Keystone logo
Canada

Cele mai bune universități pentru Doctorat Programe în Canada 2023

Numărul de instituții: 295
  • Kitchener, Canada
  • Waterloo, Canada
  • + 6 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 Mai mult

  Unirea Eurocentres și Bayswater reprezintă o nouă eră în educația internațională. Experiența noastră colectivă reprezintă o putere în sectorul educației internaționale de astăzi. Suntem pasionați de comunitățile în creștere de gânditori și exploratori globali, în țară și în străinătate – indiferent de povestea lor. Am înființat Bayswater Education pentru că ne dorim ca tinerii din toate categoriile sociale să se bucure de a descoperi noi culturi, de a explora noi arome și de a învăța ce există acolo. Ne gândim la ei ca la spirite globale, ca noi înșine.

  • Guelph, Canada
  • Ridgetown, Canada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bordeaux, Franţa
  • Lyon, Franţa
  • + 5 Mai mult

  De la înființarea sa în 1993, ESMA a oferit training în ciclul CG Animation & FX, care a evoluat constant în strânsă colaborare cu profesioniștii în animație care ne susțin în fiecare an. Acest program de formare, echivalent cu un nivel francez Bac + 5 (RNCP nivel 7), este acum recunoscut internațional de lumea profesională și este susținut de cele mai mari nume din animație. Descoperiți acest curs oferit în campusurile noastre Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes și Toulouse, precum și în Montreal, Canada. Versiunea în limba engleză a cursului este disponibilă în campusurile Lyon și Montpellier.

  • Lac la Biche, Canada
  • Boyle, Canada
  • + 4 Mai mult

  Explorați posibilități și oportunități nesfârșite studiind în frumoasa nord-est a Albertei, Canada. Cu o abundență de lacuri frumoase, păduri boreale și o abundență de faună și floră, acest cadru natural asemănător unui parc este o experiență care vă va lăsa cu siguranță o impresie de durată. Fiecare dintre campusurile noastre este situat în orașe unice, cu povești uimitoare și istorii bogate și diverse care așteaptă să fie explorate.

  • Toronto, Canada

  Școala de Studii Continue a Universității din Toronto (UofT SCS) sprijină cursanții adulți cu cursuri fără diplomă concepute de experți, susținute în clasă și online, de către instructori experți care sunt lideri recunoscuți în domeniile lor. Ca parte integrantă a universității, SCS este alimentat de vitalitatea intelectuală a UofT și de standardele înalte pentru predare și învățare.

  • Madison, Statele Unite ale Americii
  • Teaneck, Statele Unite ale Americii
  • + 3 Mai mult

  Cea mai mare universitate privată din New Jersey, FDU este o instituție non-profit, non-sectară, multicampus. Fondată în 1942, FDU a obținut statutul de patru ani în 1948 și aprobarea ca universitate în 1956. Universitatea oferă peste 100 de programe de licență și studii superioare, inclusiv programe de doctorat în farmacie, practică de asistență medicală, psihologie clinică și psihologie școlară; și o școală de afaceri acreditată de AACSB. Programele de studii sunt oferite în două campusuri din New Jersey și în două locații FDU din afara SUA: Wroxton College, în Oxfordshire, în Anglia, și Vancouver Campus, în British Columbia, Canada.

  • Olds, Canada

  De la începuturile sale ca școală de agricultură și economie casnică, Olds College și-a extins oferta de programe și a crescut pentru a oferi mai multe programe axate pe carieră de-a lungul anilor. Cursurile de gătit și cusut s-au transformat în renumitul nostru program de modă, cursurile de mașini au crescut pentru a deveni programe de mecanică agricolă și grea și abilități agricole, așa cum au evoluat în programele noastre de management al agriculturii și horticultură.

  • Winnipeg, Canada

  Situat în Winnipeg, Manitoba, Canada, Colegiul Universitar Booth este o instituție creștină care își are rădăcinile în istoria de 156 de ani a Armatei Salvării în satisfacerea nevoilor celor mai vulnerabili din societate. Profund angajați în justiția socială, îmbinăm credința creștină și erudiția riguroasă cu pasiunea pentru slujire. Abordarea noastră asupra învățării este ancorată în excelența academică și se bazează pe o viziune a speranței, justiției sociale și milei pentru toți.

  • Paris, Franţa
  • Montreal, Canada

  Creat în 1972 de mari jucători imobiliari, Grupul ESPI – înființat cu statut asociativ (Legea din 1901) – este o instituție privată de învățământ superior ale cărei calificări sunt recunoscute de nivelul 6 de stat (Bac+3) și nivelul 7 (Bac+5). ), sau diplome școlare, și înscrise în Directoratul Național al Atestărilor Profesionale (RNCP), cu un ciclu de licență și un ciclu de master profesional (6 specializări). 50 de ani de existență au permis Grupului să prindă rădăcini în toate afacerile imobiliare. Astăzi, studenții noștri sunt răspândiți în campusurile din Paris, Nantes, Marsilia, Bordeaux, Lyon și Montpellier.

  • Toronto, Canada

  Fondată în 1889, Osgoode Hall Law School este una dintre cele mai mari și mai respectate școli de drept din Canada. Facultatea de Drept Osgoode Hall are o lungă tradiție de a fi în centrul cercetării și gândirii juridice influente și inovatoare. După ce a antrenat unele dintre cele mai strălucite minți juridice, Osgoode continuă să se mândrească cu excelența sa academică și viziunea sa progresivă pentru profesia de avocat. Fostii absolvenți ai Osgoode includ avocați în exercițiu și oameni de știință în drept, lideri de afaceri și legislatori, activiști sociali și judecători de la Curtea Supremă. Aplicându-și talentele juridice într-o gamă largă de roluri și organizații, ei împărtășesc o moștenire mândră rezumată în motto-ul istoric al școlii noastre: Prin lege către justiție.

  • London, Canada

  Fondat în 1954, King's University College de la Western University este un colegiu universitar catolic de arte liberale afiliat cu o mare universitate de clasă mondială. Studenții lui King se bucură de „Cel mai bun din ambele lumi” – învățând în clase mici conduse de profesori remarcabili într-un campus mic și frumos, în timp ce se bucură de experiențele de a fi parte dintr-o universitate cuprinzătoare. Studenții lui King au acces complet la toate facilitățile și serviciile de la Universitatea de Vest și absolvă cu o diplomă occidentală.

  • Montreal, Canada

  La Kensley College , credem cu fermitate că educația este singura cheie pentru a deschide ușile unor oportunități incredibile. Ne străduim să oferim fiecărui student șansa de a-și realiza visele și de a domni în viitorul lor. De-a lungul anilor, am crezut în rădăcinile noastre pentru a defini pasiunea elevului!

  • Toronto, Canada

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Montreal, Canada

  Musitechnic a fost fondată în 1987 la Montreal de Gilles Valiquette, un cunoscut muzician, compozitor și compozitor. Era convins că tehnologia (în special computerele) va deveni piesa centrală a producției audio și a industriei muzicale, până la crearea primei diplome recunoscute de Ministerul Educației și Învățământului Superior dedicată în întregime designului sonor asistat de computer. Acest lucru a fost cu mult înainte ca toată lumea să știe ce este un mouse de computer, un MP3 sau chiar internetul.