Keystone logo

Cele mai bune universități pentru Doctorat Programe în Grecia 2023

Numărul de instituții: 40
  • Athens

  Moștenirea de 147 de ani a excelenței academice a Colegiului și locația sa în Atena oferă studenților beneficiul impresionant și singular de a studia într-un laborator viu care face legătura între realitățile antice și contemporane ale Greciei cu acreditarea NECHE. Oferă diplome absolvenților de diplomă cu acreditările altor instituții NECHE, inclusiv Amherst, Brown, Boston College, MIT și Harvard. The American College of Greece este, de asemenea, aprobat de The Open University (OU) ca o organizație adecvată pentru a oferi programe de învățământ superior care duc la premii validate de Open University, oferind studenților de la Licență cea mai bună experiență de învățare, acordând în același timp absolvenților cele mai puternice acreditări de absolvire.

  • Thessaloniki

  În ultimii ani, Școala de Jurnalism și Comunicații de masă a fost în mod repetat printre primele 50 de școli de media/comunicații din Europa și este membru al Asociației Europene de Predare a Jurnalismului (EJTA). Situată pe strada Egnatia nr. 46, în afara Campusului Universitar, Școala ocupă o clădire neoclasică cu șase etaje în centrul orașului. Populația actuală de studenți a școlii include aproape 700 de studenți, 64 de absolvenți și 57 de doctoranzi. În plus, în fiecare an, Școala primește în medie 15 studenți Erasmus, în timp ce, în același timp, formează zeci de profesioniști la mijlocul carierei printr-o gamă largă de programe special concepute de învățare pe tot parcursul vieții.

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Scopul acestui program este de a oferi studenților abilități de specialitate în arheologie și caracterizare analitică a materialelor din preistorie (megalitică) până în epoca clasică (greacă și romană). Studiul și conservarea materialelor patrimoniului cultural este o zonă de cercetare cu o puternică conotație multidisciplinară și necesită abilități care se întind în domeniile de cercetare umaniste și științifice. ARCHMAT oferă o platformă comună, integrată, pentru studenții excelenți care provin fie din medii educaționale științifice, fie din științe umaniste, pentru a înțelege metodele științifice avansate utilizate pentru investigarea materialelor arheologice și își propune să formeze experți profesioniști de înaltă specializare în domeniul emergent al arheometriei, adică științe fizico-chimice aplicate. la studiul materialelor Patrimoniului Arheologic şi Cultural.

  • Athens

  Webster Athens aduce cele mai bune educații americane în Grecia. Suntem singurul campus complet acreditat (academic și financiar) al unei universități americane din Grecia. Luați-vă educația în străinătate și participați la programele noastre provocatoare și la cerere construite pentru a oferi flexibilitatea și comoditatea necesare pentru a reuși în lumea de astăzi.

  • Berlin
  • Hamburg
  • Paris
  • + 1 Mai mult

  BSBI este dedicat instruirii studenților pentru a modela în mod eficient viitorul și a deveni lideri de mâine într-o lume în continuă schimbare de afaceri. Având în esență întreprinderea și succesul, BSBI oferă programe relevante pentru industrie, care se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice de afaceri necesare pentru a vă asigura succesul profesional. O școală internațională de afaceri care oferă excelență academică situată în inima Berlinului, Germania.

  • New York
  • Athens
  • Bucharest
  • + 10 Mai mult

  Unicaf este o organizație educațională globală cu sediul în Europa, care oferă burse pentru candidații eligibili pentru a urma studii universitare cu universitățile partenere, în prezent Universitatea din Suffolk (Marea Britanie), Universitatea John Moores din Liverpool (Marea Britanie), Universitatea din South Wales (Marea Britanie) , Universitatea din California, Extensia Riverside (SUA) și Universitatea Unicaf cu mai multe campusuri (Africa).

  • Athens

  New York College este o organizație educațională multinațională în creștere rapidă în Europa, cu 32 de ani de prezență academică. Fondată la Atena în 1989 în colaborare cu Universitatea de Stat din New York, cea mai mare universitate din SUA are astăzi o prezență dinamică în 2 țări cu 3 instituții de învățământ universitar în Atena, Salonic și Praga.

  • Tripoli

  University of Peloponnese este o universitate modernă, multidisciplinară, regională și multi-campus, înființată în 2000, și-a acceptat primii studenți în 2002. Dezvoltată în cele cinci capitale ale prefecturilor din regiunea Peloponezului (Tripolis, Corint, Nafplion, Sparta, Kalamata) și Patra, cuprinde 9 școli și 22 de departamente. Oferă studii în toate ciclurile de învățare: licență, postuniversitar și doctorat, precum și învățare pe tot parcursul vieții, cu mai mult de 20.000 de studenți (primul, al doilea și al treilea ciclu de studii).

  • Thessaloniki

  Ca instituție de învățământ superior, Perrotis College oferă programe de diplomă care sunt atât bazate pe cercetare, cât și orientate practic și care răspund preocupărilor sociale, economice și de mediu ale publicului. Perrotis College , ca divizie a American Farm School, promovează șanse egale pentru toți studenții și angajații, precum și pentru toți solicitanții de admitere sau funcții de angajați, indiferent de rasă, religie, sex sau etnie.

  • Athens

  Misiunea ATINER este de a acționa ca un forum în care academicienii și cercetătorii din întreaga lume se pot întâlni pentru a face schimb de idei cu privire la cercetarea lor și a discuta despre evoluțiile viitoare din disciplinele lor. Homer (acum 3000 de ani) a fost primul care a convocat astfel de întâlniri simpozioane, un cuvânt care astăzi este folosit de multe limbi pentru a descrie întâlnirile academice. În Atena clasică a secolului al V-lea î.Hr., astfel de întâlniri academice au atins colofonul lor de glorie, în special cele cu participarea lui Socrate. Eroarea epică a Simpozionului lui Platon poate fi considerată arhiva (lucrările de carte) a uneia dintre multele astfel de întâlniri academice.

  • Athens

  Colegiul privat Institution d'Etudes Francophones (IdEF) și-a început activitatea în 1995 în colaborare cu Universitatea Publică Franceză Sorbonne Paris Nord, cu scopul de a oferi programele universitare universitare și postuniversitare din Paris 13 în Grecia. Studenții IdEF sunt în mod normal studenți înscriși la Universitatea Sorbona Paris Nord, au același statut de student și primesc aceeași educație ca și studenții care studiază la Paris.

  • Athens

  Ne-am angajat să oferim studenților noștri cunoștințele, abilitățile și experiența de învățare necesare, care îi vor ajuta să-și atingă cel mai mare potențial, pentru a se adapta și a se adapta la o societate și o piață a muncii diverse și mereu în schimbare. Suntem dedicați creării unui mediu de învățare provocator, care încurajează cultivarea unei mentalități antreprenoriale în rândul studenților noștri, lărgind astfel orizonturile lor și îmbunătățind perspectivele lor de carieră. La IST, accentul se pune pe studenți!

  • Zografou

  Fondată în 1837, aproape alături de statul grec modern, NTUA este cea mai veche universitate tehnică din Grecia. Înființată inițial printr-un decret regal „cu privire la educația arhitecturală”, era o școală tehnică care funcționa în zilele de duminică și de sărbători, care oferea instruire celor care doreau să stăpânească arhitectura. Deși, într-o locație îndepărtată, a atras în curând mulți studenți. Popularitatea sa duce la extinderea cursurilor și până în primăvara anului 1840 la funcționarea unei școli obișnuite de zi împreună cu omologul duminical. A fost apoi mutat în propria clădire de pe strada Pireu. Eforturile comune ale studenților și instructorilor au contribuit la creșterea continuă și la revizuirea standardelor.

  • Chalandri

  Școala de afaceri Strathclyde oferă programe postuniversitare în centre internaționale din 1988. Grecia găzduiește unul dintre cele opt centre internaționale din Strathclyde și noi oferim programul nostru de MBA aici din 1996.

  • Corfu

  Ionian University fost înființată în 1984, în același an ca Universitatea din Tesalia și Universitatea din Marea Egee. Universitatea cuprinde cinci facultăți și douăsprezece departamente. Sediul său este în Corfu, cu unități universitare în Lefkada, Kefalonia și Zakynthos.