Keystone logo
Emiratele Arabe Unite

Cele mai bune universități pentru Doctorat Programe în Emiratele Arabe Unite 2023

Numărul de instituții: 107
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Câștigă-ți diploma de master de la Universitatea Harrisburg, la frumoasa noastră locație din Dubai, livrată într-un format combinat convenabil cu practică integrală, care include o sesiune obligatorie la fața locului de 3 sâmbătă pe semestru. În restul timpului, veți interacționa online cu profesorii și colegii de clasă. De asemenea, veți participa la o experiență de practică care vă permite să aplicați ceea ce învățați la clasă la formarea profesională din lumea reală.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Ţările de Jos
  • + 8 Mai mult

  IE University este o universitate internațională de top din Spania, cu campusuri în Madrid și Segovia. Recunoscută ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din lume, IE formează lideri care conduc inovarea și schimbarea în organizații, oferind un mediu de învățare în care tehnologiile și diversitatea joacă un rol cheie în promovarea viziunii globale, a mentalității antreprenoriale și a unei abordări umaniste.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) din Dubai este una dintre cele mai importante școli de management al afacerilor din domeniul ospitalității și o parte integrantă a companiei globale de hoteluri de lux, Jumeirah Group. Este un furnizor de top de educație în domeniul ospitalității la nivel universitar și oferă o diplomă de licență concepută pentru a dezvolta viitori lideri în domeniul ospitalității. Gradul este pe deplin acreditat de Ministerul Învățământului Superior din Emiratele Arabe Unite, Institutul de Ospitalitate din Regatul Unit și THE-ICE (Centrul Internațional de Excelență în Educație în Turism și Ospitalitate) din Australia. EAHM a fost clasat pe locul 1 în clasamentele QS pentru subiecte pentru ospitalitate și agrement în regiunea Orientului Mijlociu și Africa și pe locul 13 la nivel mondial pentru anul 2023, una dintre primele 10 universități care au studiat managementul hotelier în 2023 de educations.com și clasamentul pe locul 1 pe i-Graduate Student Satisfaction Global Index 2022 de THE-ICE.

  • Paris, Franţa
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 1 Mai mult

  Fondată în 1970, Université Paris Pantheon-Assas este moștenitorul „La Sorbonne”, fosta Facultate de Droit et de Sciences Economiques din Paris din secolul al XIII-lea. Universitatea este recunoscută la nivel național și internațional ca fiind cea mai importantă universitate franceză în drept, angajată să asigure cel mai înalt nivel de excelență, în ceea ce privește toate domeniile dreptului.

  • Boston, Statele Unite ale Americii
  • San Francisco, Statele Unite ale Americii
  • + 4 Mai mult

  Mai mult decât o școală de afaceri non-profit, Hult este o comunitate multiculturală dinamică care educă, inspiră și conectează unii dintre cei mai avansați talente de afaceri din lume. Schimbăm abordarea tradițională a educației, folosind experiențe de învățare prin practică pentru a transforma setul de abilități ale studenților din momentul în care ni se alătură, în cel al unui om de afaceri excepțional, din momentul în care absolvă.

  • North Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite

  Northwood University , Centrul Internațional de Program (IPC) - Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite este parte a grupului multinațional de instituții Knowledgucate, cu sediul în Emiratele Arabe Unite. Knowledgucate deține și operează un lanț de școli de joacă, școli K-12, colegii preuniversitare, colegii de licență și postuniversitare, precum și o universitate din India. De asemenea, deține și operează instituții de învățământ din Emiratele Arabe Unite și Regatul Unit, pe lângă faptul că oferă programe în spațiul Online.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Canadian University Dubai (CUD) oferă programe de licență și studii superioare bazate pe un curriculum internațional de vârf. Situat în cartierul de afaceri vibrant al orașului, CUD oferă studenților oportunitatea unică de a obține o educație canadiană de primă clasă, în timp ce experimentează stilul de viață dinamic din Dubai, Emiratele Arabe Unite.

  • Jumeirah, Emiratele Arabe Unite
  • Guadalajara, Mexic
  • + 1 Mai mult

  O școală de film profesionistă, acreditată, cu un spirit independent, Raindance predă deopotrivă cineaști începători și experimentați din 1992. Etosul nostru este axat pe independență, iar cursurile noastre sunt concepute pentru ca tu să-ți dezvolți abilitățile în felul tău, în stilul tău.

  • Al Jazirah Al Hamra, Emiratele Arabe Unite
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 8 Mai mult

  Ascencia Business School oferă studenților posibilitatea de a studia programe universitare internaționale în timp ce locuiesc în Emiratele Arabe Unite. Scopul nostru principal este de a oferi tuturor studenților noștri o educație de calitate, rentabilă și ne mândrim cu menținerea celor mai înalte standarde academice. Ascencia Business School are o bună înțelegere a pieței locale și o cantitate imensă de experiență în gestionarea educației din 2006. Am explorat piața din Orientul Mijlociu și am găsit modalități de a comercializa cu succes programul complet acreditat, aprobat și recunoscut. Cursurile noastre sunt oferite de lectori calificați occidentali care își desfășoară doctoratul și provin de la cadre universitare și care au experiență industrială relevantă.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, Emiratele Arabe Unite
  • + 3 Mai mult

  Texila American University dezvoltă minți minunate în domeniul medicinei de mai bine de un deceniu. Reprezentați printr-o tradiție de inovație și cercetare, depărtăm noi baze, împingem granițele cunoașterii și facem un impact asupra vieții studenților noștri. Dorim să continuăm această tradiție pentru un viitor care să ne definească munca și recunoașterea pe scena internațională.

  • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

  Khalifa University rang internațional este singura universitate din Emiratele Arabe Unite cu programe de cercetare și academice care abordează întreaga gamă de provocări strategice, științifice și industriale cu care se confruntă transformarea economiei de cunoștințe a UAE și lumea noastră în evoluție rapidă. Facultatea sa de clasă mondială și facilitățile de cercetare de ultimă generație oferă o experiență de învățare inegalabilă studenților din Emiratele Arabe Unite și din străinătate. Universitatea reunește cei mai buni în știință, inginerie și medicină din Emiratele Arabe Unite, pentru a oferi diplome specializate care pot lua absolvenți promițători de liceu până la titularii de doctorat.

  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  MDX Dubai este primul campus de peste mări al renumitei universități Middlesex cu sediul în Londra (Marea Britanie). Campusul a fost deschis în 2005 și are peste 3.800 de studenți care studiază din peste 118 naționalități. O universitate britanică de talie mondială cu un rating de 5 stele de la Dubai Knowledge and Human Development Authority, MDX Dubai este una dintre instituțiile de top care oferă o educație de calitate în Marea Britanie în Emiratele Arabe Unite.

  • Ras Al-Khaimah, Emiratele Arabe Unite

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah fost înființată pentru prima dată în 2008 și este autorizată de Guvernul Ras Al Khaimah. Oferim programe de licență și postuniversitare în mai multe discipline.

  • Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

  Universitatea de Inteligență Artificială Mohamed bin Zayed (MBZUAI) din Abu Dhabi, este o instituție academică la nivel de absolvenți, bazată pe cercetare, care oferă programe de specialitate specializate pentru studenți locali și internaționali în domeniul Inteligenței artificiale. MBZUAI își propune să sprijine avansarea cercetării științifice, dezvoltării, transferului și utilizării inteligenței artificiale prin introducerea MSc și doctorat. programe care permit studenților să își îndeplinească potențialul intelectual într-un mediu de ultimă generație. Scopul MBZUAI este de a atinge excelența academică și de cercetare la nivel local, regional și internațional, ajutându-i pe studenții să reușească în cariera lor și să utilizeze cunoștințele dobândite pentru a face față uneia dintre cele mai mari provocări ale timpului nostru.

  • Academic City, Emiratele Arabe Unite

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...