Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 32 Doctorate în Administrarea Afacerilor  (Doctorat în Administrarea Afacerilor) Programe în Elveţia 2023

32 Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Elveţia 2023

Prezentare generală

Vizează dezvoltarea analitic, cercetare și abilități educative la candidați care dețin deja un MBA, Master sau alt maestru de afaceri legate de 's grad, Doctor of Business Administration (DBA) este o realizare Capstone deschide ușa pentru funcții de conducere sau catedre titulari la universități. Programe DBA sunt disponibile pe un part-time sau full time la universități și școli de afaceri în Elveția. Prin urmare, unii profesioniști care lucrează vor găsi ei sunt capabili să continue să lucreze și să urmărească un DBA în același timp, în Elveția.

Unul dintre elementele-cheie ale programului DBA este disertație sau proiect de teză. Proiectul de cercetare independent ajută candidații dBA la universități din Elveția dezvolta cunoștințele profesionale prin cercetare și analiză de pertinente concepte de afaceri teoretice sau practice.Exemple ale unor domenii de cercetare DBA ar putea include, de gestionare a impactului social, afaceri internationale, marketing, antreprenoriat, managementul lanțului de aprovizionare, de conducere sau de globalizare. În plus față de proiectul de cercetare, studenți DBA din Elveția vor participa, de asemenea, seminarii și ateliere de lucru, oferind mai multe oportunități de a extinde poziția de lider, de luare a deciziilor și abilitățile de management.

Puteți solicita mai multe informații de la universitățile din Elveția, cu doar două click-uri folosind link-urile de mai jos. Dacă ați putea fi interesat în aplicarea pentru un program de DBA la o universitate sau Business School în Elveția, pur și simplu faceți clic pe pentru a citi mai mult.

Citeste mai mult

Filtre

  • Doctorat în Administrarea Afacerilor
  • Elveţia
Domenii de studiu
    Abilități de viață Arta spectacolului
  • Asistență medicală
  • Auto-îmbunătățire Aviație Construcții Jurnalism și comunicare în masă Limbi străine Modă Pedagogie
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu