Keystone logo
Letonia

Cele mai bune universități pentru Doctorat Programe în Letonia 2023

Numărul de instituții: 9
  • Liepāja, Letonia

  Alegeți să studiați la Liepaja University - este cheia dezvoltării dvs.!

  • Riga, Letonia

  Universitatea din Letonia a fost fondată în 1919 și în prezent, cu cei peste 14 000 de studenți, 13 facultăți și peste 20 de institute de cercetare și centre de studii independente, este una dintre cele mai mari universități de cercetare cuprinzătoare și de vârf din Țările Baltice. Universitatea oferă peste 130 de programe de studii academice și profesionale acreditate de stat.

  • Riga, Letonia

  EKA este situat în Riga, Str. Lomonosova. 1, clădirea 5 - strada poartă numele marelui om de știință a cărui activitate combina tradiții creative, academice și profesionale. Clădirea în care se află astăzi EKA a fost construită în 1909. Acum clădirea este complet renovată, iar echipamentele sale tehnice sunt pe deplin conforme cu standardele instituțiilor de învățământ superior din Europa.

  • Riga, Letonia

  Turiba University este cea mai mare universitate privată din Țările Baltice, specializată în educație pentru afaceri și turism. Universitatea oferă educație în domeniile Afaceri, Turism, Comunicare, Logistică și IT. Turiba a primit recunoașterea angajatorilor și s-a clasat în poziția de top a celor mai recunoscute universități. 99,61% dintre absolvenți sunt angajați - este cea mai mare rată de ocupare a forței de muncă din universitățile letone, în plus, peste 80% studenți lucrează în timpul studiilor.

  • Riga, Letonia

  Institutul de Stat de Cultură Fizică din Letonia (LVFKI) și-a început activitatea la 1 ianuarie 1946 prin decizia Consiliului Comisarilor Poporului LSSR.

  • Jelgava, Letonia

  Universitatea de Științe și Tehnologii ale Vieții din Letonia este o instituție de învățământ superior și știință din Republica Letonia, unde se desfășoară cercetări științifice, precum și programe de studii academice și profesionale.

  • Ventspils, Letonia

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) a fost înființată în 1997 ca universitate de stat și instituție științifică autonomă. Activitatea sa de bază este de a desfășura cercetări științifice și de a implementa programe de studii academice și profesionale.

  • Rēzekne, Letonia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Letonia

  TSI este o universitate tehnică modernă și dinamică de științe aplicate, situată în Riga, Letonia, care oferă educație de înaltă calitate în letonă și engleză, cu accent pe cercetarea aplicată. Letonia este situată în nord-estul Europei, cu o coastă de-a lungul Mării Baltice, cu capitala Riga, una dintre metropolele europene cu viață socială activă, arhitectură uluitoare, parcuri verzi și oameni prietenoși. TSI creează un mediu educațional vibrant cu lectori foarte apreciați din întreaga lume. TSI este o comunitate de oameni pasionați, implicați și dedicați, care oferă o abordare individuală studenților cu scopul de a crea relații de lungă durată. TSI creează un mediu educațional vibrant cu prelegeri foarte apreciate din întreaga lume.