Keystone logo

5 Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Finanțe 2024

Filtre

Filtre

 • Doctorat în Administrarea Afacerilor
 • Studii economice
 • Finanțe
Domenii de studiu
 • Studii economice (5)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Doctorat în Administrarea Afacerilor Programe în Finanțe

  Un DBA (Doctor of Business Administration) este un curs avansat de studiu, care este deschis pentru absolvenții de la un program de master care pot demonstra un anumit nivel de competență în domeniul lor de studiu. În multe cazuri, viitorii studenți trebuie să aibă câțiva ani de experiență profesională, în scopul de a se califica pentru acceptarea în program.

  Ce este un DBA în finanțe? Acest program este în general destinat pentru acei profesioniști de afaceri care se pot adăuga experiență în mediul lor academic. Candidații la programul sunt adesea în căutarea de oportunități de avansare profesională sau de acces la funcții de conducere de conducere. Domeniile de specializare includ studiul practicilor contabile sau a spiritului antreprenorial. Programe cu accent pe finanțarea pregăti studenții pentru a se confrunta cu problemele financiare cu concepte și instrumente avansate.

  Există multe avantaje pentru care urmăresc un grad avansat ca DBA în finanțe. Absolvenții beneficiază de acces la opțiunile de carieră profitabile și influente. Doctorat poate, de asemenea, uși deschise la oportunități de locuri de muncă pe o scară globală. Pozițiile avansate de gradul de absolvenți de a influența pe alții în domeniul lor.

  &nbsp

  Costurile legate de participarea la un program de doctorat variază de la școală la școală. Ca fiecare școală administrează propriul program, viitorii studenți trebuie să contacteze școli individuale pentru a obține informații specifice despre taxele de școlarizare și conexe.

  Programul DBA pregătește absolvenți pentru succesul în funcții de execuție prin extinderea cunoașterii și îmbunătățirea familiarizarea cu aplicații directe de afaceri la nivel mondial.Absolvenții pot găsi oportunități de locuri de muncă cu instituțiile de afaceri și financiare, guvernul și agențiile private, firme de consultanta si institutii academice. Absolvenții sunt capabile de finalizarea proiectelor financiare complexe și care lucrează în piețele financiare.

  &nbsp

  Studenții care sunt interesați în participarea la un DBA în programul de Finante trebuie sa demonstreze un anumit nivel de succes în domeniul lor. Pentru a se califica pentru programul de doctorat, candidații trebuie să aibă o diplomă de master și o determinare pentru a reuși. Pentru a începe, de căutare pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.