  • Cerințe de intrare: 2.1 (sau echivalent internațional) și / sau un master la nivel de merit sau superior într-un subiect relevant
  • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în fiecare element)
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare November 2, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Aug. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,300 GBP
Taxele din UK / UE de 4.300 de lire sterline; Taxe internaționale: 21.060 lire sterline
Locations
Regatul Unit - Nottingham, England
Data începerii : Aug. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Aug. 2019
Regatul Unit - Nottingham, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala