Keystone logo

Cele mai bune universități pentru Doctorat Programe în Malta 2023

Numărul de instituții: 18
  • San Gwann

  European Forensic Institute este o instituție de învățământ superior din Malta, fondată în 2018 și pe deplin acreditată de Autoritatea pentru Învățământ Superior și Superior din Malta (MFHEA) cu licența nr. 2018-014. Biroul și laboratorul nostru sunt situate în Parcul de științe ale vieții din Malta, de ultimă generație, unde au loc lecțiile noastre în prezență și sesiunile de laborator.

  • Valletta

  Institutul European de Management are în vedere o comunitate de învățare și cercetare online din secolul 21 distinct, în care profesioniștii lucrează împreună și învață cum să aplice cunoștințele pentru a găsi soluții pe termen scurt și lung pentru organizația lor și pentru a genera schimbări pozitive în locul de muncă și în viața lor.

  • Il-Kalkara

  Global College Malta este una dintre cele mai prestigioase și mai avansate instituții private din regiunea mediteraneană, cu sediul în Malta. Suntem renumiți pentru că oferim cursuri universitare și postuniversitare excepționale, de înaltă calitate. Educația noastră holistică, de clasă mondială și curricula interdisciplinară, au ca scop pregătirea studenților noștri pentru a avea o carieră satisfăcătoare și foarte plină de satisfacții.

  • Pembroke

  ACS – ASOMI College of Sciences este o Instituție de Învățământ Superior acreditată, fondată pentru a dezvolta modele și soluții inovatoare în contextul academic, promovând capacitatea de învățare orientată către o experiență de formare susținută de instrumente eficiente și punând studentul ca un adevărat protagonist în centrul traseu de formare, pregătindu-l pentru a deveni un profesionist de succes.

  • Cospicua

  Universitatea Americană din Malta (AUM) este o universitate în stil american dedicată educației superioare și cercetării pentru o comunitate internațională la cel mai înalt standard. Programele de licență, activitățile de cercetare și serviciile pentru comunitate transformă viețile și servesc societatea educând cetățeni cunoscuți din punct de vedere etic, creând cunoștințe și punând cunoștințele să funcționeze într-un cadru global. AUM educă un corp de studenți divers pentru a deveni cetățeni responsabili din punct de vedere etic, gânditori critici și lideri viitori într-un mediu de învățare provocator academic. Se străduiește constant să inoveze și să îmbunătățească calitatea în predare, cercetare, servicii publice și dezvoltare economică. Modul în care AUM livrează programele de grad constituie un bloc crucial în fundamentul identității sale. Fiecare program îi îndrumă pe elevi să-și construiască cunoștințele de la sol și să structureze cunoștințele într-un mod coerent și cogent. Este nevoie de studenți de la principiile de bază până la practica practică cu cele mai noi tehnologii din domeniu, relevante pentru domeniile lor.

  • Victoria
  • London

  Universitatea Queen Mary din Londra (QMUL), o universitate a Russell Group din Marea Britanie, a deschis un campus medical în Malta, Europa. Acceptăm cereri de înscriere în septembrie 2021, iar termenul limită pentru înscriere este sâmbătă, 30 iunie 2021.

  • Barcelona
  • Madrid
  • Birkirkara

  GBSB Global Business School este o școală de afaceri acreditată internațional în Spania și Malta, care oferă educație în afaceri în limba engleză pentru studenți din întreaga lume și pregătește viitorii absolvenți să lanseze o carieră de succes la nivel global. GBSB Global Business School susține standarde înalte în educația în afaceri validate de numeroase organisme internaționale de acreditare.

  • Lija

  FA International este o instituție de învățământ superior cu sediul în Malta și este acreditată de Comisia Națională pentru Învățământ Superior (NCFHE) cu licența nr. 2018-006.

  • Mosta

  This institution was built by a group of global educators with experiences across the world. After witnessing the constant changes facing the business world and the root cause of traditional education, we decided to act.

  • Saint Julian's

  Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

  • Malta Online

  Înființată în 2013, Advenio eAcademy este o instituție de învățământ superior (HEI) cu sediul în Malta, (numărul de licență MFHEA: 2013-FHI-0006), care satisface o clientelă internațională de furnizori de servicii educaționale și cursanți cu discernământ.

  • Valletta
  • Rome
  • Msida

  University of Malta (UM) este cea mai înaltă instituție didactică din Malta. Este finanțat public și este deschis tuturor celor care au calificările necesare. Există aproximativ 11.000 de studenți și aproximativ 12% din populația studențească este internațională.

  • Hamburg
  • Valletta

  Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung ( KLU ) – este o universitate privată situată în HafenCity din Hamburg. KLU este una dintre puținele universități private din Germania care au dreptul să-și confere propriile doctorate. Principalele domenii de cercetare ale universității independente, certificate de stat, sunt durabilitatea, transformarea digitală și crearea de valoare în domeniile transportului, logisticii globale și managementului lanțului de aprovizionare. 2020 KLU sărbătorește a 10-a aniversare sub motto-ul „10 ani de predare și cercetare premiate”.

  • Floriana

  London School of Commerce, Malta Ltd (LSCM) was established in June 2014 as a global higher education provider in Malta and forms part of the London School of Commerce Global Group.

  • Paola

  Established in 2001, the Malta College of Arts, Science and Technology is the country’s leading vocational education and training institution. Six Institutes in Malta and the Gozo Campus, MCAST offers 180 full-time and over 300 part-time vocational courses ranging from certificates to Master’s degrees (MQF Level 1 to Level 7).