Keystone logo
Japonia

Cele mai bune universități pentru Doctorat Programe în Japonia 2024

Numărul de instituții: 3
  • Inzai, Japonia

  Suntem prima universitate evanghelică din Japonia; singura instituție evanghelică acreditată de Ministerul Japonez al Educației, Culturii, Sportului, Științei și Tehnologiei (MEXT), acreditare recunoscută în întreaga lume. Oferim o diplomă de licență în teologie pentru studenții din programul nostru ACTS.

  • Bunkyo City, Japonia

  Ochanomizu University fost înființată la 29 noiembrie 1875, ca Școala normală pentru femei din Tokyo, prima instituție de învățământ superior pentru femei din Japonia. În cei peste 143 de ani de când universitatea a creat o nouă cale în educație pentru femei. Chiar și atunci când femeilor le era greu să joace un rol major în forța de muncă, mulți absolvenți ai acestei universități urmăreau cariere și au devenit performanți puternici într-o varietate de domenii, inclusiv cercetare academică, educație, industrie, guvern și mass-media.

  • Bunkyo City, Japonia
  • Hachioji, Japonia

  Takushoku University este o universitate internațională cu o istorie și o tradiție bogate, care a fost înființată în 1900, cu angajamentul de a cultiva persoane globale capabile să contribuie la Asia și la lume.