Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Doctorate în Administrarea Afacerilor  (Doctorat în Administrarea Afacerilor) Programe în Canada 2023

1 Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Canada 2023

Prezentare generală

Un DBA, sau Doctor of Business Administration, este un program post-universitar, doctorat conceput pentru profesioniștii de afaceri cu experiență în domeniul lor, precum și un maestru 's într-o disciplină academică legate de afaceri. Fie pentru a consolida o 's capacitatea de a lua pe o conducere sau rol executiv în cadrul unei companii, sau în curs de pregătire pentru a preda la universitate, un DBA de la o universitate din Canada este un angajament de învățământ plină de satisfacții. Un program de DBA la o instituție de învățământ superior din Canada va dezvolta candidati 'analitic, cercetare și abilitățile de predare.

Candidații DBA de la universități și școli de afaceri în Canada trebuie să aibă deja un MBA, Master într-un domeniu de afaceri legate sau un maestru 's grad echivalent. O parte esențială a unui program de DBA este disertație de cercetare pe baza, care poate trage de la orice număr de domenii de activitate.Candidații DBA la universități din Canada în mod normal alege o temă de cercetare care se referă la interesele lor profesionale, experiența sau acces. La scoli de afaceri din Canada, unele zone de succes de concentrare academic care candidații DBA au cercetat în trecutul recent se numără responsabilitate socială corporativă, afaceri internaționale, globalizarea, etica, managementul lanțului de aprovizionare, antreprenoriat, management impact social sau de conducere.

Dacă aveți un grad post-universitare într-un domeniu și-ar dori să urmeze un Doctor of Business Administration (DBA), la o universitate sau scoala de afaceri în Canada, defilați în jos pentru a citi mai mult azi!

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat în Administrarea Afacerilor
  • Canada
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului Asistență medicală Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe