Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 26 Part time Doctorate în Administrarea Afacerilor (Doctorat în Administrarea Afacerilor) Programe în Administrarea afacerilor în Italia 2023

26 Part time Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Administrarea afacerilor în Italia 2023

overview

Administrarea afacerilor se ocupă cu activitățile care trebuie completate pentru a menține un anumit standard de operațiuni într-o organizație. Elevii studiaza acest domeniu pot afla mai multe despre management, de luare a deciziilor, finanțe, marketing și productivitate.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Un Doctorat în Administrarea Afacerilor este obținut printr-un program academic superior bazat pe cercetare care se concentrează pe cunoștințele necesare pentru cariere în mediul academic sau consultanță de elită. Programele sunt adesea compuse din materii precum Teoria Afacerilor, Design de Cercetare, Dezvoltare Profesională, precum și studiu independent.

Învățarea cu fracțiune de normă vă permite să obțineți o diplomă sau o calificare chiar dacă nu puteți merge la școală cu normă întreagă. Se poate învăța în ritmul propriu, acumulând treptat credite care contează pentru calificarea finală.

read_more

filters

 • Doctorat în Administrarea Afacerilor
 • Italia
 • Studii de afaceri
 • Administrarea afacerilor
 • Part time
fields_of_study
 • Studii de afaceri (26)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format